Mudita Company

betyg5.0 Fantastiskt bra(94 betyg)
Nygatan 45, 852 35, Sundsvall
Varmt välkommen till Mudita på Nygatan 45. Där finns gratis parkering precis utanför dörren. Nu kan du också boka IR bastu i kombination med din lymfmassage. Värmen från det infraröda ljuset är välgörande och hälsosamt för vår kropp och vårt sinne på många sätt. IR- bastu tillsammans med lymfmassage ger också en utökad effekt på kroppens reningssystem/ lymfsystem och vårt immunförsvar. Du kan LÄSA MER under bokningslänkarna nedan. Varmt Välkommen! ❤ Hos Mudita erbjuder jag dej hollistiska behandlingar, IR bastu och enskilda sessioner i mediyoga i en lugn, trygg och rogivande miljö. Med behandlingarna och yogan stödjer vi, på olika sätt, kroppens naturliga förmåga till självläkning. Vi stärker immunförsvaret och stimulerar kroppens alla organ, funktioner och system som påverkar hur vi mår; både fysiskt, mentalt och emotionellt. Vi väcker energi i områden med obalans och stagnationer och stimulerar blodcirkulation och lymfsystem. Oavsett vilken behandling du bokar gör jag den personlig utifrån dina behov och förutsättningar. I lugn och stillhet och när vi känner oss trygga når vi också närmare våra känslor och vårt inre, där börjar ofta resan mot ett bättre mående och ett liv i glädje och harmoni. Hitta Ditt sätt och Din väg - kan jag bli en del av den blir jag glad! ❤ Du kan köpa underbar ekologisk hudvård från Organic by Sara hos mig. Du kan köpa produkter i samband med behandling eller boka en tid kalendern under rubriken "köpa produkter " ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Vill du ha behandling i ditt hem eller är du arbetsgivare och vill erbjuda dina medarbetare friskvårdsbehandling på arbetsplatsen, ta i så fall en kontakt per telefon så hittar vi tider och upplägg som passar. Tillägg för resor och restid tillkommer då behandlingspriserna. Har du frågor eller funderingar om behandlingarna, andra tider eller annat som du inte hittar svar på här så är du välkommen att ringa eller maila. 076-8380493 eller muditahb@gmail.com Betalning kan göras via Klarna samt med kort eller swish på plats. I rådande tider.. Du som är utan symtom är välkommen som vanligt. Känner du av symtom eller befinner dig i riskgrupp så avbokar/avvaktar du med behandling. Avvakta också med behandling någon vecka om du vaccinerat dig. Du kan av-/omboka när som helst utan debitering. Följ mig gärna på Instagram där lägger jag ut information och erbjudanden ibland. Mudita är ansluten till Actiway och Epassi - onlinesystem för friskvård Än en gång Varmt Välkommen! ❤

Boka tjänst

 • Zonterapi70 minuter, 640 kr · Mer info
  Boka
 • HLT fot/ben ortobionomi 30 min 30 minuter, 170 kr · Mer info
  Boka
 • Öronreflexologi/-akupressur med frö/kulplåster45 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage 90 min90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage 110 min110 minuter, 1 050 kr · Mer info
  Boka
 • Lymfmassage + mediyogapass 130 minuter, 1 350 kr · Mer info
  Boka
 • Rygg- och fotmassage med eteriska oljor - Regndroppsmassage 70 minuter, 740 kr · Mer info
  Boka
 • Ben- och fotmassage/behandling 45 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • MediYoga Enskild session/pass 90 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Köpa produkter 30 minuter · Mer info
  Boka
 • Meridianbehandling/Strykningsterapi75 minuter, 640 kr · Mer info
  Boka
 • IR bastu 50 min inkl dusch + lymfmassage 110 min 160 minuter, 1 300 kr · Mer info
  Boka
 • IR bastu 50 min inkl dusch + lymfmassage 90 min 140 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Mer INFO om IR Bastu Mer info
  Boka
 • IRbastu + valfri behandling 70 min 2 personer 140 minuter, 1 600 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Birgitta Johansson
(94 betyg)
Dipl. Zonterapeut Lymfmassör Mediyogainstruktör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
94 betyg
till Birgitta Johansson
Känner mig väl omhändertagen hos Birgitta.
till Birgitta Johansson
Zonterapi, som jag längtat... Birgitta uppfyllde mina förväntningar med råge. Fint bemötande, omhändertagande, är nyfiken på lymfmassage.....provar det nästa gång. Rekommenderar varmt denna salong.
till Birgitta Johansson
Själva lymfmassagen är så underbart skön och sedan dagarna efter då jag är pigg, känner mig lätt, lätt att andas är underbara! Stort tack Birgitta!
till Birgitta Johansson
Fick ett väldigt fint bemötande. Bra förklarat och hela behandlingen var jätte bra. Kommer att återkomma.

Om företaget

Hos Mudita erbjuder jag dej holistiska kroppsbehandlingar, lymfmassage, IR bastu samt enskilda sessioner i mediyoga. Med behandlingarna och yogan stimulerar och stödjer vi kroppen och alla dess system som på olika sätt påverkar vår hälsa och vårt mående. Tillsammans med lugn, stillhet och känslan av trygghet ger vi kroppen möjlighet att bättre använda sin egna förmåga till återhämtning och självläkning. Vi kan nå balans och få nya insikter om den kraft och harmoni vi alla har inom oss. Varmt Välkommen att boka DIN tid!

Bilder