Mood Stockholm

betyg4.8 Fantastiskt bra(9 betyg)
Regeringsgatan 48, 113 88, Stockholm
Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare garderob och har dessutom trevligt under tiden. Du kan boka en tid måndag-lördag men hittar du ingen tid som passar din kalender så hör av dig till personalshopper@moodstockholm.se. Varmt välkommen! Vid försenad avbokning debiteras 750 kr för 120 min och 1000 kr för 180 min.

Boka tjänst

Personal Shopping

 • Personal Shopping180 minuter · Mer info
  Boka
 • Personal Shopping Outfit Styling120 minuter · Mer info
  Boka
 • Stylingtips60 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka
 • Tjejkväll120 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Mamma-dotter-kväll/Duo-kväll 180 minuter · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
9 betyg
Super bra!
Väldigt kunnig och trevligt bemötande. Kan verkligen rekommendera. Mkt bra kommer tillbaka till vintern igen :)
Personligt, trevligt och proffsigt genomtänkt rådgivning. Rekommenderas!
Ariane var väldigt hjälpsam, supertrevlig och mycket professionell i sin roll. Jag fick massa bra tips och råd. Jag rekommenderar henne varmt.

Om företaget

MOOD Stockholm är en stadsdel under tak beläget i centrala Stockholm. Det är en unik mötesplats där du hittar topprestauranger och en stor variation av butiker, samtliga med starka internationella och lokala varumärken. En stad i staden med egna gator, torg och parker – alla med sin individuella karaktär och atmosfär.

Bilder