Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(92 betyg)
Sankt Eriksgatan 68, 113 20, Stockholm
Välkommen till oss på Naprapatstudion! Kliniken är belägen i salong House of Lashes lokaler vid Sankt Eriksplan i Vasastan, i centrala Stockholm. Du ska inte behöva ha ont i onödan! Vi hjälper dig med muskel- & ledrelaterade besvär. Vi tycker om att hjälpa människor och strävar alltid efter att se helheten när vi letar efter orsaken till dina besvär. Därefter ger vi dig rätt behandling och verktyg till att bli besvärsfri. Vi erbjuder naprapatbehandling, massage, Maternity health by mammamage och rehabilitering. Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Sandra Almgren (Sandra Almgren Naprapati och Rehab) samt min kollega Leg. Naprapat Ida Anstey. Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig. Länk till Idas bokningssida: http://naprapatstudionidaanstey.bokadirekt.se OBS! Tider som bokas på helgdagar (lördagar samt röda dagar) kostar 100 kr extra utöver ordinarie pris. Angående Covid-19: Vi använder munskydd och visir under din behandling. På grund av de nya restriktionerna om användning av munskydd inomhus så ber vi dig att ta med ett till din behandling om du har. Annars får du ett av oss. Har du minsta förkylningssymptom så som halsont, snuva, nästäppa, trötthet, feber, andningsbesvär, hosta, lukt- och smakbortfall så får du inte komma på behandling förrän du varit symptomfri i minst 2 dygn. Detta gäller även om du har antikroppar eller är vaccinerad. Har du förkylningssymptom måste du avboka din behandling oavsett om avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka av din tid. Du som har en konstaterad covid19-infektion ska stanna hemma i minst sju dagar efter att du insjuknade, du ska även ha varit feberfri i två dagar och tydligt känna dig bättre. Har du nyligen träffat någon som du misstänker har Covid-19 så måste du vänta 14 dagar med att boka tid. Har du rest utomlands måste du vänta minst 7 dagar innan du kommer på behandling. Vi rekommenderar er som tillhör en riskgrupp att avstå från behandling i nuläget. Detta är för både er patienters och vår egen säkerhet då vi arbetar nära inpå människor varje dag och virus därmed lätt kan spridas vidare. Vänligen respektera detta! Betalning sker med Swish eller kort. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapatbehandling40 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka
 • Förlängd Naprapatbehandling60 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka
 • Rabatterad Naprapatbehandling/Behandlande massage (ungdom, student, pensionär)40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage40 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka

Friskvård

 • Friskvårdande massage40 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka

Maternity health by MammaMage

 • MammaMage rehab40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Sandra Almgren
(92 betyg)
Leg Naprapat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
92 betyg
till Sandra Almgren
Väldigt bra och seriöst. Sandra fixade min träningsvärken ömmade rygg och kände precis var mina ömma muskelknutor var. 🙏🌸
till Sandra Almgren
Jag mår alltid lika bra varje gång jag går från Naprapatstudion. Sandra är lugn och vet var problemen ligger! = tryggt!
till Sandra Almgren
Bra och trevligt. Snabb behandling mot plågsamt ryggskott.
till Sandra Almgren
Så himla nöjd. Kommer aldrig gå någon annanstans! :)

Om företaget

Sandra Almgren ▪Leg. Naprapat ▪Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage ▪Dipl. Kost och Hälsocoach Jag har arbetat som naprapat sedan 2013, då jag tog min examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och MammaMageträning. Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett speciellt stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador. Med en bakgrund ffa inom friidrott som medeldistanslöpare och långdistanslöpare samt ridsport och dans ligger dessa idrotter mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren arbetat mycket med behandling och rehabilitering av just löpare och löprelaterade skador samt med ryttare, dansare och gymnaster. Jag har även en stor erfarenhet av att arbeta med spänningsrelaterad huvudvärk samt smärtproblematik i nacke och rygg. Det är inte ovanligt att dessa besvär kan vara kopplade till stillasittande kontorsarbete och stress. Som Kost och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa, kost och träning. Innan jag startade upp Naprapatstudion tillsammans med min kollega så arbetade jag på naprapatkliniken Fysiokoncept Björkhagen och Odenplan.

Bilder