Osteopatkliniken Visby

betyg4.6 Fantastiskt bra(87 betyg)
Norra Hansegatan 18, 621 41, Visby
Osteopatkliniken Visby är en specialistmottagning med expertkompetens inom undersökning, diagnostik, manuell behandling och rehabilitering av smärta och dysfunktion i rörelse- och stödjeorganen samt differentialdiagnostiska kunskaper för att identifera smärta av annan orsak. Vanliga besvär som osteopatisk behandling svarar bra på är ländryggssmärtor, nack- och axelbesvär som nackspärr och frusen skuldra, ischias, huvudvärk, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, karpaltunnelsyndrom, smärtor- och funktionsnedsättning i leder samt smärta från idrottsskador- och förslitningar.

Boka tjänst

Osteopati

  • Osteopatisk behandling750 kr · Mer info
    Boka

Träning och Rehabilitering

  • Personlig träning795 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Rickie Viberg
(87 betyg)
Osteopat D. O. BSc

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
87 betyg
till Rickie Viberg
Om man vill ha en osteopat som har full koll på sitt område, koll på forskningsläget och dessutom är otroligt pedagogisk så är detta rätt ställe! Noggrann diagnos och riktigt bra behandlingsplan. Jag kunde inte vara nöjdare!
till Rickie Viberg
Bra bemötande och förståelse för min situation och utmärkt behandling.
till Rickie Viberg
Mycket trevlig och kunnig personal! 👍
till Rickie Viberg
Fick snabbt bra hjälp!

Om företaget

Osteopatkliniken Visby erbjuder högkvalitativ behandling för dig som har smärta, värk eller stelhet. Vår specialistkompetens är inom manuell medicin. Vi finns i samma byggnad som Friskis & Svettis Varmt välkommen till oss!

Bilder