1. Hem
 2. Naprapati Stockholm

Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(165 betyg)
Engelbrektsgatan 35B, 114 32, Stockholm
OBS! Vår nya adress är Engelbrektsgatan 35B. Vi erbjuder naprapati och massagebehandlingar för muskel- och ledrelaterade besvär. Vi behandlar effektivt både akuta och mer långvariga smärtproblematiker. Vi ser alltid till helheten och fokuserar på att hitta grundorsaken till ditt besvär för att du ska bli hållbart bättre. Målet är att du ska besvärsfri så snabbt möjligt och därefter får du råd och hemövningar för att motverka att besväret kommer tillbaka i framtiden. Vi erbjuder även Maternity Health by MammaMage som passar dig som upplever besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Sandra Almgren samt min kollega Leg. Naprapat Ida Anstey. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. Länk till Idas bokningssida: http://naprapatstudionidaanstey.bokadirekt.se/ AVBOKNINGSREGLER: Avbokning senare än 24 timmar före utsatt tid debiteras med fullt pris. Enda undantag från detta är om du blir sjuk eller får förkylningssymptom, men då vill vi ändå att du kontaktar oss så fort som möjligt. Övriga anledningar debiteras fullt pris. SJUKDOMSPOLICY: Du får ej komma på behandling om du är förkyld eller sjuk. Har du sjukdomssymptom måste du avboka din behandling oavsett om avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka om din tid. BETALNING: Betalning på plats sker med Swish eller kort alternativt via Qliro. Vi tar ej emot kontanter. ÖNSKEMÅL OM TID? Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig.

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapat
  40 minuter, 680 krMer info
 • Förlängd Naprapatbehandling
  60 minuter, 1 050 krMer info
 • Rabatterad Naprapatbehandling/Behandlande massage (ungdom, student, pensionär)
  40 minuter, 630 krMer info
 • Behandlande massage (ej friskvård)
  40 minuter, 680 krMer info

Friskvård

 • Friskvårdande massage
  40 minuter, 810 krMer info

Maternity health by MammaMage

 • MammaMage rehab
  40 minuter, 630 krMer info

utövare

noImage
Sandra Almgren
4.9
(165 betyg)
Leg Naprapat
qliroPresentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
165 betyg
Karin H.
till Sandra Almgren
Sandra hittade snabbt mina besvärliga punkter i ryggen. Efter behandlingen gick jag därifrån rakare och rörligare i ryggen och med en känsla av lättnad. Jag kan absolut rekommendera en behandling av Sandra när kroppen börjar kärva!

Visa mer

Monica E.
till Sandra Almgren
Alltid bra och trygg upplevelse! Får alltid bra hjälp och råd! Kan varmt rekommendera!

Visa mer

Mirjam B.
till Sandra Almgren
Väldigt kunnig, professionell och trevligt bemötande!

Visa mer

Charlotte F.
till Sandra Almgren
Superbra. Hjälpte mig med mina problem . Känner mig mycket bättre . Fick bra tips på olika övningar

Visa mer

Om företaget

Sandra Almgren ▪Leg. Naprapat ▪Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage ▪Dipl. Kost och Hälsocoach Jag har arbetat som naprapat sedan 2013, då jag tog min examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och Maternity health by MammaMage. Hos mig kan du få hjälp med vanliga besvär så som exempelvis spänningshuvudvärk, nacksmärta, ryggsmärta, axelsmärta samt idrottsrelaterade skador. Du kan även få hjälp med graviditetsrelaterade besvär. Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador. Med en bakgrund inom friidrott som medeldistanslöpare och långdistanslöpare samt inom ridsport och dans, ligger dessa idrotter mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren mestadels arbetat med idrottare inom löpning, ridsport, gymnastik och dans. Som Kost- och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa som kan påverka dina besvär, som till exempel kost, sömn, stress och träning.

Bilder

Medlem i Svenska NaprapatförbundetMedlem i Svenska Naprapatförbundet
Detaljer och kontakt