Mission To Shape

betyg4.9 Fantastiskt bra(19 betyg)
Vikdalsgränd 10 B, 131 52, Nacka Strand

Boka tjänst

 • Konsultation via Telefon ( 45 min) 45 minuter, 299 kr · Mer info
  Boka
 • Kostrådgivning - (video/samtal) 60 min60 minuter, 1 295 kr · Mer info
  Boka
 • Coachning - SLUTVÄGNING 30 minuter · Mer info
  Boka
 • Coachning - vägning/ mätning (befintlig klient)15 minuter, 299 kr · Mer info
  Boka
 • Konsultation 45 min45 minuter, 299 kr · Mer info
  Boka
 • PT DUO Klippkort-10 (10% rabatt) 60 minuter, 9 439 kr · Mer info
  Boka
 • Uppföljning ( tidigare klient ) 60 min 60 minuter, Kostnadsfri · Mer info
  Boka
 • Uppstart Kost/ Coachning 45 minuter, 1 798 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig Träning 1 timme 60 minuter, 829 kr · Mer info
  Boka
 • Personlig Träning Klippkort-10 60 minuter, 7 499 kr · Mer info
  Boka
 • PT DUO60 minuter, 1 049 kr · Mer info
  Boka

personlig tränare

noImage
Linn Hansson
(19 betyg)
Personlig Tränare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
19 betyg
till Linn Hansson
Linn är den perfekta PT:n. Själv har jag behövt rehab i 1,5 år. Linn har på bästa sätt anpassat träningen till mina förutsättningar. Hon peppar, men pressar aldrig. Dessutom är det väldigt lyxigt att vara enda kunden/klienten i träningshallen. Boka tid hos Linn du också ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
till Linn Hansson
Linn är väldigt proffsig och bemöter varje klient utifrån personliga förutsättningar. Jag som har en trasig axel och har problem hur jag ska lägga upp den egna träningen, fick flera bra övningstips. Jag känner inte längre den hopplöshet jag känt innan när allt bara gjort ont. Jag kommer definitivt fortsätta gå hos Linn för att lära mig hur jag tränar runt min skada och bygga upp styrkan igen.
till Linn Hansson
Är grymt glad att jag hittade Mission To Shape. Linn är både en fantastisk PT och en skicklig kostrådgivare. Jag började gå hos henne i mars och tappar nu ungefär 1 kilo i veckan! Kan inte bli bättre!
till Linn Hansson
Linn är helt underbar. Lägger så mycket tid och fokus på att hennes klienter ska nå sina mål och må bra. Hon peppar en vid varje pass, svarar snabbt om man mailar henne. Linn har hjälp mig att få min drömkropp.

Om företaget

Mission To Shape Gym är ett privat gym där du som klient står i fokus, du får en ordentlig push framåt, hårda roliga träningspass, ett kostschema anpassat efter din livssituation och support hela vägen fram. Genom en noga utarbetad plan kommer du nå ditt mål, bli starkare, gå ner i vikt och må bättre än du någonsin gjort. Gymmet ligger i Nacka, bredvid Nacka Forum och Nacka Strand - bara ett stenkast från Hammarby Sjöstad, Södermalm och Sickla. Jag som äger företaget heter Linn Hansson. Jag har 15 års erfarenhet av styrketräning/ kost / diet och har tävlat i Bodybuilding med framgång. Genom åren har jag hjälpt många att gå ner i vikt, bygga muskler och att må bra - såväl fysiskt som mentalt. Vill du veta mer? Gå in på hemsidan eller besök mig på facebook. Välkommen!

Bilder