Näsets Energi & Hälsa

betyg4.7 Fantastiskt bra(31 betyg)
Kungstorpsvägen 10B, 236 32, Höllviken
Ny adress i Höllviken! 2:a vån på Toppengallerian. Ingång 10b, mittemot Formtoppen. Under rådande omständigheter får du boka av kostnadsfritt samma dag om du eller någon i din familj skulle vara sjuk och jag gör detsamma. Bara ring eller sms:a! Semester, åter måndag 17/8! Näsets Energi & Hälsa erbjuder Svensk klassisk massage, Taktil massage, Fibromassage, Ekologisk ansiktskur, Zonterapi och Regndroppsmassage. Jag är Medicinsk Massageterapeut och under året vidareutbildar jag mig till Optimum-tränare och gravidmassör. Optimum-metoden arbetar med hållningsmuskulaturen och gör individanpassade övningsprogram för att korrigera felställningar som ger upphov till smärta och värk. För gravida har jag ett tränings-och massageupplägg med elevbehandlingar. Kontakta mig om du är intresserad av gravidmassage! Alla behandlingar kan bokas nedan utom zonterapi, då ringer eller sms:ar du till 0768-501250. Näsets Energi & Hälsa är återförsäljare av det svenska företaget c/o GERDs ekologiska och naturliga skönhetsprodukter från Lappland och det franska företaget Bioregnas naturliga och ekologiska solskydd som inte skadar vattenlevande organismer. Mer information om produkter, behandlingar och erbjudanden om produkter och fördelaktiga paketpriser hittar du på hemsidan: www.nasetsenergiohalsa.se. Friskvårdsbidraget gäller för samtliga behandlingar och jag är ansluten till Actiway. 5-kort finns för de flesta behandlingar. Välkommen! Lotta Barkenhammar Medicinsk Massageterapeut - Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage Diplomerad Taktipro- och Fibromassör Diplomerad Zonterapeut Medlem i Kroppsterapeuterna och i SFRF (Svenska Fotzonterapi - Reflexologiförbundet) med patientansvarsförsäkring.

Boka tjänst

Ansiktskur

 • Lilla Eco-kuren 45 minuter, 525 kr · Mer info
  Boka
 • Lyxigt paket med lilla Eco-kuren & 5 hudvårdsprodukter 45 minuter, 1 575 kr · Mer info
  Boka
 • Stora Eco-kuren75 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka

Standardtjänster

 • Elevbehandling OPTIMUM-METODEN 90 min90 minuter, 695 kr · Mer info
  Boka

Massage

 • Fibromassage60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Gravid massage (from v 13) - elevbehandling 60 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Regndroppsmassage45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 30 min30 minuter, 425 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 45 min45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 60 min60 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka
 • Taktipro - Taktil Massage60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Lotta Barkenhammar
(31 betyg)
Medicinsk massageterapeut, Zonterapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
31 betyg
Min trötta kropp blev pigg och glad efter Lotta´s massage. Jag kommer snart tillbaka!
Taktil massage. När jag kom dit hade jag tusen grejer i huvudet som blixtrade, när jag gick var jag helt Ny människa. Avslappnad och lugn. Jättenöjd! Fin lokal med, bra med parkering. Lotta är fantastisk!
Jag gav massage ett sista försök och när jag nu varit här hos Lotta så kommer jag verkligen boka in fler tillfällen framöver. Fick bra tips för min rygg efteråt också. Kan varmt rekommendera
Fick en välbehövlig massage, man känner sig väl omhändertagen och får ett proffsigt bemötande! Rekommenderar gärna!

Om företaget

Jag erbjuder behandlingar som ger dig mjuka muskler, förbättrar din hälsa och minskar din stress. Jag lägger stor vikt vid kroppens meridianer och vårt energisystem i mitt arbete. Vi består ju av energi så det känns naturligt att arbeta utifrån ett synsätt som tar hänsyn till den aspekten. Svensk klassisk massage hjälper mot trötta, ömma och spända muskler. Genom att bearbeta muskler, hud och bindväv med en djupgående massage mjukar man upp och motverkar spänningar och smärttillstånd i kroppen. Eco ansiktskur är en en riktig fukt- och näringsraket för din hud och en skön djup-avslappning för dig. I behandlingen används endast ekologiska och naturliga produkter. Zonterapi är en metod med tusenåriga anor som arbetar med att frigöra blockeringar i kroppen genom att behandla motsvarade zon på foten. Taktipro - originalmetoden i taktil massage är en erkänd komplementär metod som används inom rehabilitering, omvårdnad och friskvård. Effekter som ofta ses med hjälp av taktil massage är bättre sömn och avslappning, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest och tänd livsgnista. Fibromassage är en speciellt anpassad massagemetod för att ge smärtlindring till patienter med fibromyalgi. Regndroppsmassage är aromterapi med en lättare ryggmassage. Oljorna är speciellt utvalda utifrån sina egenskaper och tillsammans arbetar de för att bland annat stärka immunförsvaret, minska inflammation, muskelspänningar och matsmältningsbesvär.

Bilder