Vad vill du boka?

Välkommen!
My Brow Bar finner ni i helt nyrenoverade lokaler på Väster i Örebro under namnet My Corner. Vi är nyöppnade och kommer inom snar framtid erbjuda många fler behandlingar! Jag är certifierad PhiBrows Artist och erbjuder kosmetisk pigmentering (3D-bryn/PhiBrows) som utförs manuellt med en stråteknik som ger ett otroligt naturtroget utseende som passar just ditt ansikte. Jag arbetar med noggrannhet och perfektion för ett resultat som aldrig kommer göra dig missnöjd! Alla pigment och produkter är framtagna av PhiAcademy.

Jag tar endast emot Swish eller kontant!

AVBOKNINGSREGLER (läs detta innan du bokar en tid)
Om du har bokat en tid och önskar avboka den går det bra att göra det senast 24h innan behandlingstillfället. Avbokningen sker via bokadirekt med hjälp av avbokningskoden som skickats till dig, eller via telefon på 0761722484. Vid ej avbokad tid debiterar jag 50% av behandlingskostnaden. 

Varför tar jag betalt om du som kund inte dyker upp på din bokade tid?
Om du som kund uteblir från en bokad tid innebär det för mig att jag står utan kund med en tid som jag har avsatt för just dig. Detta innebär också att jag i regel inte kan kontakta en annan kund som hade velat ha din tid på grund av för kort varsel. Det finns mycket goda avbokningsmöjligheter och flera olika sätt att kontakta mig på, därför ber jag dig avboka din behandling i god tid och senast 24h innan den bokade tiden. Hoppas jag är tydlig och att du som kund respekterar mig och mitt arbete, precis som jag kommer att respektera dig! 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

PhiBrows (kosmetisk pigmentering)

Konsultation för dig som funderar på att göra en kosmetisk pigmentering. Jag tar en titt på dina bryn, går igenom hela behandlingen och svarar på eventuella frågor.
Behandlingen utförs av mig, Sofie Backlund, som har utfört kosmetisk pigmentering (bryn) sedan okt-17 och är certifierad PhiBrows Artist.

Kosmetisk pigmentering är en semipermanent tatuering (även kallat 3D-bryn) som utförs manuellt med en stråteknik som ger ett fantastiskt naturtroget utseende. Denna behandling ersätter inte en sminkad look, utan används för att tillsätta strån där det saknas. Jag arbetar för att skapa naturliga bryn som passar för just ditt ansikte!

Har du en gammal tatuering eller pigmentering? Kontakta mig INNAN du bokar en tid. Maila/smsa en tydlig bild på båda dina bryn till info@mybrowbar.se/0761722484 för bedömning.

Jag använder mig enbart av PhiBrows egna pigment som självklart är testade och godkända.

VIKTIGT! Behandlingen utförs inte om du:

- tagit värktabletter eller druckit alkohol 24h innan behandlingstillfället.
- är gravid
- har solbränd hud på behandlingsområdet (dvs. rodnad)
- äter blodförtunnande mediciner
- har blodsjukdomar
- har högt blodtryck
- använder botox 2 veckor innan/efter

Vid andra sjukdomar, konsultera med din läkare innan om du kan göra denna typ av behandling!

Vänligen avstå från kaffe/koffein samma dag som behandlingen ska utföras. Detta kan påverka resultatet då det finns risk att blöda mer.
Återbesök inom 90 dagar (utförs tidigast 4 veckor efter din behandling) ingår i priset. Detta gäller enbart på NYTT SET.

Alla återbesök utförs av mig, Sofie Backlund.
Återbesök för dig som tidigare gjort dina bryn hos My Brow Bar.
Denna behandling är avsedd för dig som av någon anledning behöver ett extra återbesök efter PhiBrows. Bokningen ska ske tidigast 4 veckor efter första återbesöket och senast 8 veckor efter.

Övrigt

Plockning och färgning av bryn för dig som vill framhäva brynen och få till en piggare look!

YUMI lashes

Vad är YUMI Lashes?
Det är en avancerad, parabenfri keratinbehandling på dina egna fransar. Behandlingen lyfter och böjer dina fransar uppåt samt fyller dem med keratin och vitaminer inifrån. Behandlingen avslutas med att dina fransar färgas och lamineras.

Skippa mascaran och lösögonfransarna! YUMI lashes är även allergivänligt samt fritt från starka kemikalier och parabener.

Hur länge håller resultatet?
Mellan 4-8 veckor beroende på dina fransars kvalitet och växtcykel. Resultatet avtar successivt allt eftersom dina fransar byts ut mot nya. För ännu bättre hållbarhet rekommenderas YUMI Lash mascara som finns att köpa på salongen.

Efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalitét har förbättrats. YUMI lashes sliter alltså inte på fransarna, tvärt om.

Att tänka på INNAN en behandling:
- Kom osminkad och utan lösögonfransar

Att tänka på efter en behandling:
- Undvik att tvätta/blöta ner fransarna på minst 48 timmar.
- Sov inte på fransarna de första dagarna efter behandlingen.
För mer info om YUMI lashes, vänligen läs under tjänsten YUMI lashes.

Att tänka på INNAN en behandling:
- Kom osminkad och utan lösögonfransar

Att tänka på efter en behandling:
- Undvik att tvätta/blöta ner fransarna på minst 48 timmar.
- Sov inte på fransarna de första dagarna efter behandlingen.

My Brow Bar

Välkommen!
My Brow Bar finner ni i helt nyrenoverade lokaler på Väster i Örebro under namnet My Corner. Vi är nyöppnade och kommer inom snar framtid erbjuda många fler behandlingar! Jag erbjuder kosmetisk pigmentering (3D-bryn) som utförs manuellt med en stråteknik som ger ett otroligt naturtroget utseende som passar just ditt ansikte. Jag arbetar med noggrannhet och perfektion för ett resultat som aldrig kommer göra dig missnöjd!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Bokade besök
Adress
Ringgatan 20
703 42 Örebro
Västra mark
Öppna i Google Maps 🗗