Vad vill du boka?

Jag är en kvalificerad och passionerad energihealer och kroppsterapeut som älskar vardagsmagi. Jag arbetar också som medial vägledare, space clearer, soul coach och håller workshops.

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder. Jag arbetar ibland utanför Göteborg, så om du inte finner den tiden du söker i kalendern, tveka inte att kontakta mig, enklast på sms så kan vi säkert finna något som fungerar för oss båda.

Jag är med i friskvårds-portalen ActiWay under länken under, bokar gör du här på BokaDirekt
https://www.actiway.se/friskvard/spiritcloset-by-ewa-demahina

Ewa DemahinaVälkommen skall du vara!!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

5 - KORT
Ewa deMahina , 4.500,00 kr, värde 5.400,00 kr Mer info
Tips till dig som har anställda och vill förgylla deras kroppar & sinnen med en gåva ...

Betala för fem tilfällen & få det sjätte tillfället gratis eller ge bort den som ett Presentkort.
10 - KORT
Ewa deMahina , 9.000,00 kr, värde 10.800,00 kr Mer info
Tips till dig som har anställda och vill förgylla deras kroppar & sinnen med en gåva ...

Betala för tio tilfällen & få två tillfällen gratis eller ge bort dem som Presentkort

...fler kort
Visa alla kort hos MindBodyAwakening by Ewa DeMahina

Samtal - telefon / zoom / skype

Jag vägleder på flera olika sätt, genom att "se" skeenden,det som har varit, det som är Nu samt det som komma skall ...

I min mediala vägledning använder jag mig av olika Orakel kort som verktyg samt min intuition. Ibland kommer det guider, dina eller mina som också assisterar vårt samtal.

Då din själ och min själ möts så kan saker klargöras, olika vägval blir tydliga, saker kan "lösas" upp, och ibland frigörs du från bindningar till blodslinjer som håller dig fast i mönster som inte är aktuella längre.


Mina arbetsmetoder vilar i dessa fem kärnvärden;
Sanning Mod Flöde Styrka och Medvetenhet

Idag är vi många som valt att leva och verka mer medvetet. Vi önskar följa vårt ”hjärta”, vi vill ”väva” vår Livs-väv, känna oss mer oberoende och starka i vårt dagliga liv. Vi bär visdom och kunskap, om mycket …

Vi har deltagit i många workshops, öppnat upp våra sinnen för olika läror och tekniker från hela världen. Vi arbetar som både yogalärare och revisorer, mediterar och andas efter alla konstens regler, men ändå känner vi att något saknas, det där som länkar allt samman.

Det finns tider i livet där det kan vara skönt att behöva någon som bara lyssnar, låter dig få bara vara.
Låt mig vara den stöttepelaren, den som kan lyssna ”förbi” problematiken, den som kan ge dig en objektiv synvinkel och klargöra din nuvarande situation för att du enklae skall kunna gå vidare med lättare steg och öppnare sinnen.

Kroppsbehandlingar - The Touch of Trust

Din kropp talar om för mig vad den behöver för att komma i Balans, och jag använder mig av de tekniker som passar den bäst. Jag mixar olika typer av massage och trycktekniker för att frisätta stagnerad energi, och avslutar med en skön stund av KranioSakralt helande för att stabilisera upp nervsystemet och återskapa balans.

Min erfarenhet har visat att de sista 30 minuterna är då din kropp har slappnat av så totalt att jag kan arbeta mer på djupet och kunna lägga mer tid på problem områden

Din kropp talar om för mig vad den behöver för att komma i Balans, och jag använder mig av de tekniker som passar den bäst. Jag mixar olika typer av massage och trycktekniker för att frisätta stagnerad energi, och avslutar med en skön stund av KranioSakralt helande för att stabilisera upp nervsystemet och återskapa balans.
Mind Body Awakening är en metod som kombinerar många olika terapeutiska tekniker. Bland dem är en mycket subtil tryckteknik,kraniosakrala tekniker, mjuk massage, och healing. Genom att använda sig av din och min koppling på alla plan som berörs, skapas en tillit mellan våra kroppar och i detta tillstånd fördjupas transformation i din kropp.

Behandlingen görs oftast påklädd!
Under mina år som terapeut har jag samlat på mig en massa olika sätt att närma mig och transformera en kropp. För mig är det viktigt att "kroppen" accepterar och litar på mig för att få bästa möjliga resultat.

Förutom de tjänster jag erbjuder, använder jag mig av Blomster essenser, Kinesilologi, Kristaller, Ljud & Form mm för att få mesta möjliga effekt.

Under ett Personligt behandlingsprogram, går vi lite djupare, lite vidare, går förbi det som syns och söker rot-orsaken till varför du sökt upp mig. Vi gör upp en handlings plan och arbetar med stora, öppna sinnen och hjärtan för att transformationen skalll ske så smidigt som möjligt.

