Norrköpings kiropraktorklinik

betyg4.7 Fantastiskt bra(145 betyg)
Ljunggatan 14, 603 36, Norrköping
Hej! Mitt namn är Moa Holdaj och jag arbetar som leg. kiropraktor och friskvårdsmassör. Jag hjälper dig gärna om du har smärta, stelhet eller andra besvär. Är du osäker på om behandlingen är något för dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig via telefon eller mail. Jag är ansluten till Wellnet och Hälsoresurs där du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag på massagebehandlingar. Coronainfo: Stanna hemma vid symtom, hör av dig om du behöver avboka din tid mindre än 2 timmar innan pga. symtom! I lokalen finns det gott om handsprit och jag tar bara in en patient åt gången. Jag spritar handtag, kortterminal och bänk efter varje patient. Jag arbetar med munskydd och handskar för din säkerhet.

Boka tjänst

 • Kiropraktik Vardag45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Kiropraktik Helg45 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Kiropraktik vardag student/pensionär45 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Kiropraktik helg student/pensionär45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Massage30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Massage45 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Massage60 minuter, 620 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Moa Holdaj
(145 betyg)
Leg. kiropraktor

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
145 betyg
till Moa Holdaj
Lyhörd och anpassar efter behov (gravid) så har fått två härliga tillfällen hos Moa! Jag kan varmt rekommendera. Jag ser Fram emot lite mer tryck i massagen när kroppen tillåter, något som inte förväntats/varit bra för mig vid dessa tillfällen.
till Moa Holdaj
Har haft problem med ryggen och dålig hållning sen länge. Man har vant sig med att ha smärtor jämt. Moa har gett mig kunskapen och verktygen till hur jag ska bygga upp min hållning. Tack Moa. Du är en riktig hjälte . Rekommenderas varmt
till Moa Holdaj
Det kändes att Moa kunde sin sak
till Moa Holdaj
Jätte nöjd med mitt besök hos Moa!! Hon var väldigt lyhörd och informerade hela tiden om vad hon gjorde och varför vilket kändes väldigt tryggt och bra!! Kommer helt klart att boka tid hos henne igen

Om företaget

Norrköpings kiropraktorklinik erbjuder dig kiropraktisk behandling och friskvårdsmassage i en lugn och trevlig miljö. Gratis parkering finns på innergården. Kör in från Lokegatan in på parkeringen. Nr 9 är till för er. Medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige.

Bilder