1. Hem
 2. Frisör Stockholm

Noir Stockholm

betyg4.9 Fantastiskt bra(1379 betyg)
Regeringsgatan, 111 39, Stockholm
Välkommen till vår onlinebokning! Tack för ditt förtroende och att du kommer till oss på Noir. Här kan du boka din behandling. Som ny kund vid bokning av Extensions eller färgförändring ber vi dig vänligen kontakta oss för personlig service. Noir Stockholm 08-238090, Regeringsgatan 80. När du är klar med din bokning kommer du att få ett bekräftelsemail till den mailadress du har i din kundprofil. Vi ber dig respektera att vi har en avboknings/ombokningspolicy på 24 timmar innan avtalad tid. Vi debiterar 50% av behandlingspriset vid uteblivet besök. Vi ser fram emot ditt besök hos oss! Varmt välkommen!

Boka tjänst

Klippning

 • Klippning
  60 minuter, 960-1 420 krMer info

Färgförändring

 • Utväxtfärg + Toning
  120 minuter, 2 090-2 320 krMer info
 • Modell Utväxtfärg
  240 minuter, Varierande prisMer info
 • Slingor/Advanced Color
  180 minuter, 2 610-3 220 krMer info
 • Blekning utväxt
  180 minuter, 2 920-3 470 krMer info
 • Utväxtfärg
  120 minuter, 1 740 krMer info

Färgförändring Samt Klippning

 • Slingor/Advanced Color & Klippning
  180 minuter, 3 320-4 090 krMer info
 • Utväxtfärg + Toning & Klippning
  120 minuter, 2 800-3 290 krMer info
 • Blekning utväxt & Klippning
  180 minuter, 3 880-4 690 krMer info
 • Utväxtfärg & Klippning
  120 minuter, 2 530-2 790 krMer info