1:a gg ses vi i 120 minuter, sen varierar våra möten mellan 60&90 minuter, beroende på vad vi gör. Priset varierar, men att handla ett 5-kort (6x60 min beh) är en fingervisning.

I denna massage arbetar jag din bindväv(fascia ) följsam och mjuk. Detta förbättrar kroppens cirkulation, ökar metabolismen i musklerna och rensar kroppen från toxiner. När bindväven blir grundligt stimulerad skapar kroppen positiva reflexer i ditt nervsystem och en kraftfull läkning börjar ta fart i kroppen ...

Jag arbetar med en unikt framtagen eterisk olja som verkar renande på djupet i din kropp, öppnar upp den samt håller den i balans efteråt.
Den extra halvtimmen gör att jag kan fokusera mera samt gå djupare in i din bindväv

I denna massage arbetar jag din bindväv(fascia ) följsam och mjuk. Detta förbättrar kroppens cirkulation, ökar metabolismen i musklerna och rensar kroppen från toxiner. När bindväven blir grundligt stimulerad skapar kroppen positiva reflexer i ditt nervsystem och en kraftfull läkning börjar ta fart i kroppen ...

Jag arbetar med en unikt framtagen eterisk olja som verkar renande på djupet i din kropp, öppnar upp den samt håller den i balans efteråt.

Healing - The Touch of Trust


Healing på distans fungerar jättebra och min teori om detta är att du enbart kan fokusera på din intention i ”hemma miljö” – du känner dig helt enkelt väldigt trygg…
Under en session så placerar du dig bekvämt, håller din intention och slappnar av ända in i hjärteroten. Efter sessionen får du inom 12 timmar ett mejl om vad min erfarenhet och mina slutsatser är samt eventuella förslag om hur du kan gå vidare efter. Behöver du mer klarhet än det kan detta tas över telefon eller skype.

Kostar som en Healing behandling 900 kr, men extra 30 min läggs på för eventuellt efterarbete.

För 20 år sedan blev jag initierad i denna oerhört kraftfulla Healing-energi. Medvetenheten och styrkan i denna essens har vuxit och integrerats med mig i takt med att min medvetenhet har vuxit sig starkare. Energins ursprung, en ren Hjärtkanal / livskraft håller intentionen att läka, balansera, stärka och stödja dig på din resa mot helhet och harmoni.
Under en behandling fokuserar jag på att få energin att fritt cirkulera i din kropp. Att ge kroppen en ”tung” avslappning samt lösa upp blockeringar. Det friska stärks upp för att därigenom lättare kunna läka det som är i obalans. Hela kroppens alla delar arbetas med. Dess energikroppar, dess olika energiströmmar /meridianer samt dess chakran.
Har tiden kommit att till fullo aktivera och transformera din kropp till ”Ljus”. Under de åren jag bodde i Peru, gick jag i lära för att integrera det Andinska sättet att samskapa med naturen & universum. Jag har flertalet verktyg här bla Chumpi stenar som används som energi förstärkare runt omkring kroppen under en healing behandling. Jag tonar in på min "peruanske ådra" och därigenom kan förmedla den vitala energin som används av Q'ero indianerna. Kraftfullt. Vitalt och total Hjärtkraft.

Meditationer & Ceremonier

A Despaho ( prayer bundle) is an Andean tradition of South America. It is a ceremonial offering to PachaMama (mother Earth) and the Apus (the mountain Spirits) and other nature deities.

A personal Despacho is an opportunity to really focus on any areas of our life where we feel the need of support or would like to ask for blessings. Birthday, Marriage, new Birth, new Year etc. It is a powerful way to set our intentions and prayers and let them be released in the highesbt intentions. It is a wonder-filled way to gather our wishes, prayers, desires mixed with a blessing from our hearts.

Despachos also help align personal energies with their cosmic blueprints. The holder of the ceremony build and blow prayers into the Despacho adding items that will represent the intentions, such as sugar, incense, flowers, seeds, shell etc

A Despacho Ceremony can either be performed by me and you participating or be held as a personal workshop.

BOKAS enligt överenskommelse!!
Jag gillar ceremonier, där jag aktivt gör något för att befästa en nystart, ett avslut osv.

Magi månen, dvs mörkermånen där månen "försvinner" under tre dagar för att sedan återuppstå som en tunn skärva på himlavalvet Nymånen, är då jag går djupare in i mig själv och finner styrka och ro.

Nymånen, när jag efter kontemplation planterar nya frön, med starka intentioner, drömmar mm.

Kom och sitt med mig, ibland kanske det blir en Despacho ceremoni, ibland en liten önskeeld ... ibland inomhus, ibland utomhus ... det är VI som skapar.

