1. Hem
 2. Massage Sundsvall

Palmtrees Hälsocenter

Inte tillräckligt med recensioner än
Östra Radiogatan 2C, 854 61, Sundsvall
Varmt välkommen till Palmtrees Hälsocenter! Mitt namn är Andreas och erbjuder massage, InBody970-mätningar, kostrådgivning och träningsupplägg för nybörjare, motionärer, elitidrottare, företag och idrottsföreningar. Jag är licensierad personlig tränare och kostrådgivare samt diplomerad friskvårdsmassör. Samtliga utbildningar är gjorda hos Axelsons Gymnastiska Institut vilket är nordens största och äldsta skola inom massage, friskvård, skönhet och kroppsterapier. Palmtrees Hälsocenter är ansluten till Hälsoresurs som samarbetar med Benify, Söderberg & Partners och Wellnet. Genom Hälsoresurs i din friskvårdsportal kommer du hitta mig. - Parkering direkt utanför entrén som är gratis. - Betalning sker med swish, kort eller mot faktura. - Alla tjänster du hittar här utföras av mig. Funderar du över något innan du bokar, hör jättegärna av dig till mig så ser vi till att lösa det. Du är mer än välkommen! 0703159915 andreas.modin@palmtreeshalsocenter.se
16822

Boka tjänst

Svensk klassisk massage

 • Svensk klassisk massage 25
  25 minuter, 400 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 40
  40 minuter, 600 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 50
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 65
  65 minuter, 875 krMer info
  Boka
 • Svensk klassisk massage 80
  80 minuter, 1 040 krMer info
  Boka

Träning

 • Friskvårdskonsultation
  50 minuter, 700 krMer info
  Boka
 • InBody970
  20 minuter, 400 krMer info
  Boka

Massage via Hälsoresurs

 • Klassisk massage via Hälsoresurs 25 min
  25 minuter, Kostnadsfri
  Boka
 • Klassisk massage via Hälsoresurs 40 min
  40 minuter, Kostnadsfri
  Boka
 • Klassisk massage via Hälsoresurs 50 min
  50 minuter, Kostnadsfri
  Boka

utövare

noImage
Andreas ModinFriskvårdsmassör

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Palmtrees Hälsocenter är stället för dig som letar efter svensk klassisk massage med säker kvalitet och samtidigt söker stor njutning kombinerat med hög effekt. Massage ska vara skönt samtidigt som det skall fylla sitt syfte och just den balansen har jag på Palmtrees med utbildning inom svensk klassisk massage ifrån nordens största och äldsta skola inom friskvård, massage, skönhet och kroppsterapier. Axelsons. Välkommen att investera i dig själv och din hälsa och tack till förtroendet för att jag får vara en del av det.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt