Vad vill du boka?

SPRING CLEAN GIFT!!!

Mars månads gåva till er

Kom på en 60 minuters Härligt Balanserande Massage eller Upplyftande Healing för 750kr (ordinarie pris 900kr)

(går ej att kombinera med andra erbjudanden)


Jag är en kvalificerad och passionerad energihealer och kroppsterapeut som älskar vardagsmagi. Jag arbetar också som medial vägledare, space clearer, soul coach och håller workshops.

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder. Jag arbetar ibland utanför Göteborg, så om du inte finner den tiden du söker i kalendern, tveka inte att kontakta mig, enklast på sms så kan vi säkert finna något som fungerar för oss båda.

Jag är med i friskvårds-portalen ActiWay under länken under, bokar gör du här på BokaDirekt
https://www.actiway.se/friskvard/spiritcloset-by-ewa-demahina

Ewa DemahinaKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

5 - KORT
Ewa deMahina , 4.500,00 kr, värde 5.400,00 kr Mer info
Tips till dig som har anställda och vill förgylla deras kroppar & sinnen med en gåva ...

Betala för fem tilfällen & få det sjätte tillfället gratis eller ge bort den som ett Presentkort.
10 - KORT
Ewa deMahina , 9.000,00 kr, värde 10.800,00 kr Mer info
Tips till dig som har anställda och vill förgylla deras kroppar & sinnen med en gåva ...

Betala för tio tilfällen & få två tillfällen gratis eller ge bort dem som Presentkort

...fler kort
Visa alla kort hos MindBodyAwakening by Ewa DeMahina

Samtal - telefon / zoom / skype

Jag vägleder på flera olika sätt, genom att "se" skeenden,det som har varit, det som är Nu samt det som komma skall ...

I min mediala vägledning använder jag mig av olika Orakel kort som verktyg samt min intuition. Ibland kommer det guider, dina eller mina som också assisterar vårt samtal.

Då din själ och min själ möts så kan saker klargöras, olika vägval blir tydliga, saker kan "lösas" upp, och ibland frigörs du från bindningar till blodslinjer som håller dig fast i mönster som inte är aktuella längre.


Mina arbetsmetoder vilar i dessa fem kärnvärden;
Sanning Mod Flöde Styrka och Medvetenhet

Idag är vi många som valt att leva och verka mer medvetet. Vi önskar följa vårt ”hjärta”, vi vill ”väva” vår Livs-väv, känna oss mer oberoende och starka i vårt dagliga liv. Vi bär visdom och kunskap, om mycket …

Vi har deltagit i många workshops, öppnat upp våra sinnen för olika läror och tekniker från hela världen. Vi arbetar som både yogalärare och revisorer, mediterar och andas efter alla konstens regler, men ändå känner vi att något saknas, det där som länkar allt samman.

Det finns tider i livet där det kan vara skönt att behöva någon som bara lyssnar, låter dig få bara vara.
Låt mig vara den stöttepelaren, den som kan lyssna ”förbi” problematiken, den som kan ge dig en objektiv synvinkel och klargöra din nuvarande situation för att du enklae skall kunna gå vidare med lättare steg och öppnare sinnen.

Då jag är på resande fot går det bra att boka sessioner såsom Soul coaching och Distans healingar. Du behöver kontakta mig på mail eller skicka ett sms.

Dom kostar 900 sek för en session

Dessa sessioner går ej att boka över Klarna

Kroppsbehandlingar - The Touch of Trust

Din kropp talar om för mig vad den behöver för att komma i Balans, och jag använder mig av de tekniker som passar den bäst. Jag mixar olika typer av massage och trycktekniker för att frisätta stagnerad energi, och avslutar med en skön stund av KranioSakralt helande för att stabilisera upp nervsystemet och återskapa balans.

Min erfarenhet har visat att de sista 30 minuterna är då din kropp har slappnat av så totalt att jag kan arbeta mer på djupet och kunna lägga mer tid på problem områden

Din kropp talar om för mig vad den behöver för att komma i Balans, och jag använder mig av de tekniker som passar den bäst. Jag mixar olika typer av massage och trycktekniker för att frisätta stagnerad energi, och avslutar med en skön stund av KranioSakralt helande för att stabilisera upp nervsystemet och återskapa balans.
Mind Body Awakening är en metod som kombinerar många olika terapeutiska tekniker. Bland dem är en mycket subtil tryckteknik,kraniosakrala tekniker, mjuk massage, och healing. Genom att använda sig av din och min koppling på alla plan som berörs, skapas en tillit mellan våra kroppar och i detta tillstånd fördjupas transformation i din kropp.

Behandlingen görs oftast påklädd!
Under mina år som terapeut har jag samlat på mig en massa olika sätt att närma mig och transformera en kropp. För mig är det viktigt att "kroppen" accepterar och litar på mig för att få bästa möjliga resultat.

