1. Hem
  2. Kroppsterapeuter Göteborg

Närvaro - Rosenmetoden & Kraniosakral terapi

betyg4.7 Fantastiskt bra(143 betyg)
Handlaget, Första Långgatan 12, 413 03, Göteborg
Välkommen att boka tid för behandling! Vill du gå ännu djupare med Rosenmetoden? Då rekommenderar jag en 2-dagars introkurs. Det är en möjlighet till fördjupning där du på ett upplevelsebaserat sätt lär dig mer om både dig själv och metoden. Läs mer här: https://www.humanova.com/utbildningar/introkurs-i-rosenmetoden/

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Avspänningsbehandling för ansikte, nacke och skalp
    30 minuter, 495 krMer info
  • KranioSakral Terapi
    60 minuter, 850 krMer info
  • Rosenmetoden
    60 minuter, 850 krMer info

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
143 betyg
Eva L.
Anna är fantastisk!

Visa mer

Kristina N.
Väldigt trygg och kunnig. Mycket fin behandling!

Visa mer

Cecilia M.
Närvarande. Underbart.

Visa mer

Cecilia G.
Annas träffsäkra och mjuka händer får de hårdaste knutorna att ge med sig. Hon känner vad det är för typ av känslor som kroppen spänt sig kring. Efter besöket kan jag andas ordentligt och känna mig själv bättre.

Visa mer

Om företaget

Närvaro erbjuder läkande beröring för kropp och själ genom behandlingar med Rosenmetoden och KranioSakral Terapi. Anna Mattsson är Certifierad Rosenterapeut sedan 2006. Våren 2017 blev hon också färdig introduktionskurslärare i Rosenmetoden. Mottagningen ligger i HandLagets lokaler endast ett halvt kvarter från Järntorget. HandLaget har en egen ringklocka i porten. Ring på och vänta lite så att jag hinner trycka på öppna-knappen. Det finns ingen möjlighet att kommunicera via porttelefonen. Då Handlaget saknar väntrum så ber jag dig att inte komma tidigare än ca 5 min före bokad tid. Väl inne i portgången är det första dörren till vänster och sedan en halvtrappa upp. Närmaste hållplats är Järntorget.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt