1. Hem
 2. Massage Stockholm

Napraform

betyg4.9 Fantastiskt bra(61 betyg)
Stupvägen 1, 191 42, Stockholm
Har du besvär? Vi hjälper dig! Våra duktiga och välutbildade naprapater utformar en effektiv behandlingsplan för att på bästa sätt kunna hjälpa dig mot en smärtfriare vardag.
20899

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapati Nybesök
  30 minuter, 790 krMer info
  Boka
 • Naprapati Återbesök
  30 minuter, 790 krMer info
  Boka

Friskvård

 • Epassi
  30 minuter, 880 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Teferi
5
(48 betyg)
Leg. Naprapat
Teferi är legitimerad naprapat och klinikchef på Napraform. Han har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har genom åren kombinerat sin arbetsplats på kliniken med att vara medicinskt ansvarig för olika idrottsföreningar. 2018 var han naprapat i AIKs medicinska team när laget hade stora framgångar och vann Allsvenskan och klubbens tolfte SM-guld. Idag kombinerar Teferi sitt jobb på kliniken med att vara ansvarig naprapat i svenska p-18 landslaget. Utbildningar: Leg.Naprapat (fem år utbildning, naprapathögskolan) Elektroterapi (tens-behandling) Dry-needling (akupunktur)  Specialist utbildning i manipulation. Lic.personlig tränare steg fyra. Diplomerad massage terapeut.
noImage
Viktor
4.5
(13 betyg)
Naprapat
Viktor har en lång och gedigen bakgrund inom idrott men främst inom hockey som han spelade på elitnivå. Som dom allra flesta idrottare har han själv råkat ut för en hel del skador som sedan väckte intresset för naprapatyrket. Viktor har ett stort intresse för att hjälpa människor till en friskare vardag, men även hjälpa till att förebygga skador eller problem innan dem har uppstått. Att alltid hålla sig uppdaterad inom yrket så att behandlingarna ligger i linje med hur forskningen ser ut idag är en prioritering hos Viktor.         Utbildningar:   Lic. Kostrådgivare Dry-needling (akupunktur) Diplomerad massage terapeut. Stadiums ledarskapsutbildning  HLR introduktion

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
61 betyg
Sandra M.
till Teferi
Teferi är bästa naprapaten helt enkelt. Har varit hos han många gånger och alltid varit lika nöjd. Jätte professionellt med väldigt fokus på patientens problem. Rekommenderas starkt!

Visa mer

Pablo B.
till Teferi
Får alltid professionell hjälp och lösning på besvären med Teferi!! Rekommenderars !!

Visa mer

David O.
till Viktor
Mycket kompetent och trevlig napropat. Jag är mycket nöjd med behandlingen.

Visa mer

Shorash N.
till Teferi
Tack Teferi, väldigt rekommenderat.

Visa mer

Om företaget

Vi är alla utbildade på Naprapathögskolan i Stockholm och är legitimerade utav socialstyrelsen. Napraform har under 30 år tagit emot tusentals patienter från alla delar utav världen. Vår största prioritering är våra patienters välmående och det som gör oss unika förutom att vi verkligen brinner för vårt yrke är att vi fortsätter vidareutbilda oss och hålla oss uppdaterade inom manuell medicin och träning. På detta sätt förbättrar vi på vår kompetens för att kunna ge våra patienter den bästa möjliga behandlingen oavsett problem.

Bilder

Detaljer och kontakt