1. Hem
 2. Annan Vallentuna

Pärlans Fotvård

betyg4.9 Fantastiskt bra(335 betyg)
Mörbyvägen 5, 186 31, Vallentuna
När du kommer till Pärlans Fotvård ska du känna dig trygg och säker med att du får en riktigt bra och skön behandling av dina fötter och naglar. Målet med den medicinska fotvården är att förebygga, lindra eller behandla komplikationer som påverkar dina fötter. I dessa lokaler arbetar Irène Sundin sedan maj 2021 och från 1 juni 2022 även Anna Haglund. Både Irène och Anna är diplomerade Fotterapeuter via Axelssons Institut i Stockholm och har god erfarenhet av olika fotåkommor samt kan ge dig förutsättningar för en god fothälsa. Hos oss får du goda råd och tips för hur och vad du kan göra för att få dina fötter att må så bra som möjligt genom livet! Vi är båda med i Sveriges Fotterapeuter för ett gott försäkringsskydd samt för att du ska känna dig trygg och säker hos oss oavsett vilken behandling du väljer. Vi är också noga vad gäller de basala hygienrutinerna, använder alltid munskydd, skyddshandskar och skyddsförkläde när du är på behandling hos oss. Alla behöver någon gång i livet ta hand om sina fötter lite extra, vissa oftare än andra och alla personer från 8 år är varmt välkomna till oss! Om du inte har möjlighet att besöka oss i lokalen så erbjuder vi fr o m 1 oktober medicinsk fotvård även i hemmet. Pris från 925 kr (Eventuella tillägg för resa + parkeringsavgift kan förekomma). Ett hembesök bokas enligt överenskommelse per telefon eller i salong hos Anna på Fötter i Balans AB, telefon 073-545 87 56. OBS! Har du remiss på fotvård så ber vi dig vända dig till en fotvårdsklinik med avtal för remisser då vi i dagsläget inte har möjlighet att hjälpa dig, men önskar du däremot den medicinska fotvården vi erbjuder våra kunder idag, så tar vi gärna emot dig! Har du önskemål om att få fotvård med friskvårdsbidrag så rekommenderar vi dig att ringa oss för personliga önskemål och bokning, så löser vi detta! Väl mött önskar Irène och Anna.
4785

Boka tjänst

Medicinsk Fotvård

 • Medicinsk fotvård 60 min
  60 minuter, 725 krMer info
  Boka
 • Medicinsk fotvård med lackning av tånaglar 60 min
  60 minuter, 895 krMer info
  Boka
 • Behandling av nageltrång 30 min
  30 minuter, 475 krMer info
  Boka
 • Borttagande av liktornar 30 min
  30 minuter, 475 krMer info
  Boka
 • Vårtbehandling 30 min
  30 minuter, 475 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Irene
4.8
(151 betyg)
Diplomerad Medicinsk Fotterapeut
Det är jag som är "Pärlan" och jag utför alla de behandlingar vi kan erbjuda. För mig är det viktigt att dina fötter ska må så bra som möjligt för då gör även du det. När du är färdig har du hälsosamma fötter och naglar och du ska känna skillnad. Då är jag nöjd! Då vi har ett högt kundtryck kan vi endast erbjuda ett fåtal tider just nu. Du kanske även är osäker på vilken behandling du behöver och då kan det vara enklare att komma in på salongen för att boka en tid eller så ringer du mig på 0790-739 760 så försöker vi hitta en lösning. Varmt Välkommen!
noImage
Anna
4.9
(184 betyg)
Diplomerad Medicinsk Fotterapeut
Till mig på Fötter i Balans AB är du varmt välkommen för en medicinsk fotbehandling och/eller för att unna dig en skön avkoppling för dina fötter. Att möta människor och få göra skillnad för någon är det bästa jag vet! En behandling hos mig ska kännas avkopplande och vara något som du längtar efter att få göra om. Jag vill att du som kund ska känna dig bekväm oavsett om du vill ha en härlig pratstund eller om du vill ha lugn & ro under din behandling. Förutom de vanliga fotbehandlingarna utför jag även fot- och underbensmassage. Glöm inte att dina fötter ska bära dig resten av livet. Låt mig ta hand om dem! Bokning av behandling sker här via Boka Direkt. Har du övriga önskemål gällande tider eller andra funderingar är du välkommen att maila mig på info@fotteribalans.com eller så kommer du förbi lokalen i Vallentuna så hjälper vi dig att boka en tid där! Varmt Välkommen!

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
335 betyg
Cecilia O.
till Irene
Blir så väl omhändertagen. Mjuka barnfötter efteråt ❤️

Visa mer

Roger J.
till Anna
Mycket duktig och trevlig fotterapeut.

Visa mer

Jan-Erik F.
till Irene
Proffsigt som vanligt

Visa mer

Kjell U.
till Anna
Omhändertagande

Visa mer

Om företaget

Pärlans Fotvård ligger intill Vallentuna Centrum. Här erbjuds medicinsk fotvård för alla. Det är lätt att ta sig till och in i lokalen även för dig som är rullstolsbunden. Det finns bra kostnadsfria parkeringsmöjligheter i mycket nära anslutning samt närhet till tåg och buss. Varmt Välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 16:00
  • Tis10:00 - 16:00
  • Ons10:00 - 16:00
  • Tor10:00 - 16:00
  • Fre10:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
  • Öppettider (Övrig information)
  • Nu närmar sig våren och det blir ljusare varje dag. Även hos oss ser våren ljusare ut. Det finns nu några tider du kan boka online. Vill du ändå ha hjälp med att boka eller har några frågor angående dina fötter är du välkommen in på salongen eller ringa. Irène 0790-739 760 eller Anna 073-545 87 56, så försöker vi hjälpa dig så gott vi kan. Öppettiderna på salongen varierar, men är vi där är du naturligtvis Varmt Välkommen in!
 • 07907397 XXVisa nummer

 • Mörbyvägen 5, 186 31, Vallentuna