1. Hem
 2. Massage VADSTENA

Noimassage i Vadstena

betyg4.9 Fantastiskt bra(34 betyg)
Riddargatan 2, 592 40, VADSTENA
Jag heter Wilaiwan Phuangmalee men kallas för Noi. Jag kommer från Buriram i Thailand och har bott i Sverige sedan 2021. Jag pratar engelska, thailändska och lite svenska. Jag är utbildad i traditionell Thaimassage och har jobbat med detta i 8 år. Jag är glad att äntligen kunna öppna en massage här i Vadstena. Ni är hjärtligt välkomna att komma till mig och prova på.
19323

Boka tjänst

Thaimassage

  Oljemassage

   Fotmassage

    Personal

    Inte listad.

    Betyg och recensioner

    4.9Fantastiskt bra
    34 betyg
    Nayana M.
    till Wilaiwan
    Kunnig och professionell. Inlyssnande och väldigt trevlig!

    Visa mer

    Lina B.
    till Wilaiwan
    Underbart!

    Visa mer

    Kicki K.
    till Wilaiwan
    Duktig och trevlig!

    Visa mer

    Edita L.
    till Wilaiwan
    Väldigt hängiven och duktig massör! Trevlig, rolig, lyhörd kring vad man behöver. Kommer definitivt komma tillbaka nästa gång jag är i Vadstena. Boka Noi! Väldigt prisvärt!

    Visa mer

    Om företaget

    Vi är ett seriöst företag och utför endast massage utan "speciella tillägg" Thaimassage Thaimassage ges vanligen utan olja. Vi erbjuder som alternativ även Thai massage med olja. Thaimassage brukar beskrivas som en blandning av akupressur, yoga och shiatsu. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen, till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter. Efter en massagesession brukar den masserade känna sig avslappnad och uppiggad på samma gång och musklerna känns utstretchade. Thaimassage brukar upplevas som avslappnande, avstressande och vitaliserande och är därför bra för alla som behöver varva ner eller har stressrelaterade problem. Oljemassage Massage av hela kroppen med aromatisk olja. Den behandlingen är mycket avslappnande och löser spänningar som byggs upp i musklerna. Ryggsmärtor och huvudvärk kan ofta bero på spända muskler, och en avslappnande massage kan göra underverk. Massage har positiva medicinska effekter, kroppens endorfinnivå höjs vilket ger avslappning, välbefinnande, förbättrad sömn, smärtlindring och minskad oro och stress. Fotmassage Fotmassage har spårats tillbaka 2000 år då man redan visste att många sjukdomar kunde botas med fotmassage. Om man gör fotmassage ofta är det också ett bra sätt för att förbättra blodcirkulationen och lindra ryggsmärtor, magproblem och sömnsvårighet. Vid fotmassage används en tryckteknik som verkar på bestämda reflexzoner i fötterna, handen eller örat. Dessa zoner motsvarar organ och kroppsdelar i övriga kroppen. Behandlingen utförs med en speciell teknik där man använder tummarna och fingrarna. Efter en timmes fotmassage kommer du att känna dig avslappnad, lugn och varm.

    Certifieringar

    Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

    Bilder

    Detaljer och kontakt
     • Öppnar snart
     • Mån10:00 - 21:00
     • Tis10:00 - 21:00
     • Ons10:00 - 21:00
     • Tor10:00 - 21:00
     • Fre10:00 - 21:00
     • Lör11:00 - 21:00
     • Sön11:00 - 21:00
    • 7603723 XXVisa nummer

    • Riddargatan 2, 592 40, VADSTENA