PAULINAS MEDICINSKA FOTVÅRD

betyg4.9 Fantastiskt bra(987 betyg)
Linnégatan 16, 216 12, Limhamn
KÄRA KUNDER !! På grund av den rådande situationen, covid-19, vill jag informera att jag inte arbetar om jag känner mig sjuk eller har symtom från ffa hals, näsa, luftrör.  Detsamma skulle jag förvänta mig av er. Om du som har bokat en behandling har några som helst symtom, hör gärna av dig så hittar vi en ny tid eller så skjuter vi fram besöket.  Hälsan går alltid förre allt annat !! Jag följer noggrant information och rekommendationer från folkhälsomyndigheten samt smittskyddsinstitutet.  Jag har alltid varit extra noga med hygien och jag jobbar som vanligt plus att ni som kommer kan känna er tryggare med att använda handdesinfektion innan och efter behandlingen. För mig är det vardag att spraya alla ytor efter varje kundbesök.  Varmt välkommen!

Boka tjänst

  • Fotmassage 35 minuter, 380 kr · Mer info
  • Medicinsk fotvård med lackning70 minuter, 620 kr · Mer info
  • Delbehandling fotvård 30 minuter, 420 kr · Mer info
  • Spa pedikyr 75 minuter, 950 kr · Mer info
  • Lyx Fotspa behandling 75 minuter, 720 kr · Mer info
  • Medicinsk fotvård (måndag- fredag)55 minuter, 540 kr · Mer info
  • Extra lång Medicinsk fotvård 80 minuter, 750 kr · Mer info
  • Medicinsk fotvård (lördag söndag)60 minuter, 650 kr · Mer info

utövare

noImage
Paulina Szymczak
(988 betyg)
Medicinsk fotterapeut & Hudterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
987 betyg
till Paulina Szymczak
Mycket bra fotvård. Gick därifrån på moln.

Visa mer

till Paulina Szymczak
Min fotvårdare har flyttat till annan kommun och därför provade jag en ny. Paulina var fantastisk! Behaglig och proffsig! Har bokat ny tid direkt!

Visa mer

till Paulina Szymczak
Paulina är jätteduktig och kunnig! Trevlig spa-upplevelse med det där lilla extra för extra trivsel. Kommer absolut tillbaka!

Visa mer

till Paulina Szymczak
Alltid lika fantastiskt.

Visa mer

Om företaget

MEDICINSK FOTVÅRD 👣🍀 SPA PEDIKYR 👣🍀 LYX FOTVÅRD 👣🍀 MED MERA Jag heter Paulina och har gått en gedigen utbildning inom medicinsk fotvård och hudvård. Jag har även haft mycket givande och lärorika praktikplatser inom endokrinologi (diabetes mottagningen i Malmö), ortoped-tekniska mottagningen på sjukhuset i Kristianstad, samt arbetat med erfarna kosmetologer, hudläkare och medicinska fotterapeuter. 👣🍀 Hos mig är alla fötter välkomna unga som gamla, med problem eller i förebyggande syfte. Jag älskar att ge en professionell behandling som jag skräddarsyr efter varje kunds behov. 👣🍀 Att möta människor och göra skillnad för kropp och själ är det bästa jag vet och det är viktigt för mig att du känner dig omhändertagen och är nöjd med resultatet av behandlingen. Parkerings möjligheter finns precis utanför entrén till salongen. Det går även att ta stadsbuss nr 4 om du vill ta dig till Limhamn från andra sidan stan. Boka tid gör du enklast via bokadirekt.se eller,via mejl (friskfot@live.se). Det går även bra och ringa på 0768935082. Svarar jag inte direkt så sitter jag förmodligen i en behandling eller är i tjänst, men ringer upp dig så fort jag har möjlighet. 👣🍀 VARMT VÄLKOMMEN Medicinsk fotterapeut & hudterapeut Paulina Szymczak Mina tider varierar då jag jobbar skift 50 % på en annan tjänst. Hittar du inte den tid du önskar bland dem som finns, så återkom gärna inom kort då jag uppdaterar mina tillgängliga tider regelbundet. Hos mig betalar du enklast med Swish eller kontanter.

Bilder