1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Noir Stockholm

betyg4.9 Fantastiskt bra(2675 betyg)
Regeringsgatan, 111 39, Stockholm
Välkommen till vår onlinebokning! Tack för ditt förtroende och att du kommer till oss på Noir. Här kan du boka din behandling. Som ny kund vid bokning av Extensions eller färgförändring ber vi dig vänligen kontakta oss för personlig service. Noir Stockholm 08-238090, Regeringsgatan 80. När du är klar med din bokning kommer du att få ett bekräftelsemail till den mailadress du har i din kundprofil. Vi ber dig respektera att vi har en avboknings/ombokningspolicy på 24 timmar innan avtalad tid. Vi debiterar 50% av behandlingspriset vid uteblivet besök. Vi ser fram emot ditt besök hos oss! Varmt välkommen!
93

Boka tjänst

Klippning

  • Klippning
    60 minuter, 1 030-1 510 krMer info
    Boka

Färgförändring

  • Utväxtfärg + Toning
    90 - 120 min, 2 260-2 510 krMer info
    Boka
  • Glanstoning
    60 minuter, 1 510 krMer info
    Boka
  • Slingor/Advanced Color
    180 minuter, 2 820-3 480 krMer info
    Boka
  • Blekning utväxt
    180 minuter, 3 160-3 750 krMer info
    Boka

Färgförändring Samt Klippning

  • Slingor/Advanced Color & Klippning
    180 - 240 min, 3 500-4 450 krMer info
    Boka
  • Utväxtfärg + Toning & Klippning
    120 - 180 min, 3 040-3 560 krMer info
    Boka
  • Blekning utväxt & Klippning
    180 - 240 min, 4 190-5 050 krMer info
    Boka

