Vad vill du boka?

Massage har bedrivits i olika former de senaste 2000 åren. Jag följer traditionen av den svenska klassiska massagen som Pehr Henrik Ling utvecklade. Beroende på hur massagen utförs kan den med hårt tryck och kraftiga tag närma sig idrottsmassage eller med mjuka strykningar, vaggningar och lätta akupressurstimuleringar närma sig en spa-känsla. Eftersom jag arbetar med hela spektrat så kan massagen enkelt anpassas efter just dina behov. Har man haft problem under en längre tid så behövs det oftast mer än en behandling för att det skall bli bra. Då ett av mina mål är att vi arbetar tillsammans med dina behov, rekommenderar jag för förstagångsbesökare minst 40 min men helst 55 min för att gå igenom dessa ordentligt. Tillsammans hittar vi en behandling som passar just dina behov och önskemål. Triggerpunktsbehandling och stretch är kompletterande kroppsterapeutiska tekniker som jag också använder.

Massage är ett bra komplement till träning och kan förebygga skador, lindra träningsvärk och öka din prestationsförmåga. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar (kontorsnacke), nackspärr, ryggskott/ischias, trötta ryggar, spänningshuvudvärk mm. Regelbunden massage kan hålla borta trötthet och smärta och bidra till att du känner dig rörligare och mer avslappnad.

Jag är diplomerad massageterapeut från Hälsoteket - akademin för medicinska utbildningar och certifierad massör från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Sedan 2013 har jag arbetat både som anställd massör och som egenföretagare inom företagsmassage.

2014 vidareutbildade jag mig inom Oncology Massage (massage för cancerdrabbade) via Oncology Massage Education Associates. Utbildningen gav en förståelse till de besvär man kan tvingas leva med även efter en avslutad cancerbehandling, tex ödem, skadade vävnader och nedsatt rörlighet i vissa leder. Vet du med dig att du eller någon du känner passar in på det här, boka gärna Oncology Massage så tar vi resten när du kommer. Massagen sträcker sig från beröring och lätta strykningar till mjukare klassisk massage beroende på vilka besvär som beskrivs.

Min utbildning till gravidmassör via Behandlingsteam John Carrier innehåller även handledda tillfällen, vilket gör att jag just nu även erbjuder elevbehandlingar för gravida. Maila anita@nefs.se för mer information!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Djup klassisk massage

Är det ditt första besök? Boka gärna den här tiden. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, ”ryggskott”/ischias, trötta ryggar, spänningshuvudvärk mm.

Tillhör du Folktandvården, skriv gärna det vid din bokning.
Om det är ditt första besök, boka gärna 55 min. Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, ”ryggskott”/ischias, trötta ryggar, spänningshuvudvärk mm.

Tillhör du Folktandvården, skriv gärna det vid din bokning.
Om det är ditt första besök, boka 55 min. I annat fall är du välkommen! Behandlingen kan antingen vara riktad mot att förebygga besvär eller att behandla direkta problem som t.ex. onda axlar, nackspärr, ”ryggskott”/ischias, trötta ryggar, spänningshuvudvärk mm.

Klippkort från samarbetspartners

Helkroppsbehandling som vanligt men med klippkort från Hälsoresurs. Kom ihåg att ta med ditt elektroniska kort till bokningen! Välkommen!
Halvkroppsbehandling som vanligt men med klippkort från Hälsoresurs. Kom ihåg att ta med ditt elektroniska kort till bokningen! Välkommen!

Oncology Massage

Är det ditt första besök? Boka gärna den här tiden. Det är viktigt att vi hinner med att gå igenom bakgrundsfakta och att du känner dig trygg. Var dock medveten om att du genom att boka den här massagen får en lättare massage än vid djup klassisk massage.
Om det är ditt första besök, boka 60 min. Var dock medveten om att du genom att boka den här massagen får en lättare massage än vid djup klassisk massage.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

NEFS (Ullevikliniken)

Jag erbjuder massage i fina centrala lokaler. Du finner mig på Ullevikliniken, mitt emot GP-huset och bakom Scandic Crown.

Massagen som jag utför är framförallt klassisk massage, med tryck efter behov. Jag är diplomerad massageterapeut från Hälsoteket - akademin för medicinska utbildningar och certifierad massör från Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, 2013.

Företagsnamnet är delvis en vinkning till min norrländska uppväxt. ;-)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Jag har öppet onsdagar kl 09-14 och torsdagar kl 14.15-20.00.

Övriga dagar är jag på företagsmassage, så man når mig lättast via mail eller sms.
Adress
Eva Rodhes gata 8
411 11 Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