Noun Shiatsu

betyg4.9 Fantastiskt bra(18 betyg)
Andréelundsvägen 5, 211 52, Malmö
Under "Köp presentkort" kan du köpa mina värdekort, se nedan Du får då ett mejl med Värdekortskod som du använder när du bokar in dig för att betala med värdekortet. 10x Shiatsu-behandlingar a 90 minuter 5.500,00 kr, värde 6.500,00 kr Fyra Shiatsu-behandlingar a 90 minuter 2.200,00 kr, värde 2.600,00 kr Mer info

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Zen shiatsu massage90 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Anna Stake
(18 betyg)
shiatsuterapeutPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
18 betyg
till Anna Stake
En helt unik upplevelse. Man känner hur närvarade Anna är. Rekommenderas varmt!
till Anna Stake
Anna kan sin shiatsu. Jag gick in där med svår stelhet i hela kroppen och nu kan jag gå utan problem. Hon är duktig och trevlig Anna. Kan bara rekommendera starkt
till Anna Stake
Alltid bra och professionell behandling på Noun - inlyssnande och skön shiatsu. Ger bra råd och tips om jag frågar efter det.
till Anna Stake
Underbar behandling! Anna var närvarande och gick på djupet med många av de spänningar jag hade. Hon tog sig tid för dem att släppa och gjorde mig medveten om vad jag också kan göra själv för att öka mitt välbefinnande. Tack Anna!

Om företaget

Noun erbjuder en medicinsk massage-form som har sitt ursprung i Japan och kallas zen-shiatsu. Jag som arbetar här heter Anna och är utbildad terapeut i Köpenhamn, vid Center for shiatsu.

Bilder

Inga bilder ännu.