Övrig

  • Föning/Styling
    60 minuter, 810-1 150 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Ali
4.6
(87 betyg)
Stylist & Color Tech
qliro
Ali är en erfaren frisör med nästan två decenniers praktik. Han har en imponerande arbetsbakgrund och har tidigare arbetat på några av de mest framstående salongerna i både Stockholm och Göteborg. Med sin kreativitet och expertis inom färgteknik, extensions och på senare tid även utvecklat sig inom klippning, så skapar han individuella och skräddarsydda frisyrer som passar varje kunds personlighet och stil. Ali är väl medveten om vikten av att överträffa kundernas förväntningar och strävar alltid efter att erbjuda en exceptionell upplevelse. Hans passion och hängivenhet till sitt yrke är uppenbara, och han älskar att skapa det där extra speciella för varje kund. Han tror på att lyssna noga på sina kunders önskemål och ge dem råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet. Utöver sitt yrke är Ali också djupt intresserad av mode och inredning, detta bidrar till att han alltid är uppdaterad och kan erbjuda de senaste stilarna och teknikerna till sina kunder. Med Ali som din frisör kan du vara säker på att du får en professionell och personlig upplevelse.
noImage
Angelica
5
(334 betyg)
qliro
Stylist & Color Tech. Angelica avslutade sin utbildning på Björn Axén Academy 2015 och har arbetat som utbildad frisör sedan dess. Efter sin utbildning flytta hon direkt till London för att utveckla sina kunskaper. Hon jobbade som frisör på några av Londons toppsalonger. Under det senaste året har hon stylat för bland annat Fashion Week Stockholm och Köpenhamn, Fashion East samt Vouge Scandinavia. Angelica är perfektionist ut i fingerspetsarna och lämnar inget åt slumpen. Hon har en lugn nyfiken personlighet och söker ständigt efter nya trender inom hår och mode. Angelica älskar att ge dig som kund den bästa upplevelsen och servicen. Utöver detta älskar Angelica musik, spela gitarr och sjunga. Varmt Välkommen!
noImage
Anton
5
(514 betyg)
qliro
Art Director. Anton har arbetat på noir stockholm salong sedan 2007 och är utbildad både i London och Stockholm. Anton besitter en otrolig kompetens och har ett stort genuint intresse för hår och mode - han håller sig alltid uppdaterad i det senaste. Utöver hans tid på salongen arbetar han med olika uppdrag för Noir Stockholm så som utbildning, visningar, plåtningar, mm.  Utöver det älskar han musik, mode och populärkultur!
noImage
Beata
5
(278 betyg)
qliro
Art Director & Master Tech. Beata har arbetat på Noir Stockholm i 10 år, och det är här Beata tagit sin Master i färgteknik och arbetat sig upp till nivån: Art Director. Beata är självsäker, framåtsträvande och en mycket duktig och eftertraktad frisör. Hon utbildar även våra nya talanger och har skapat en genomarbetad utbildningsplan. Beata har en lugn och ödmjuk personlighet, otroligt lyhörd med stark närvaro, där hon ser och kan lyfta fram det bästa hos dig som kund. Med enorm kreativitet tar hon alltid fram en unik känsla för det som känns lyxigt och modernt. Utöver sin tid på salongen har beata även många uppdrag för noir stockholm såsom visningar, plåtningar, mm.
noImage
Charlotte
5
(309 betyg)
qliro
Senior Art Director & Utbildningsansvarig Charlotte har många års erfarenhet av frisöryrket med salongs-, visningsarbete, utbildning och produktutveckling. Hon har arbetat en längre tid i London innan hon började hos oss på Noir, och reser regelbundet i sitt yrke för utbildningsuppdrag. Som Art Director har Charlotte en otrolig kompetens som hon gärna delar med sig av, och har även ett stort ansvar över utbildnings- och visningsverksamheten samt kollektionsskapandet för Noir Stockholm. Med sitt lugn och förmåga att förstå och tolka vad kunden önskar, levererar Charlotte genomgående tekniskt välarbetade, kreativa och personliga resultat.
noImage
Filiz
4.9
(164 betyg)
qliro
Master Tech & Stylist. Filiz har arbetat på Noir Stockholm salong sedan 2007, men sammanlagt har hon 20 år i branschen. Det är här på Noir Stockholm som Filiz har tagit sin Master i färgteknik. Hon trivs fantastiskt bra att arbeta i team, där hon ständigt upprätthåller sin utveckling. Hon älskar sitt yrke och att vara kreativ, hon är noggrann och har ett starkt öga för detaljer. Filiz brinner för att du som kund ska få en fin helhetsupplevelse och kunna känna dig trygg, där hon skräddarsyr varje behandling för dig och ditt hår. ”Jag älskar att lyfta fram det bästa hos dig som kund.”
noImage
Jessica
4.8
(75 betyg)
qliro
Senior Stylist & Senior Color tech, Specialiserad på och klipper/färgar endast medel till långt hår. Jessica har arbetat inom frisörbranschen i 30 år. Hon är född och uppvuxen i Philadelphia, USA, men bor nu i Sverige. Jessica är en varm och charmig person som möter sina kunder med stor självsäkerhet. Hon har bred erfarenhet från sin långa karriär som frisör, där hon gjort allt från scenframträdanden, TV, magasin och fotograferingar. Idag fokuserar Jessica på att arbeta i salongen och trivs bäst med att träffa sina kunder i frisörstolen. Hon är duktig både på klippning och färgning och älskar att kombinera dessa. Jessica gör allt för att du ska få en fin upplevelse!
noImage
Linnéa
4.9
(445 betyg)
qliro
Senior Stylist & Senior tech. Linnéa har varit här sedan 2013, och inte en dag har gått där hon inte arbetat för att göra sitt allra yttersta för att hålla en stark utveckling. Hon brinner verkligen för sin roll och tar den på största allvar, och sitter på en bred kompetens inom yrket, är noggrann, och ett extra öga för detaljer. Linnéa är driven och har ett fantastiskt lugn, där hon tar sig an dig som kund med en otrolig närvaro, lyhördhet och ödmjukhet. Hon är kreativ, glad och mjuk och lämnar inget åt slumpen. Utöver hår så är hennes stora intressen bland annat musik och att resa.
noImage
Lisen
4.9
(156 betyg)
qliro
Senior stylist. Lisen har jobbat på Noir sedan 2009 och är en väldigt erfaren frisör. Hon är ambitiös och lämnar inget åt slumpen. Numera studerar Lisen och jobbar någon dag i veckan som frisör.
noImage
Therese
5
(208 betyg)
qliro
Senior Stylist & Senior tech & Master inom extensions. Therese kom till oss på Noir Stockholm för 7 år sedan. Hon är självsäker, kompetent och glad och hon kommer alltid med tips och idéer. Therese är noggrann och har en fantastisk känsla för hår, där hon ständigt håller sig uppdaterad inom det senaste, men älskar också det klassiskt lyxiga . Hon är inte rädd för nya utmaningar och tar sig an dig som kund med största respekt och ödmjukhet för den du är, och kan genuint lyfta fram det bästa hos dig som kund.
noImage
Åse
4.9
(105 betyg)
Extension, Senior Color Technician & Stylist
qliro
Åse har närmare 20 års erfarenhet inom frisörbranschen och har arbetat som färgtekniker på en rad prestigefyllda salonger, både i Stockholm och London. Åse är en driven person som har ett brinnande intresse för sin yrkesroll. Åse är kreativ och samtidigt en trygg och inkännande person. Hon ger dig alltid en trevlig upplevelse med sin genuina kompetens och ser till att lyfta fram och stärka det bästa hos just dig. Under det senaste året har jag också bemästrat och utvecklat mig inom klippning från att tidigare varit specialiserad inom färg. Nu ser jag fram att ta emot dig som även vill klippa dig eller kombinera klipp och färg. i dagsläget är jag i min resa och tar emot dig som en junior stylist.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
2675 betyg
Anna-Karin Ö.
till Anton
Anton är en hårkonstnär!

Visa mer

Anna S.
till Linnéa
Linnea gör alltid mig så fin! Jag så nöjd med både färgningen och klippningen!

Visa mer

Meryem M.
till Anton
Anton är helt fantastisk! Lyhörd och noggran :) jag fick håret klippt exakt som jag önskade mig och det blev riktigt snyggt!

Visa mer

Ludvig W.
till Angelica
Som vanligt, toppen bra!

Visa mer

Om företaget

På Noir tror vi på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. Utifrån det skapar vi din look.

Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse!

Vi tar oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar.

Att komma till oss ska på samma gång kännas avslappnande och exklusivt.

Noir Stockholm startades 2007 av Creative Director Hans Nilsson och Manager Ellen Ericsson har sin salong centralt i Stockholm, samt sin egen exklusiva produktserie som tar hand om hårets kvalitet genom högkvalitativa råvaror och ger uttrycksfull stil genom sin exceptionella stylingförmåga.

Vårt team har bred erfarenhet av så väl uppdrag inom mode- och tidningsbranschen som att genomföra visningar, shower och seminarier runt om i världen. Oavsett vem du är eller vilken stil du vill ha är du alltid hjärtligt välkommen till oss på Noir!

Bilder

Medlem i FrisörföretagarnaMedlem i Frisörföretagarna
Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:00 - 17:00
    • Tis09:00 - 18:00
    • Ons09:00 - 18:00
    • Tor09:00 - 19:00
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör09:00 - 16:00
    • SönStängd
  • 082380 XXVisa nummer

  • Regeringsgatan, 111 39, Stockholm