Förutom de tjänster jag erbjuder, använder jag mig av Blomster essenser, Kinesilologi, Kristaller, Ljud & Form mm för att få mesta möjliga effekt.

Under ett Personligt behandlingsprogram, går vi lite djupare, lite vidare, går förbi det som syns och söker rot-orsaken till varför du sökt upp mig. Vi gör upp en handlings plan och arbetar med stora, öppna sinnen och hjärtan för att transformationen skalll ske så smidigt som möjligt.

1:a gg ses vi i 120 minuter, sen varierar våra möten mellan 60&90 minuter, beroende på vad vi gör. Priset varierar, men att handla ett 5-kort (6x60 min beh) är en fingervisning.

Jag arbetar med en unik sammansatt eterisk olja, från IngridK, som även verkar efter avslutad behandling.

I denna massage arbetar jag din bindväv (fascia ) följsam och mjuk. Detta förbättrar kroppens cirkulation, ökar metabolismen i musklerna och rensar kroppen från toxiner.

Den extra halvtimmen gör att jag kan gå djupare in i din bindväv.
Mars månads gåva till er

Kom på en 60 minuters Härligt Balanserande Massage eller Upplyftande Healing för 750kr ( ordinarie pris 900kr)

(går ej att kombinera med andra erbjudanden)


Detta är en massage där kroppen leds in i ett tillstånd av expansion, som i sin tur skapar en öppen muskeltonus. Jag arbetar mjukt aktivt med att förlösa blockeringar i dina leder med cirkulära rörelser. Lämplig för en trött och tyngd kropp, där lederna och din fascia stimuleras mjukt och flödande mot en känsla av total expansion

Healing - The Touch of Trust


Healing på distans fungerar jättebra och min teori om detta är att du enbart kan fokusera på din intention i ”hemma miljö” – du känner dig helt enkelt väldigt trygg…
Under en session så placerar du dig bekvämt, håller din intention och slappnar av ända in i hjärteroten. Efter sessionen får du inom 12 timmar ett mejl om vad min erfarenhet och mina slutsatser är samt eventuella förslag om hur du kan gå vidare efter. Behöver du mer klarhet än det kan detta tas över telefon eller skype.

Kostar som en Healing behandling 900 kr, men extra 30 min läggs på för eventuellt efterarbete.

För 20 år sedan blev jag initierad i denna oerhört kraftfulla Healing-energi. Medvetenheten och styrkan i denna essens har vuxit och integrerats med mig i takt med att min medvetenhet har vuxit sig starkare. Energins ursprung, en ren Hjärtkanal / livskraft håller intentionen att läka, balansera, stärka och stödja dig på din resa mot helhet och harmoni.
Under en behandling fokuserar jag på att få energin att fritt cirkulera i din kropp. Att ge kroppen en ”tung” avslappning samt lösa upp blockeringar. Det friska stärks upp för att därigenom lättare kunna läka det som är i obalans. Hela kroppens alla delar arbetas med. Dess energikroppar, dess olika energiströmmar /meridianer samt dess chakran.
Taripaypacha - Jag söker och finner "min väg" på jorden ... när orden blev till en känsla och sedan djupnande i mitt Hjärta.

I denna healingen aktiveras din kropp & sinnen med den vitala energin som Q'ero indianerna bär nära sitt hjärta och som jag under flera år fått ta del av. Jag använder mig av bla Chumpistenar som blir en energiförstärkare och tillika kanal samt min en special Misa - en kraft väska laddad med stenar, kraft verktyg från Peru.

Kraftfullt. Vitalt och total Hjärtkraft.

Meditationer & Ceremonier

A Despaho ( prayer bundle) is an Andean tradition of South America. It is a ceremonial offering to PachaMama (mother Earth) and the Apus (the mountain Spirits) and other nature deities.

A personal Despacho is an opportunity to really focus on any areas of our life where we feel the need of support or would like to ask for blessings. Birthday, Marriage, new Birth, new Year etc. It is a powerful way to set our intentions and prayers and let them be released in the highesbt intentions. It is a wonder-filled way to gather our wishes, prayers, desires mixed with a blessing from our hearts.

Despachos also help align personal energies with their cosmic blueprints. The holder of the ceremony build and blow prayers into the Despacho adding items that will represent the intentions, such as sugar, incense, flowers, seeds, shell etc

A Despacho Ceremony can either be performed by me and you participating or be held as a personal workshop.

BOKAS enligt överenskommelse!!
Jag gillar ceremonier, där jag aktivt gör något för att befästa en nystart, ett avslut osv.

Nymånen, är då jag går djupare in i mig själv och finner styrka och ro, planterar nya frön, med starka intentioner, drömmar mm.

Kom och sitt med mig, ibland kanske det blir en Despacho ceremoni, ibland en liten önskeeld, knutmagi ... ibland inomhus, ibland utomhus (vädret) det är VI som skapar.

