Nilssons Kiropraktik Oskarshamn

betyg4.6 Fantastiskt bra(42 betyg)
Dammgatan 12, 572 30, Oskarshamn
Hej och välkommen till Nilssons Kiropraktik! Har du frågor inför ditt besök, tveka inte att kontakta oss. Vi förbehåller oss rätten att avboka vid sjukdom, ny tid erbjuds om önskemål finns. Finns inga lediga tider som passar vänligen ring oss. Vänligen/ Michael och Hampus

Boka tjänst

  • Kiropraktisk behandling Hampus30 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka
  • Kiropraktisk behandling Michael30 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Michael och Hampus
(42 betyg)
Leg. kiropraktor

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
42 betyg
till Michael och Hampus
Michael men även Hampus fixar det ! Så jag blir rörlig igen och slipper mycket av smärtan också . Det verkar så enkelt för dom . Tack för hjälpen !!!
till Michael och Hampus
Snabb och bra behandling
till Michael och Hampus
Mycket bra. Hampus det gör ont , men du gör det ändå perfekt 👍😊!
till Michael och Hampus
Alltid bra bemötande och behandling som ger önskat resultat!

Om företaget

Nilssons kiropraktik har varit etablerad sedan 1987. Vi som arbetar på klinikerna är Michael som arbetat sedan 1987 och Hampus som har arbetat sedan 2015. Vi behandlar dagligen patienter med olika smärtsyndrom. Vanliga besvär som vi behandlar är ryggvärk, nackspärr, ryggskott, smärta mellan skulderbladen, spänningshuvudvärk, stela axlar och nacke diskproblem, domningar i armar och ben, förslitningar i rygg/höft, ischias, migrän, whiplashskada och musarm. Vi som kiropraktorer arbetar med diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av funktionsstörningar och smärttillstånd i leder samt muskulatur. Kiropraktorn diagnostiserar patienter med hjälp av manuella undersökningsmodeller och utför där efter behandling samt rehabilitering. Kiropraktorn använder främst HVLA-manipulation som behandlingsform för att ökar rörelseförmågan och minskar patientens smärta. Kiropraktorn behandlar skador och besvär som orsakats av störningar i leder, muskler och nervsystemet. Samspelet mellan nervsystemet som är kroppens kommunikations- och kontrollsystem samt ryggradens funktion utgör underlag för kiropraktik. Till oss behöver du ingen remiss för tidsbokning.

Bilder

Inga bilder ännu.