1. Hem
  2. Annan Vallentuna

Pärlans Fotvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(231 betyg)
Mörbyvägen 5, 186 31, Vallentuna
När du kommer till Pärlans Fotvård ska du känna dig trygg och säker med att du får en riktigt bra och skön behandling av dina fötter och naglar. Målet med den medicinska fotvården är att förebygga, lindra eller behandla komplikationer som påverkar dina fötter. I dessa lokaler arbetar Irène Sundin sedan maj 2021 och från 1 juni 2024 även Anna-Lena Haglund. Både Irène och Anna-Lena är diplomerade Fotterapeuter via Axelssons Institut i Stockholm och har god erfarenhet av olika fotåkommor samt kan ge dig förutsättningar för en god fothälsa. Hos oss får du goda råd och tips för hur och vad du kan göra för att få dina fötter att må så bra som möjligt genom livet! Vi är båda med i Sveriges Fotterapeuter för ett gott försäkringsskydd samt för att du ska känna dig trygg och säker hos oss oavsett vilken behandling du väljer. Vi är också noga vad gäller de basala hygienrutinerna, använder alltid munskydd, skyddshandskar och skyddsförkläde när du är på behandling hos oss. Alla behöver någon gång i livet ta hand om sina fötter lite extra, vissa oftare än andra och alla personer från 8 år är varmt välkomna till oss! OBS! Har du remiss på fotvård så ber vi dig vända dig till en fotvårdsklinik med avtal för remisser då vi i dagsläget inte har möjlighet att hjälpa dig, men önskar du däremot den medicinska fotvården vi erbjuder våra kunder idag, så tar vi gärna emot dig! Har du önskemål om att få fotvård med friskvårdsbidrag så rekommenderar vi dig att ringa oss för personliga önskemål och bokning, så löser vi detta! Väl mött önskar Irène och Anna-Lena!
4785

Boka tjänst

Friskvård

  • Fot- och underbensmassage 30 min
    30 minuter, 500 krMer info
    Boka

Medicinsk Fotvård

  • Medicinsk fotvård 60 min
    60 minuter, 725 krMer info
    Boka
  • Medicinsk fotvård med lackning av tånaglar 60 min
    60 minuter, 895 krMer info
    Boka
  • Behandling av nageltrång 30 min
    30 minuter, 475 krMer info
    Boka
  • Borttagande av liktornar 30 min
    30 minuter, 475 krMer info
    Boka
  • Vårtbehandling 30 min
    30 minuter, 475 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Irene
4.8
(209 betyg)
Diplomerad Medicinsk Fotterapeut
qliro
Det är jag som är "Pärlan". För mig är det viktigt att dina fötter ska må så bra som möjligt för då gör även du det. När du är färdig har du hälsosamma fötter och naglar och du ska känna skillnad. Då är jag nöjd! Då vi har ett högt kundtryck kan vi endast erbjuda ett fåtal tider på nätet. Du kanske även är osäker på vilken behandling du behöver och då kan det vara enklare att komma in på salongen för att boka en tid eller så ringer du mig på 0790-739 760 så försöker vi hitta en lösning. Varmt Välkommen!
noImage
Anna-Lena
4.5
(22 betyg)
Jag heter Anna-Lena Nyberg och jag är kollega med Irène. Jag är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut och även massageterapeut samt undersköterska. Passa på att boka en behandling för att göra dina fötter och naglar välmående. Unna dig lite extra och lägg till en fot- och underbensmassage och din fotvårdsbehandling är komplett. Du kan boka online eller komma in på salongen för att boka rätt behandling för dina fötter och naglar om du inte vet vilken behandling du behöver. Jag ser fram emot att få ta hand om dig och dina fötter. Varmt Välkommen!

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
231 betyg
Christina F.
till Anna-Lena
Alltid skönt att få fotvård, den var proffsigt gjord

Visa mer

AGNETA T.
till Anna-Lena
Mycket bra fotvård trevligt bemötande .

Visa mer

Ann-Margret P.
till Anna-Lena
Jättebra allt

Visa mer

Toja H.
till Irene
Man är i goda händer med sina fötter

Visa mer

Om företaget

Pärlans Fotvård ligger intill Vallentuna Centrum. Här erbjuds medicinsk fotvård för alla. Det är lätt att ta sig till och in i lokalen även för dig som är rullstolsbunden. Det finns bra kostnadsfria parkeringsmöjligheter i mycket nära anslutning samt närhet till tåg och buss. Varmt Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån10:00 - 18:00
    • Tis10:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 18:00
    • Tor10:00 - 18:00
    • Fre10:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Nu har vi målat om och fräschat upp salongen, så nu är ni Varmt Välkomna in för att boka tid eller för att köpa bra fotkrämer, olika skydd för dina fötter eller varför inte ett par sköna strumpor ur vårt stora sortiment. Vi har öppet på salongen när vi är där. Behöver ni nå oss är det bara att ringa Irène på 0790-739 760 Anna-Lena och Irène önskar er alla en fin sommar!
  • 07907397 XXVisa nummer