Kostnad 250kr
Längd 2-3 timmar

Boka, då det är begränsat antal platser
Under Fullmånen, sitter jag ibland dagen innan Frun står i full blom, oftast för att den är full på den tidiga morgonen.

Det är begränsat med platser så var snälla och boka av om du inte kommer. Mer information står på första sidan eller så ringer ni / smsar mig. Hjärtligt välkomna skall du vara


Workshops & Utbildningar, bokas enligt överenskommelse!!

TARIAPAYCHA – RETREAT Augusti 2019

Har tiden kommit att till fullo aktivera och transformera din kropp till ”Ljus”. Att lyfta fram din innersta visdom och dela denna gåva med andra? Är du nyfiken och villig att utforska den Andinska mysticismen i samklang med Don Augustine, hans son Santos och en härlig grupp med människor i naturens undersköna energi?

Jag är hedrad att invitera dig till att spendera tid i energin av Don Augustine från Q’ochamocco som är en av de få kvarvarande byarna 5000 möh, i Anderna, Peru. Don Augustine Machacca Flores är en Altomesayok, en Pac’o, en Healer, en Ljus-magiker men mest äger denna man ett hjärta som håller ändlös Munay – ren kärleksenergi och en respekt för alla levande varelser. Don Augustine började sin bana som lärling när hans farfar läste sina kokablad att det nu var dags för Augustine att börja vandra sin väg som Pac’o. Han är 59 år och har sitt permanenta liv i byn Q’ochamocco, Q’eros med hans fru och släkt, härifrån reser han runt för att dela sitt Ljus och sin Visdom. Santos, hans son väntar nu ivrigt på att hans far skall få läsa om hans framtid i kokabladen … men till dess så översätter han och brukar vara den som organiserar resor till sin hemby.

VÄCKER DETTA EN KLANG INOM DIG OCH DU VILL VETA MER, kontakta oss på ewa@tariapaycha.com
Är en av den Andinska traditionens hörnstenar. Du skapar ett rituellt space, där själen är dess moderator. Det är ett kraftfullt sätt att manifestera på alla nivåer där du också samspelar med Gaia för att skapa balans, harmoni och uttrycka din kärlek. Att arbeta med en despacho är att deltaga i en levande bön, som berör alla. Där intention växer fram i takt med att hjärtat öppnas en mer.

Mixat, bokas enligt överenskommelse!!

Space clearing
• Rensa i Röran
• Ett spöke sitter fast i väggen!
• Något stör mig och barnen!
• Varför somnar jag alltid i en ända av soffan, men inte den andra?
• Jag tror det sitter någon fast i stolen jag precis köpte på loppis?
• Jag får inget gjort i arbetsrummet, så jag måste sitta i köket och arbeta och då blir min fru upprörd och tycker jag är ”överallt” i lägenheten!
Ja, så kan frågorna vara när jag blir kontaktad av någon som vill att jag skall ”städa lite”.

Jag tycker det krävs mod att be någon komma hem till en och fiffa runt … det är intimt, kanske det blir skämmigt … tänk om jag inte får någon indikation på en obalans … från min ända av tanken, så är det alltid något som kan åtgärdas. Vi människor ser / hör / känner med HELA vår fantastiska Kropp och våra Sinnen är för det mesta på helspänn och har dunder koll, men kan ha svårigheter att kommunicera detta med ”ägaren” till kroppen, det är där jag kommer in.

BOKAS enligt överenskommelse!!
Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

MindBodyAwakening by Ewa DeMahina

I 21 år har jag haft möjlighet att få arbeta med människor
som sökt balans varje dag.

JAG EN VÄVERSKA!

Din kropp visar sig för mig som en väv.
Jag ser var färgerna i väven har bleknat och behöver förnyas.
Jag väver ihop ditt sinne och din själs ändamål.
Jag väver tillbaka förlorade minnen.
Jag väver samman glädje och förlåtelse.
Jag väver i färger och toner så att din kropp kan dansa mer tillfreds med sig själv.
Jag väver ihop fragment som har förlorat kontakten med varandra och uppdaterar dessa, med den du är idag.
Jag väver in sångerna från ditt förflutna och din framtid, så att du lättare kan vara här och Nu!
Jag väver tillbaka minnet av den kunskap och visdom som du alltid burit med dig.
Jag blir visad hur din kropp vill och behöver återhämta sig för att återvända tillbaka på sitt sanna spår och fortsätta vidare med ny energi och framtidstro.
Jag väver och slår samman din ande och din kropp såsom du väljer att visa dig idag…

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder.

// EwaDu finner min port till höger om Sushi baren Tabeilu (KG 20-22). Där trycker du på port knappen - "ewa demahina, så öppnar jag.

Varmt Välkommen!!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se kalender
Adress
Karl Gustavsgatan 22B
411 25 Göteborg
nära Vasaplatsen
Öppna i Google Maps 🗗