Osteopat Helen Helgesson

betyg4.8 Fantastiskt bra(338 betyg)
Romstadsvägen 2B, 653 42, Karlstad
Hej! Jag erbjuder osteopatiskbehandling både till människor och hästar. Dock går det endast att boka tid online här på BokaDirekt för humanbehandlingar. Bokning av hästbehandlingar sker på tfn 070-449 19 05 eller mail info@helenhelgesson.se Osteopati är en form av manuell terapi vilket innebär att man använder händerna som redskap i diagnos och behandling. Osteopatin har ett brett utbud av mjuka behandlingstekniker för att förbättra kroppens funktion. Behandlingen sker utifrån varje persons individuella förutsättningar för att skapa bästa möjliga utgångsläge för hälsa och välmående. Vad behandlar en Osteopat? Akuta och kroniska besvär Rygg- och nackbesvär Muskel- och ledvärk Idrottskador  Bäckensmärta Ischias Tennis- eller golfarmbåge Problem i övriga leder (höfter, knän, handleder etc) Huvudvärk och käkledsproblem Förslitningsskador  Vissa andnings- och matsmältningsbesvär Stressrelaterade besvär Premenstruella smärtor För mer information besök min hemsida!

Boka tjänst

  • Osteopatisk behandling (human)60 minuter, 800 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Helen Helgesson
(338 betyg)
Osteopat D. O. BSc
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
338 betyg
till Helen Helgesson
Efter lång smärts äntligen en behandling som gör skillnad 🌹
till Helen Helgesson
Otroligt kunnig, omtänksam och lösningsorienterad person. Kan verkligen rekommendera Helene.
till Helen Helgesson
Helen är en fantastiskt duktig osteopat! Hon hjälper mig med ett stort engagemang och uppnår alltid fina behandlingsresultat. Tack vare Helen kan jag leva ett fysiskt aktivt liv utan smärta! 🙏🏼
till Helen Helgesson
Jag mår betre efter terapi jag vil trefa dej ner har du tid skriv till mej 🍀

Om företaget

Jag finns på Osteopatkliniken i Karlstad, i stadsdelen Romstad. Vi finns i huset som kallas för Gamla Tricotfabriken, ett äldre ljusgult hus som ligger mittemot Centralsjukhuset på andra sidan Klarälven (bredvid Klaraviksgrillen). Ingång sker från innergården som vetter mot Klarälven, vi finns i trappuppgång 2B, en halvtrappa upp till höger (hiss finns). Fri parkering finns på plats nr 1-8 (plats nr 1 är en handikapps plats). För att stå gratis behöver man antingen vara inloggad i någon av parkeringsapparna Easy Park eller Apcoa Flow, har man ingen av dessa kan man komma upp till oss och hämta ett tillfälligt parkeringstillstånd att fylla i och lägga i bilrutan. Om det är fullt på dessa platser finns det fria parkeringar längs gatorna i området, Solviksgatan, 5:e och 6:e Villagatan eller Coops parkering. Närmaste busshållplats heter Klaravik, buss nr 5 och 7 går utanför huset. Varmt välkommen! (Jag behandlar även hästar, bokning sker via tfn eller mail.)

Bilder