Naprapatstudion Sandra Almgren Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(70 betyg)
Sankt Eriksgatan 68, 113 20, Stockholm
Välkommen till oss på Naprapatstudion! Kliniken är belägen i salong House of Lashes lokaler vid Sankt Eriksplan i Vasastan, i centrala Stockholm. Du ska inte behöva ha ont i onödan! Vi hjälper dig med muskel- & ledrelaterade besvär. Vi tycker om att hjälpa människor och strävar alltid efter att se helheten när vi letar efter orsaken till dina besvär. Därefter ger vi dig rätt behandling och verktyg till att bli besvärsfri. Vi erbjuder naprapatbehandling, massage, cert. mammamageträning och rehabilitering. Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Sandra Almgren (Sandra Almgren Naprapati och Rehab) samt min kollega Leg. Naprapat Ida Anstey (fd Persson). Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig. Länk till Idas bokningssida: http://naprapatstudionidaanstey.bokadirekt.se OBS! Tider som bokas på helgdagar (lördagar samt röda dagar) kostar 100 kr extra utöver ordinarie pris. Måndag-fredag mellan kl.8-14 kommer det vistas en hund i lokalen (ej i behandlingsrummet). På grund av risken för smittspridning av Covid-19 gäller följande policy: Har du minsta lilla förkylningssymptom så som halsont, snuva, trötthet, feber, hosta, lukt- eller smakbortfall så får du inte komma på behandling förrän du varit symptomfri i minst 2 dygn. Du som har en konstaterad covid19-infektion ska stanna hemma i minst sju dagar efter att du insjuknade, du ska även ha varit feberfri i två dagar och tydligt känna dig bättre. Har du nyligen rest utomlands eller träffat någon som du misstänker har Covid-19 så måste du vänta 14 dagar med att boka tid . Har du de minsta förkylningssymptom måste du avboka din behandling oavsett om avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka av din tid. Vi rekommenderar er som tillhör en riskgrupp att avstå från behandling i nuläget. Detta är för både er patienters och vår egen säkerhet då vi arbetar nära inpå människor varje dag och virus därmed lätt kan spridas vidare. Vänligen respektera detta! Betalning sker med Swish eller kort. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapatbehandling40 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka
 • Förlängd Naprapatbehandling60 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka
 • Rabatterad Naprapatbehandling/Behandlande massage (ungdom, student, pensionär)40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage40 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka

Friskvård

 • Friskvårdande massage40 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka

Rehabträning Naprapat

 • Rehabträning Naprapat40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Cert. Mammamageträning40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Sandra Almgren
(70 betyg)
Leg Naprapat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
70 betyg
till Sandra Almgren
Jag var så spänd och stel när jag kom till Sandra, men 40 minuter senare var jag som en ny människa. Sandra hittade alla punkter som var spända och tog hand om dem på ett fantastiskt sätt! Grym start på helgen!
till Sandra Almgren
Nöjd med mitt besök hos Sandra. Extremt professionell och seriös. Hon lyssnar och går igenom steg för steg hela processen. Rekommenderas starkt!
till Sandra Almgren
Väldigt duktig och trevlig!
till Sandra Almgren
Duktig och seriös, fräsch lokal som var lätt att hitta.

Om företaget

Sandra Almgren ▪Leg. Naprapat ▪Cert. MammaMagetränare ▪Dipl. Kost och Hälsocoach Jag har arbetat som naprapat sedan 2013, då jag tog min examen på Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och MammaMageträning. Under mina år som verksam naprapat har jag bildat mig ett speciellt stort intresse och erfarenhet av behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador. Med en bakgrund ffa inom friidrott som medeldistanslöpare och långdistanslöpare samt ridsport och dans ligger dessa idrotter mig extra varmt om hjärtat. Jag har genom åren arbetat mycket med behandling och rehabilitering av just löpare och löprelaterade skador samt med ryttare, dansare och gymnaster. Jag har även en stor erfarenhet av att arbeta med spänningsrelaterad huvudvärk samt smärtproblematik i nacke och rygg. Det är inte ovanligt att dessa besvär kan vara kopplade till stillasittande kontorsarbete och stress. Som Kost och Hälsocoach kan jag även se över andra bitar vad gäller din hälsa, kost och träning. Innan jag startade upp Naprapatstudion tillsammans med min kollega så arbetade jag på naprapatkliniken Fysiokoncept Björkhagen och Odenplan.

Bilder