Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Frekvensterapi

Hälsokonsultation och skanning av bakterier, svamp, virus, maskar och parasiter.
Behandling av eventuella fynd.

Healing

Hypnosterapi är en terapiform där djup avslappning/trans används för att lösa problem genom att effektivt nå grundorsaken till problemet. Under behandlingen bearbetas detta och klienten kan komma till insikt. Metoden kan användas vid beroendeproblematik, viktproblem, ångest och depressioner, och för att bryta andra destruktiva mönster. De flesta sjukdomar kan påverkas genom hypnosterapi, ibland väldigt snabbt. Du har hela tiden full kontroll och medverkar till resultatet.
Regressionshypnos är liksom Hypnosterapi en terapiform där djup avslappning/trans används för att lösa problem genom att effektivt nå grundorsaken till problemet. Under behandlingen bearbetas detta och klienten kan komma till insikt. Metoden kan användas vid beroendeproblematik, viktproblem, ångest och depressioner. Skillnaden med regressionhypnos är att du kan få svar på de mer djupgripande existensiella frågorna såsom din livsmening och oönskade mönster i ditt nuvarande liv. Du har hela tiden full kontroll och medverkar till resultatet.
Shamansk healingmetod med ursprung från Peru.

Behandlar energimässiga blockeringar i kroppen och i energifältet som omger kroppen. Dessa flödesstörningar ligger ofta till grund för energilöshet och otaliga fysiska symptom. Det är inte alls ovanligt att problem som depression och ångest handlar om invasiva energier som kan avledas med hjälp av dessa tekniker.

Hälsokonsultation med Naturläkare

Rådgivning med Naturläkare/Näringsterapeut via telefon.

Du ringer själv upp nummer 08-6424040 på bokad tid.
Fyll i kundkort i god tid innan samtalet på analys.me/nsm om du har möjlighet så kan jag hjälpa dig bättre.
Efter samtalet har jag möjlighet att rekommendera dig behandlande örter och näringspreparat.

Hälsokonsultation/Behandling

Massage

En stresslösande hel- eller delkroppsmassage som löser upp spänningar i muskler, ökar kroppens avgiftning via aktivering av lymfan samt verkar hormonbalanserande.

I behandlingen används rena, ekologiska oljor som individanpassas efter behov.
En stresslösande, skön hel- eller delkroppsmassage som löser upp spänningar i muskler, ökar kroppens avgiftning via aktivering av lymfan samt verkar hormonbalanserande.

I behandlingen används rena, ekologiska oljor som individanpassas efter behov.

Ryggkonsultation

Konsultation med Ryggläkare/specialistortoped
Avancerad ryggbedömning och behandlingsförslag.
Om du har röntgenbilder på din rygg så ta med dessa på cd eller kontakta oss med ditt personnummer innan så att vi kommer åt dem.

Yoga

Enskild Yogakonsultation. Få ett anpassat program för hemträning

Zonterapi och konsultation

En behandling av fötter och underben som effektivt balanserar en rad fysiska besvär som kroppssmärtor, organ-obalanser, hormonella problem som pms och övergångsbesvär samt symptom från mage- matsmältning.
Kan kombineras med mikrosystemsakupunktur för ännu snabbare resultat.
En hälsokonsultation ingår alltid när vi inleder behandling.

New Swedish Medicine

Vi hjälper dig att må bättre genom att utreda grundorsakerna till dina obalanser. Vi behandlar med Ört- och Näringsmedicin, kroppsbehandlingar, traditionellt shamanska metoder och Medicinsk Yoga.

Vi jobbar med individuell behandling och rådgivning, samt retreater, utbildningar och kurser både i Sverige och i Costa Rica. Vår svenska mottagning ligger på Ingarö utanför Stockholm.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Östra Strandvägen 8
134 64 Ingarö
Öppna i Google Maps 🗗