Övrig

 • Föning/Styling
  60 minuter, 750-1 070 krMer info

Personal

noImage
Charlotte
4.9
(164 betyg)
Senior Art Director & Utbildningsansvarig Charlotte har många års erfarenhet av frisöryrket med salongs-, visningsarbete, utbildning och produktutveckling. Hon har arbetat en längre tid i London innan hon började hos oss på Noir, och reser regelbundet i sitt yrke för utbildningsuppdrag. Som Art Director har Charlotte en otrolig kompetens som hon gärna delar med sig av, och har även ett stort ansvar över utbildnings- och visningsverksamheten samt kollektionsskapandet för Noir Stockholm. Med sitt lugn och förmåga att förstå och tolka vad kunden önskar, levererar Charlotte genomgående tekniskt välarbetade, kreativa och personliga resultat.
noImage
Anton
4.9
(247 betyg)
Art Director. Anton har arbetat på noir stockholm salong sedan 2007 och är utbildad både i London och Stockholm. Anton besitter en otrolig kompetens och har ett stort genuint intresse för hår och mode - han håller sig alltid uppdaterad i det senaste. Utöver hans tid på salongen arbetar han med olika uppdrag för Noir Stockholm så som utbildning, visningar, plåtningar, mm.  Utöver det älskar han musik, mode och populärkultur!
noImage
Beata
5
(95 betyg)
Art Director & Master Tech. Beata har arbetat på Noir Stockholm i 10 år, och det är här Beata tagit sin Master i färgteknik och arbetat sig upp till nivån: Art Director. Beata är självsäker, framåtsträvande och en mycket duktig och eftertraktad frisör. Hon utbildar även våra nya talanger och har skapat en genomarbetad utbildningsplan. Beata har en lugn och ödmjuk personlighet, otroligt lyhörd med stark närvaro, där hon ser och kan lyfta fram det bästa hos dig som kund. Med enorm kreativitet tar hon alltid fram en unik känsla för det som känns lyxigt och modernt. Utöver sin tid på salongen har beata även många uppdrag för noir stockholm såsom visningar, plåtningar, mm.
noImage
Filiz
4.9
(67 betyg)
Master Tech & Stylist. Filiz har arbetat på Noir Stockholm salong sedan 2007, men sammanlagt har hon 20 år i branschen. Det är här på Noir Stockholm som Filiz har tagit sin Master i färgteknik. Hon trivs fantastiskt bra att arbeta i team, där hon ständigt upprätthåller sin utveckling. Hon älskar sitt yrke och att vara kreativ, hon är noggrann och har ett starkt öga för detaljer. Filiz brinner för att du som kund ska få en fin helhetsupplevelse och kunna känna dig trygg, där hon skräddarsyr varje behandling för dig och ditt hår. ”Jag älskar att lyfta fram det bästa hos dig som kund.”
noImage
Linnéa
4.9
(212 betyg)
Senior Stylist & Senior tech. Linnéa har varit här sedan 2013, och inte en dag har gått där hon inte arbetat för att göra sitt allra yttersta för att hålla en stark utveckling. Hon brinner verkligen för sin roll och tar den på största allvar, och sitter på en bred kompetens inom yrket, är noggrann, och ett extra öga för detaljer. Linnéa är driven och har ett fantastiskt lugn, där hon tar sig an dig som kund med en otrolig närvaro, lyhördhet och ödmjukhet. Hon är kreativ, glad och mjuk och lämnar inget åt slumpen. Utöver hår så är hennes stora intressen bland annat musik och att resa.
noImage
Lisen
4.9
(79 betyg)
Senior stylist. Lisen har jobbat på Noir sedan 2009 och är en väldigt erfaren frisör. Hon är ambitiös och lämnar inget åt slumpen. Numera studerar Lisen och jobbar någon dag i veckan som frisör.
noImage
Lindsey
4.9
(183 betyg)
Senior Stylist & Senior Color tech. Lindsey är ursprungligen från USA där hon har sin utbildningsgrund. Lindsey arbetade för Aveda i många år innan flytten till stockholm, och hon älskar färg och form. Att få skapa en helhet är det bästa Lindsey vet och hon har ett otroligt lugn och djup som gör att du känner dig trygg och avslappnad i hennes stol. Hon ser dig som unik och möter dig med största respekt. Lindsey älskar att utvecklas, och ger verkligen allt när det kommer till arbetet. Utöver sitt jobb gillar hon att vara i naturen med sin fina hund.
noImage
Åse
4.9
(27 betyg)
Extension & Color Tech. Åse har närmare 20 års erfarenhet inom frisörbranschen och har arbetat som färgtekniker på en rad prestigefyllda salonger, både i Stockholm och London. Från 2010 arbetade hon hos oss på Noir och var en uppskattad frisör hos både kunder och personal men bestämde sig 2012 för att prova en helt ny bana inom Med.Tech. "Det har varit en spännande resa och på ett personligt plan mycket utvecklande period i mitt liv som lett till att jag kommit till insikt med hur mycket jag verkligen brinner för yrket som frisör." Hon har ett otroligt driv, lust och är samtidigt en trygg person som känner in dig och dina behov. Hon ger dig den bästa upplevelsen och med sin genuina kompetens ser hon till att lyfta fram och stärka det vackra hos just dig.
noImage
Angelica
5
(109 betyg)
Stylist & Color Tech. Angelica är Noir Stockholms nya tillskott. Hon avslutade sin utbildning på Björn Axén Academy 2015 och har arbetat som utbildad frisör sedan dess. Efter sin utbildning flytta hon direkt till London för att utveckla sina kunskaper. Hon jobbade som frisör på några av Londons toppsalonger. Under det senaste året har hon stylat för bland annat Fashion Week Stockholm och Köpenhamn, Fashion East samt Vouge Scandinavia. Angelica är perfektionist ut i fingerspetsarna och lämnar inget åt slumpen. Hon har en lugn nyfiken personlighet och söker ständigt efter nya trender inom hår och mode. Angelica älskar att ge dig som kund den bästa upplevelsen och servicen. Utöver detta älskar Angelica musik, spela gitarr och sjunga. Varmt Välkommen!
noImage
Therese
5
(80 betyg)
Arbetar vissa lördagar, ring salongen på 08-238090 för att göra din bokning. Senior Stylist & Senior tech & Master inom extensions. Therese kom till oss på Noir Stockholm för 7 år sedan. Hon är självsäker, kompetent och glad och hon kommer alltid med tips och idéer. Therese är noggrann och har en fantastisk känsla för hår, där hon ständigt håller sig uppdaterad inom det senaste, men älskar också det klassiskt lyxiga . Hon är inte rädd för nya utmaningar och tar sig an dig som kund med största respekt och ödmjukhet för den du är, och kan genuint lyfta fram det bästa hos dig som kund.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1379 betyg
Elisabeth F.
till Filiz
Filiz är så duktig på att se vad man passar i för färg och frisyr man känner sig välkommen och otroligt väl omhändertagen. Kommer aldrig byta frisör!

Visa mer

Inger A.
till Beata
Toppenbra på alla sätt och vis!

Visa mer

Mailen L.
till Linnéa
Always like the result and always love the experience!

Visa mer

Martina B.
till Angelica
Alltid lika nöjd! Så proffsiga, trevliga och bra.

Visa mer

Om företaget

På Noir tror vi på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. Utifrån det skapar vi din look.

Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse!

Vi tar oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar.

Att komma till oss ska på samma gång kännas avslappnande och exklusivt.

Noir Stockholm startades 2007 av Creative Director Hans Nilsson och Manager Ellen Ericsson har sin salong centralt i Stockholm, samt sin egen exklusiva produktserie som tar hand om hårets kvalitet genom högkvalitativa råvaror och ger uttrycksfull stil genom sin exceptionella stylingförmåga.

Vårt team har bred erfarenhet av så väl uppdrag inom mode- och tidningsbranschen som att genomföra visningar, shower och seminarier runt om i världen. Oavsett vem du är eller vilken stil du vill ha är du alltid hjärtligt välkommen till oss på Noir!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 18:00
  • Tis09:00 - 18:00
  • Ons09:00 - 18:00
  • Tor09:00 - 19:00
  • Fre09:00 - 18:00
  • Lör09:00 - 16:00
  • SönStängd
 • 082380 XXVisa nummer

 • Regeringsgatan, 111 39, Stockholm