Vad vill du boka?

Hej!

Här kan du boka tid hos Mood Stockholms Personal Shopper och stylist Ariane Aflalo.

Hittar Ni ingen passande tid - vänligen maila ariane@valerie-stockholm.com

Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Personal Shopping

Du får 3 timmar tillsammans med vår Personal Shopper, där vi gör en analys av ditt behov, plockar fram förslag på kläder i butikerna och som du sedan får prova. Vi hjälper dig hur du ska tänka och bygga din garderob. Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 4000 kr.
När du behöver hjälp med en outfit för ett speciellt tillfälle såsom en fest, ett event eller ett viktigt jobbframträdande. I tjänsten ingår en kortare analys och där vår Personal Shopper plockar ut förslag på kläder efter dina önskemål och behov. Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på min 2000 kr. Tid 1,5-2 timmar.

Vill du även få hjälp med hår och makeup? Maila till personalshopper@moodstockholm.se.

Pris hår: 400 kr tvätt och fön, 500 kr håruppsättning.
Pris makeup: 30 min bas makeup 250 kr, 50 min mer utförlig makeup och konsultation 450 kr.
Under 1 timme med vår Personal Shopper får du veta de senaste modetrenderna, få tips och råd om vilka kläder och färger som passar just dig.


Mood Stockholm

MOOD Stockholm är en stadsdel under tak beläget i centrala Stockholm. Det är en unik mötesplats där du hittar topprestauranger och en stor variation av butiker, samtliga med starka internationella och lokala varumärken. En stad i staden med egna gator, torg och parker – alla med sin individuella karaktär och atmosfär.

Webbsida
E-post
Öppettider Mon-Fri 10-20
Saturday 10-18
Sunday 11-17
Adress
Regeringsgatan 48
113 88 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