Kostnad 200kr
Längd 2-3 timmar

Boka, då det är begränsat antal platser
Under Fullmånen, sitter jag ibland dagen innan Frun står i full blom, oftast för att den är full på den tidiga morgonen.

Det är begränsat med platser så var snälla och boka av om du inte kommer. Mer information står på första sidan eller så ringer ni / smsar mig. Hjärtligt välkomna skall du vara


Workshops & Utbildningar, bokas enligt överenskommelse!!

TARIAPAYCHA – RETREAT Augusti 2019

Har tiden kommit att till fullo aktivera och transformera din kropp till ”Ljus”. Att lyfta fram din innersta visdom och dela denna gåva med andra? Är du nyfiken och villig att utforska den Andinska mysticismen i samklang med Don Augustine, hans son Santos och en härlig grupp med människor i naturens undersköna energi?

Jag är hedrad att invitera dig till att spendera tid i energin av Don Augustine från Q’ochamocco som är en av de få kvarvarande byarna 5000 möh, i Anderna, Peru. Don Augustine Machacca Flores är en Altomesayok, en Pac’o, en Healer, en Ljus-magiker men mest äger denna man ett hjärta som håller ändlös Munay – ren kärleksenergi och en respekt för alla levande varelser. Don Augustine började sin bana som lärling när hans farfar läste sina kokablad att det nu var dags för Augustine att börja vandra sin väg som Pac’o. Han är 59 år och har sitt permanenta liv i byn Q’ochamocco, Q’eros med hans fru och släkt, härifrån reser han runt för att dela sitt Ljus och sin Visdom. Santos, hans son väntar nu ivrigt på att hans far skall få läsa om hans framtid i kokabladen … men till dess så översätter han och brukar vara den som organiserar resor till sin hemby.

VÄCKER DETTA EN KLANG INOM DIG OCH DU VILL VETA MER, kontakta oss på ewa@tariapaycha.com
Är en av den Andinska traditionens hörnstenar. Du skapar ett rituellt space, där själen är dess moderator. Det är ett kraftfullt sätt att manifestera på alla nivåer där du också samspelar med Gaia för att skapa balans, harmoni och uttrycka din kärlek. Att arbeta med en despacho är att deltaga i en levande bön, som berör alla. Där intention växer fram i takt med att hjärtat öppnas en mer.
Receiving a transmission from the Chaska means that all of your bodies will open up to receive higher frequencies that you are dancing in now. The Chaska brings forth your twelve levels of consciousness and will direct and steer your body, mind and spirit towards the ability to harbor these within your physical body aiming for your complete truth within.

It derives from your heart and first the energy creates five stars within each other holding the vibration up to your fifth consciousness. From the inner most one of the star’s energy will “sprout” out and create another five star pattern outside the first one, that holds the energies up to your tenth consciousness.

The Chaska brings stability into your life. It is a representation of Earth and your body. The top point representing your head, and your arms and legs the rest of the star. When you receive your transmission, all of your auric-bodies, your chakras, your mind, down to your DNA, and your core are being expanded and will be released from its former patterns and can re-start with the support of the stability of the Chaska and its Earth connection to form a new structure. The Chaska will expand and embrace all of you and incorporate all of your levels of consciousness.

It will change your daily life, since the structure of the pentagram strives towards balance, order and all that is not corresponding with the balance of your “truth” will be released.The Chaska is one of many vehicles that can support you to come in contact with your fifth dimensional essence and continue your growth within. I like this method since it dances with your body and does not force anything upon you. It takes the time it needs to integrate fully.
For me meditation has become quieting my mind, my body, and letting my spirit embrace me. People ask me if I meditate daily and I presume that they mean something like “do I put aside some time for me, when I am still, listening to some relaxing music etc”. For me meditation can be that I sing mantras that I take a bath and do a little ritual, where I cleanse, rinse and sit in stillness.It can be that I walk in the forest or listen to the sea crushing into the cliffs. I believe that meditation should be something one does with intent,and then it doesn’t matter what it is as long as the result is expansion, stillness and a bodily ahhhh.

Our focus during these three days of intense meditation is to accomplish a balance between your physical and subtle bodies. We are working towards a full integration and with that a transformation down to a cellular level will occur within your body. This weekend will give you insight into the patterns you have carried that no longer serve you, a lot of oxygen, joy, tranquillity, and conversation in good company.
Mind Body Awakening” is a method that combines a lot of different therapeutic techniques. Among them a very subtle pressure technique, light massage, energy healing, and using the connection between the practitioner and the customer to enable a very strong heart transmission that will open both their bodies and minds for further release.

