1. Hem
 2. Hälsovård Limhamn

PAULINAS MEDICINSKA FOTVÅRD

betyg4.9 Fantastiskt bra(1179 betyg)
Linnégatan 16, 216 12, Limhamn
KÄRA KUNDER !! På grund av den rådande situationen, covid-19, vill jag informera att jag inte arbetar om jag känner mig sjuk eller har symtom från ffa hals, näsa, luftrör.  Detsamma skulle jag förvänta mig av er. Om du som har bokat en behandling har några som helst symtom, hör gärna av dig så hittar vi en ny tid eller så skjuter vi fram besöket.  Hälsan går alltid förre allt annat !! Jag följer noggrant information och rekommendationer från folkhälsomyndigheten samt smittskyddsinstitutet.  Jag har alltid varit extra noga med hygien och jag jobbar som vanligt plus att ni som kommer kan känna er tryggare med att använda handdesinfektion innan och efter behandlingen. För mig är det vardag att spraya alla ytor efter varje kundbesök.  Varmt välkommen!

Boka tjänst

Medicinsk fotvård

 • Fotmassage
  35 minuter, 380 krMer info
 • Medicinsk fotvård med lackning
  70 minuter, 620 krMer info
 • Delbehandling fotvård
  30 minuter, 420 krMer info
 • Spa pedikyr
  75 minuter, 950 krMer info
 • Lyx Fotspa behandling
  75 minuter, 720 krMer info
 • Medicinsk fotvård (måndag- fredag)
  55 minuter, 590 krMer info

Standardtjänster

 • Extra lång Medicinsk fotvård
  80 minuter, 750 krMer info
 • Medicinsk fotvård (lördag söndag)
  60 minuter, 650 krMer info

utövare

noImage
Paulina Szymczak
4.9
(1179 betyg)
Medicinsk fotterapeut & Hudterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1179 betyg
John H.
till Paulina Szymczak
Proffsigt

Visa mer

torbjörn W.
till Paulina Szymczak
Befriande behaglig behandling. Tack för din insats Paulina.

Visa mer

Anneli B.
till Paulina Szymczak
Bästa fotvården i stan! Paulina är så noggrann och tar hand om fötter, tår och naglar på bästa sätt! En timmes njutning!

Visa mer

Leif R.
till Paulina Szymczak
Bra som vanligt

Visa mer

Om företaget

MEDICINSK FOTVÅRD 👣🍀 SPA PEDIKYR 👣🍀 LYX FOTVÅRD 👣🍀 MED MERA Jag heter Paulina och har gått en gedigen utbildning inom medicinsk fotvård och hudvård. Jag har även haft mycket givande och lärorika praktikplatser inom endokrinologi (diabetes mottagningen i Malmö), ortoped-tekniska mottagningen på sjukhuset i Kristianstad, samt arbetat med erfarna kosmetologer, hudläkare och medicinska fotterapeuter. 👣🍀 Hos mig är alla fötter välkomna unga som gamla, med problem eller i förebyggande syfte. Jag älskar att ge en professionell behandling som jag skräddarsyr efter varje kunds behov. 👣🍀 Att möta människor och göra skillnad för kropp och själ är det bästa jag vet och det är viktigt för mig att du känner dig omhändertagen och är nöjd med resultatet av behandlingen. Parkerings möjligheter finns precis utanför entrén till salongen. Det går även att ta stadsbuss nr 4 om du vill ta dig till Limhamn från andra sidan stan. Boka tid gör du enklast via bokadirekt.se eller,via mejl (friskfot@live.se). Det går även bra och ringa på 0768935082. Svarar jag inte direkt så sitter jag förmodligen i en behandling eller är i tjänst, men ringer upp dig så fort jag har möjlighet. 👣🍀 VARMT VÄLKOMMEN Medicinsk fotterapeut & hudterapeut Paulina Szymczak Mina tider varierar då jag jobbar skift 50 % på en annan tjänst. Hittar du inte den tid du önskar bland dem som finns, så återkom gärna inom kort då jag uppdaterar mina tillgängliga tider regelbundet. Hos mig betalar du enklast med Swish eller kontanter.

Bilder

Medlem i Sveriges fotterapeuterMedlem i Sveriges fotterapeuter
Detaljer och kontakt
 • 07689350 XXVisa nummer

 • Linnégatan 16, 216 12, Limhamn