1. Hem
 2. Annan Karlstad

Osteopat Helen Helgesson

betyg4.9 Fantastiskt bra(870 betyg)
Romstadsvägen 2B, 653 42, Karlstad
Hej! Jag erbjuder osteopatiskbehandling både till människor och hästar. Dock går det endast att boka tid online här på BokaDirekt för humanbehandlingar. Bokning av hästbehandlingar sker på tfn 070-449 19 05 eller mail info@helenhelgesson.se Osteopati är en form av manuell terapi vilket innebär att man använder händerna som redskap i diagnos och behandling. Osteopatin har ett brett utbud av mjuka behandlingstekniker för att förbättra kroppens funktion. Behandlingen sker utifrån varje persons individuella förutsättningar för att skapa bästa möjliga utgångsläge för hälsa och välmående. Vad behandlar en Osteopat? Akuta och kroniska besvär Rygg- och nackbesvär Muskel- och ledvärk Idrottskador  Bäckensmärta Ischias Tennis- eller golfarmbåge Problem i övriga leder (höfter, knän, handleder etc) Huvudvärk och käkledsproblem Förslitningsskador  Vissa andnings- och matsmältningsbesvär Stressrelaterade besvär Premenstruella smärtor För mer information besök min hemsida!
7707

Boka tjänst

Tjänst

 • Osteopatisk behandling (human), Friskvård
  60 minuter, 900 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Helen Helgesson
4.9
(870 betyg)
Osteopat D. O. BSc

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
870 betyg
Kent J.
till Helen Helgesson
Fint mottagen och mycket bra hjälp

Visa mer

Göran K.
till Helen Helgesson
Mycket bra. Lite träningsverk efter behandlingen

Visa mer

Eva-Mari M.
till Helen Helgesson
Helen är helt underbar & så inkännande på vad just du behöver ha hjälp med för dagen. Hon anpassar behandlingen efter dina personliga behov. Idag fick jag en fantastiskt skön massage av mina ömmande armar. Eftersom jag jobbar som kock är både handleder & armar extra utsatta för monotona rörelser. Helen är GRYM💃🏻🔥🥳. Rekommenderar henne varmt💖.

Visa mer

Sven H.
till Helen Helgesson
Konstnär fixa sjuka ryggar. Kanonbra.

Visa mer

Om företaget

Jag finns på Osteopatkliniken i Karlstad, i stadsdelen Romstad. Vi finns i huset som heter Tricotfabriken, det är ett äldre ljusgult hus som ligger mittemot Centralsjukhuset på andra sidan Klarälven (bredvid Klaraviksgrillen). Ingång sker från innergården som vetter mot Klarälven, vi finns i trappuppgång 2B, en halvtrappa upp till höger (hiss finns). Fri parkering finns på plats nr 1-8 (plats nr 1 är en handikapps plats). För att stå gratis behöver man antingen vara inloggad i någon av parkeringsapparna Easy Park eller Apcoa Flow, har man ingen av dessa kan man komma upp till oss och hämta ett tillfälligt parkeringstillstånd att fylla i och lägga i bilrutan. Om det är fullt på dessa platser finns det fria parkeringar längs gatorna i området, Solviksgatan, 5:e och 6:e Villagatan eller Coops parkering. Närmaste busshållplats heter Klaravik, buss nr 5 och 7 går utanför huset. Varmt välkommen! (Jag behandlar även hästar, bokning sker via tfn eller mail.)

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 18:30
  • Tis08:00 - 13:00
  • OnsStängd
  • Tor08:00 - 16:30
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07044919 XXVisa nummer

 • Romstadsvägen 2B, 653 42, Karlstad