You will learn to work deeper, to release the body’s natural energy, discover new ways to feel and look at a body, and how to make a body willing to change. This course is for those who feel the need to offer more. Those who want to expand their repertoire with something that guarantees satisfaction.

Prior experience in some form of energy work and / or therapeutic work is required.

Mixat, bokas enligt överenskommelse!!

Inom Göteborgs "närområde" ( allt går att diskutera ) utgår det en extra kostnad utöver ordinarie pris på 1000 sek.
Jag kommer till dig med allt som behövs för en behandling, du ordnar en bra plats för mig där du slappnar av.

Ett hembesök kan vara ett alternativ till dig som av någon anledning föredrar att vara hemma, kanske är det besvärligt för dig att förflytta dig ... barnvakten blev sjuk ... trädgården blommar och det vore ljuvligt att få en massage utomhus ...
eller om ni är två eller flera som vill ha en behandling.

Eller varför inte överraska din käraste eller en väninna/vän med en skön massage hemma hos dig själv?

Behandlingstiden för 1 person är ca 75 min!
Alla anställda som jag behandlat genom åren, uppskattar verkligen att få en möjlighet till total avkoppling under arbetstid, det har lett till bättre koncentration, gladare och mer produktiv personal samt alltsom ofta en snabbare återhämtning efter stressfyllda dagar.

Behandlingen som erbjuds på din arbetsplats är Massage & KranioSakralt helande, självfallet utgår jag ifrån kundens önskemål och behov. I min lokal kan jag erbjuda mer av min repertoar.

Jag är ansluten till ActiWay – en portal som assisterar vid förmån av Friskvårdsbidrag // https://www.actiway.se/friskvard/spiritcloset-by-ewa-demahina

Friskvård är avdragsgillt för företag. Det är dessa som beslutar om hur mycket bidraget till den anställda skall vara och hur det skall betalas ut.

Varmt välkommen att diskutera om hur jag bäst kan skräddarsy detta för dittt företag.
Då jag är på resande fot går det bra att boka sessioner såsom Soul coaching och Distans healingar. Du behöver kontakta mig på mail eller skicka ett sms.

Dom kostar 900 sek för en session

Dessa sessioner går ej att boka över Klarna
Space clearing
• Rensa i Röran
• Ett spöke sitter fast i väggen!
• Något stör mig och barnen!
• Varför somnar jag alltid i en ända av soffan, men inte den andra?
• Jag tror det sitter någon fast i stolen jag precis köpte på loppis?
• Jag får inget gjort i arbetsrummet, så jag måste sitta i köket och arbeta och då blir min fru upprörd och tycker jag är ”överallt” i lägenheten!
Ja, så kan frågorna vara när jag blir kontaktad av någon som vill att jag skall ”städa lite”.

Jag tycker det krävs mod att be någon komma hem till en och fiffa runt … det är intimt, kanske det blir skämmigt … tänk om jag inte får någon indikation på en obalans … från min ända av tanken, så är det alltid något som kan åtgärdas. Vi människor ser / hör / känner med HELA vår fantastiska Kropp och våra Sinnen är för det mesta på helspänn och har dunder koll, men kan ha svårigheter att kommunicera detta med ”ägaren” till kroppen, det är där jag kommer in.

BOKAS enligt överenskommelse!!
sfkm_logo.png

MindBodyAwakening by Ewa DeMahina

I 21 år har jag haft möjlighet att få arbeta med människor
som sökt balans varje dag.

JAG EN VÄVERSKA!

Din kropp visar sig för mig som en väv.
Jag ser var färgerna i väven har bleknat och behöver förnyas.
Jag väver ihop ditt sinne och din själs ändamål.
Jag väver tillbaka förlorade minnen.
Jag väver samman glädje och förlåtelse.
Jag väver i färger och toner så att din kropp kan dansa mer tillfreds med sig själv.
Jag väver ihop fragment som har förlorat kontakten med varandra och uppdaterar dessa, med den du är idag.
Jag väver in sångerna från ditt förflutna och din framtid, så att du lättare kan vara här och Nu!
Jag väver tillbaka minnet av den kunskap och visdom som du alltid burit med dig.
Jag blir visad hur din kropp vill och behöver återhämta sig för att återvända tillbaka på sitt sanna spår och fortsätta vidare med ny energi och framtidstro.
Jag väver och slår samman din ande och din kropp såsom du väljer att visa dig idag…

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder.

// EwaDu finner min port till höger om Sushi baren Tabeilu (KG 20-22). Där trycker du på port knappen - "ewa demahina, så öppnar jag.

Varmt Välkommen!!

Visa kontaktinformation
Öppettider Se kalender
Adress
Karl Gustavsgatan 22B
411 25 Göteborg
nära Vasaplatsen
Öppna i Google Maps 🗗