PEACE of Life

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.9 Fantastiskt bra(19 betyg)
Tångvägen 30, 432 74, Träslövsläge
<div>Söker du behandling för ryggont, nedsatt rörlighet,ömhet och värk så rekommenderar jag dig att boka Massageterapi. Där använder jag alla mina samlade kunskaper såsom Strain Counterstrain, Revolving, Triggerpunkter, varma stenar m.m. tillsammans med den klassiska massagen för bästa effekt.<br> <br> Har du behov av avslappning så kan jag varmt rekommendera en Hawaiimassage som den utförs på Varbergs Kurort.<br> <br> Stress är en påverkande aspekt i de flesta sjukdomstillstånd där svensk forskning har visat att Mediyoga har en påtaglig medicinsk effekt. Det är yoga där det långa, djupa andetaget är den röda tråden. Vi gör mjuka, inkännande kroppsövningar och det ingår alltid en meditation som åtföljs av en längre vila. Denna yogaform kan ALLA utöva. Inga förkunskaper krävs. Boka enskild yogasession eller drop-in på något av mina yogapass.<br> <br> Din personliga integritet och min kunskap och närvaro är en garanti för dig som kund.<br> Du är varmt välkommen att boka tid!<br> </div>

Boka tjänst

Behandlingar

 • Ewas massageterapi60 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka
 • Ewas massageterapi45 minuter, 525 kr · Mer info
  Boka
 • Ewas massageterapi90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Ewas Massageterapi25 minuter, 430 kr · Mer info
  Boka
 • Hawaiimassage90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Hawaiimassage45 minuter, 525 kr · Mer info
  Boka
 • Tonårsbehandling 13-19 år60 minuter, 525 kr · Mer info
  Boka

Yoga

 • Enskild Yogasession120 minuter, 1 400 kr · Mer info
  Boka
 • Enskild yogasession, uppföljning60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
PEACE of Life
(19 betyg)
Mediyoga Terapeut och Medicinsk MassageterapeutPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
19 betyg
till PEACE of Life
Ewa är en superduktig massör så en helt underbart skön stund 😍
till PEACE of Life
Alltid lika fantastiskt att få massage av Ewas vana händer. Man känner sig Alltid trygg och sedd. Får även mera kunskap om kroppen vid varje tillfälle. Kan varmt rekommenderas .
till PEACE of Life
Proffsigt och välgörande
till PEACE of Life
Utmärkt

Om företaget

Jag som driver PEACE of Life heter Ewa Hörnfalk Fahlén. Jag tror på människans självläkande förmåga och av egen erfarenhet så kan yoga verkligen vara en del i processen att bli hel. Massagen kan öppna upp medvetenheten om sin egen kropp, lindra smärta, öka rörligheten eller bara vara avslappnande – oavsett vilket, så är det välgörande. Jag vill hjälpa andra människor att hela sig själva – inifrån. Ingen snabb fix, utan varaktigt med tålamod och kärlek. Min egen resa från en medelsvår utmattningsdepression har banat denna vägen för mig. Jag erbjuder olika massagebehandlingar, Mediyoga/ Medicinsk yoga i grupp - där alla kan delta då passet kan göras sittandes på en stol, eller enskilda yogasessioner. Läs mer på min webbsida eller här på Boka Direkt, klicka bara på de olika behandlingarna. Känn dig varmt välkommen att utforska din egen inre potential! Jag är diplomerad massageterapeut från Axelsons 2001, diplomerad Medicinsk Massageterapeut 2014, instruktör i Mediyoga 2013 och Lärare och Terapeut i Mediyoga 2015. Jag har en fördjupning inom "yoga vid Stress & utbrändhet, steg 1-3" För din kvalitetssäkring är jag Certifierad massör sedan 2002 och medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Här kan du betala med Swish, kort, kontanter och ePassi.

Bilder