Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massagebehandlingar

En mjukare massagebehandling där vi sätter fokus på att få muskler och sinne att slappna av. Avslappningsmusik och tända ljus bidrar till att skapa rätt atmosfär. En avslappningsmassage är helt rätt för dig som vill få något för både kropp och sinne. Välkommen till min mottagning i Luleå!
Du får en massagebehandling som är utformad för skador och besvär från muskler och leder. I egenskap av sjukgymnast är jag van att jobba med sådana problem och du kan dessutom få tips för saker du kan göra själv för att snabba på läkningsprocessen. En behandlande massage kan göra mer för läkning av skadan/besvär än vad en vanlig massagebehandling gör. Välkommen till min mottagning i Luleå!
En klassisk massage är framförallt rygg, nacke och axlar. Men har du specifika önskemål så är det bara att säga till. Välkommen till min mottagning i Luleå!
Under en skön timme så får du massage av rygg, nacke, axlar, ben och armar. Har du särskilda önskemål så är det bara att säga till.

Personlig träning

Personlig träning innebär att få hjälp av en personlig tränare med din hälsa, utifrån just Dina förutsättningar och målsättningar. Jag har jobbat som Personlig Tränare sedan 2009 och hjälpt människor i alla åldrar och träningsnivåer, från tonåringar till pensionärer, nybörjare och elitidrottare.

Personlig Träning innefattar bland annat fysisk träning; planering, utförande och utvärdering av denna, men också motivation, kontinuerlig uppföljning och kontakt under den tid som samarbetet pågår. Läs mer på www.petersfysio.se om PT.

Välkommen till min PT-studio i centrala Luleå!
Om du önskar ett kortare PT-pass så erbjuder jag även 40 minuters-pass. Effektivt, roligt och resultatinriktat på dina behov och önskemål. Varmt välkommen till min egen PT-studio i centrala Luleå.
Rehabträning används vid all seriös skadehantering, för att minska besvär, komma igång med träning efter skadan, minska risken för besvär i framtiden samt grundlägga positiv syn på hälsa och träning - trots skador/besvär.

I ditt rehabträningspass med mig får du konkreta tips på hur träningen ska genomföras, hur ofta och vilka övningar. Välkommen till mitt gym i Luleå på sandviksgatan 37!

Sjukgymnastik

Sjukgymnastik kan hjälpa dig som har besvär med skador eller smärtor från rörelseapparaten; muskler och leder. Jag har jobbat som sjukgymnast sedan 2007, både på vårdcentral och i privat verksamhet. Jag har hjälpt människor med rehab efter trafikolyckor, ryggskott, inflammationer och idrottsskador mm. Även jobbat som sjukgymnast åt skidskyttelandslaget.

Vid ett besök hos mig börjar vi med en undersökning, går vidare med en behandling och du får dessutom med dig verktyg och tips du kan använda själv för att snabba på din läkning. Välkommen till min mottagning i Luleå!

Övrigt

Kostrådgivning handlar om att hitta ett sunt förhållande till mat. Vad vi äter spelar stor roll i hur vi mår och hur vår hälsa är. Det vi äter är avgörande för vad vi orkar, hur vi mår, och vad vi väger.
Kostrådgivning kan handla om att minska kroppsfett - gå ner i vikt.
Kostrådgivning kan också handla om att få ordning på kosten för att prestera bättre resultat i sin träning eller idrott.
Tillsammans lägger vi upp ett kostprogram som passar dig och dina målsättningar.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Peters Fysio och Rehab

PETER JOHANSSON:
Jag heter Peter Johansson och jobbar i Luleå som Personlig Tränare, Sjukgymnast och Massör.

Håller även kurser i längdskidåkning, styrkelyft och löpning tillsammans med andra kollegor. Se hemsida för mer info eller maila.

Övriga engagemang jag har är föreläsningar i anatomi, fysiologi, träningsupplägg, kost mm samt tjänster inom företagshälsovård som gruppass, företagsmassage, hälsotester mm.

Välkommen! M V H //Peter 070-312 66 62

ULRIKA WIDMAN:
Jag heter Ulrika Widman och jag jobbar som massör, PT-PersonligTränare och Friskvårdskonsult.

Jag jobbar i våran lokal på Sandviksgatan 37 samt ute på företag med både massage, träningspass, föreläsningar och kurser mm.

Jag är medlem i kroppsterapeuternasyrkesförbund och har både patient och ansvarsförsäkring.

Välkommen till mig! //Ulrika 070-575 55 53

Telefon 070-312 66 62
E-post
Adress
Sandviksgatan 37
972 32 Luleå
Ingång från gården