MOOD Stockholm

betyg4.8 Fantastiskt bra(61 betyg)
Regeringsgatan 48, 113 88, Stockholm
Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare, mer hållbar garderob och har dessutom trevligt under tiden. Samtliga tjänster sker med utgångspunkt i MOOD Stockholm men då Ariane är även är Personal Shopper i vår systergalleria Gallerian kan sessionerna kombineras med shopping från båda galleriornas utbud av butiker vilket gör att Ariane har en väldigt stor bredd när hon ska välja ut plagg för just din garderob. Du kan boka en tid måndag-lördag men hittar du ingen tid som passar din kalender så hör av dig till personalshopper@moodstockholm.se.

Boka tjänst

 • Personal Shopping180 minuter · Mer info
  Boka
 • Personal Shopping Outfitstyling120 minuter · Mer info
  Boka
 • Stylingtips45 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka
 • Tjejkväll120 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Styling för två180 minuter · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
61 betyg
Fabulöst! SÅ givande och roligt, Ariane är en stjärna på sitt jobb! Alla borde spendera tre timmar med henne då och då.
Bäst!
Toppenbra bra tips och råd till min fest outfit. Ariane var mycket lyhörd, vänlig och förstod direkt vad jag letade efter . Rekommenderar varmt !
Ariane kom med värdefulla tips och trix kring hur jag kan jobba med mina former och plockade fram flera plagg som jag gillade och trivdes i

Om företaget

I MOOD Stockholm och kvarteret MOOD District finns ett unikt sortiment av shopping med många intressanta varumärken och butiker som inte går att hitta någon annanstans i Stockholm city. Vare sig du vill shoppa inredning, mode för dam eller herr, skönhet, skor, accessoarer eller bara vill strosa bland butikerna så finns vi här för dig. Utöver shopping finner du hos oss ett stort utbud av restauranger och caféer, spännande träningskoncept, skönhetssalonger och servicetjänster. Välkommen hit för att inspireras och ta del av hela vårt sortiment.

Bilder