1. Hem
 2. Massage Västra Frölunda

Motiveras.nu

betyg4.8 Fantastiskt bra(73 betyg)
Hulda Lindgrens gata 8, 421 37, Västra Frölunda
Postural Träning  Har du problem med din hållning? Ryggont som aldrig blir bättre? Känner du att du inte får rätt gensvar på din träning? Postural träning innebär träning för att förbättra hållningen vilket medför att kroppen fungerar bättre vilket ofta leder till mindre smärta och att annan träning blir mer effektiv. Djupvågsbehandling Djupvågsbehandling år en behandling av fascia/bindväv som effektivt och skonsamt ökar rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar. Behandling av bland annat följande besvär: Ryggbesvär Nackbesvär Muskelbesvör (generellt) Frozen shoulder Tennisarmbåge Golfarmbåge Musarm Löparknä Trochanterit Hälseneproblem Personlig Träning Jag hjälper gärna dig som vet att du behöver ta tag i vissa delar i ditt liv. Det kan gälla träning, stresshantering eller obalanser i kroppen som ger värk eller att du inte känner dig så smidig längre. Min stora utmaning kan vara att få dig att börja bry dig om dig själv och att sen få dig att hitta ett sätt så att det blir hållbart och även kanske lite kul med förändringen när du tränar? Då kan detta vara något för dig! Samtalsstöd med ACT ACT, Acceptance and Commitment Therapy är en utveckling av Kognitiv Beteende Terapi. ACT är en evidensbaserad psykoterapimetod. I ACT är fokus att vara medvetet närvarande. Målet är att man ska få möjlighet att skapa ett mer meningsfullt liv genom att acceptera livet precis som det är. ACT handlar inte om att förändra tankar och känslor till att bli mer positiva. Istället handlar ACT om att bli medveten om tankar, känslor och handlingar. Har du frågor så ring eller messa mig: 0705-493238 eller maila mig: bianca@motiveras.nu Jag håller till på Taljegårdgatan 11a i MPs själ&muskels lokal. Jag kan ha andra lediga tider än dom som är synliga här. Du kan använda dig av ditt friskvårdsbidrag. Gäller vid betalning på plats.
15697

Boka tjänst

Djupvåg/fascia-behandling

 • Djupvågsbehandling, 50 minuter
  50 minuter, 750 krMer info
  Boka

Postural träning

 • Postural träning, nybesök
  90 minuter, 1 550 krMer info
  Boka

Postural träning, grupp

 • Postural träning, grupp
  60 minuter, 120 krMer info
  Boka
 • Postural träning, grupp i Johanneberg i Studio Yogaheart, Richertsgatan 8
  60 minuter, 200 krMer info
  Boka

Konsultation

 • Kostnadsfri konsultation via telefon
  15 minuter, KostnadsfriMer info
  Boka

Personlig Träning

 • Personlig Träning 10 gånger
  60 minuter, 7 500 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Bianca Flach
4.8
(73 betyg)
Leg Fysioterapeut, Dipl postural tränare
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
73 betyg
Conny J.
till Bianca Flach
Mycket lyhörd och ett personligt bemötande! :) Rekommenderas starkt! Med vänlig hälsning Conny

Visa mer

Thomas F.
till Bianca Flach
Besöket hos Bianca var bra och inspirerande! Bianca är professionell och engagerad.

Visa mer

Helené G.
till Bianca Flach
Otroligt varmt och välkomnande möte. Fina lokaler, och fri parkering utanför. Kan varmt rekommendera att besöka & ta hjälp av Bianca. Hon är påläst, lyhörd och väldigt kunnig på en kropp som bråkar, med många år i branschen.

Visa mer

Ulla-Karin M.
till Bianca Flach
Väldigt skönt och avslappnande. Kände hur jag blev varm i kroppen. Väldigt fint och proffsigt bemötande.

Visa mer

Om företaget

Jag hjälper gärna dig som vet att du behöver ta tag i vissa delar av ditt liv. Det kan gälla träning, stresshantering eller obalanser i kroppen som ger värk eller att du inte känner dig så smidig längre. Min stora utmaning kan vara att få dig att börja bry dig om dig själv och att sen få dig att hitta ett sätt så att det blir hållbart och även kanske lite kul med förändringen. Jag är leg fysioterapeut och även diplomerad Optimum-tränare och Physio Scale-coach. Jag har arbetat 12 år inom allmänpsykiatrin (öppenvård) där jag har lett och utvecklat mindfulnessbaserad gruppbehandling för patienter med ångest och depression. Jag är utbildad KBT-terapeut (steg 1) samt grundutbildad inom Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Som fysioterapeut inom psykiatrin arbetade jag även med Basal Kroppskännedom (BK). Jag är utbildad mindfulnessinstruktör steg 2 hos Mindfulnesscenter. 200 h Teacher training, Hatha yoga, Mumbai, Indien. Yinyoga-utbildad hos Magdalena Mecweld, Stockholm. I mitt jobb som personlig tränare arbetar jag individuellt med klienter men har även olika former av gruppträning. Du kan använda dig av ditt Friskvårdsbidrag.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån08:00 - 20:00
  • Tis08:00 - 20:00
  • Ons08:00 - 20:00
  • Tor08:00 - 20:00
  • Fre08:00 - 20:00
  • Lör10:00 - 16:00
  • Sön10:00 - 16:00
 • 07054932 XXVisa nummer

 • Hulda Lindgrens gata 8, 421 37, Västra Frölunda