Vad vill du boka?

Välkommen att boka din tid mot en ny och bättre hälsa.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Friskvård

Visby: Phenix TM/CAM Kliniken AB, Lejongränd 2, 621 57 Visby.

Erbjuder här:
Homeopatisk behandling
KranioSakral behandling
Massage
QED-coachning

HOMEOPATI
Homeopati är en TM/CAM behandling med invärtes medicinering. Substanser från ört-mineral-och djurriket används som homeopatika. Valet av det homeopatiska medlet tar hänsyn till patientens alla symptom, såväl fysiska som mentala och emotionella. Endast ett homeopatika ordineras för patientens totala symptombild.
Kostnader för homeopatika och eventuellt andra föreskrivna preparat tillkommer.

KRANIOSAKRAL TERAPI
Kraniosakralbehandling påverkar främst fem områden: centrala nervsystemet, ryggmärgsvätskan, olika hinnor i hjärnan och ryggraden, kraniets ledstrukturer och korsbenets rörelse i förhållande till höftbenens.
Den är mycket varsam behandling med lätta tryck på kroppen för att assistera kroppen till självläkning.
Behandlingen sker på en behandlingsbrits där du är fullt påklädd.

MASSAGE
Genom behandling med Svensk Massage stimuleras ditt nervsystem, vilket ger en lugnande och helande effekt. De flesta uppskattar också den kroppsberöring som massage medför. Jag bearbetar muskler och bindväv vilket gör att dessa blir mjuka och smidiga. På så vis befrias du från värk och spänningar. Lymfan aktiveras så att bort-transportering av slaggämnen underlättas. Energiflödet aktiveras och eventuella energiblockeringar kan släppa så kroppens energi åter kan flöda fritt.

QED-COACHNING, Questions for Empowering Dialogue

Monika har mångårig erfarenhet att handleda individer, par och grupper framförallt i företagsutveckling, privat och personliga frågor samt andliga.

För frågor eller bokning ring: 0708-33 89 14 eller mejla: monika@phenix.se. Vill du veta mer? besök www.phenix.se

Homeopatisk behandling

Homeopati är en TM/KAM behandling med invärtes medicinering. Substanser från ört-, mineral-, vatten- och djurriket används som homeopatika. Valet av det för dig anpassade medlet tar hänsyn till alla dina symptom, såväl fysiska som mentala och emotionella. Endast ett medel per gång ordineras för din totala symptombild.
Du får berätta hela din sjukdomshistoria (anamnes) under konsultationen. Alla dina nuvarande symtom tas i beaktande till en helhet. Utöver konsultationen kommer medlet att ordineras i perioder om 10 veckor vid kronisk sjukdom. Behandlingen pågår tills du känner dig frisk.
Homeopati för husdjur.
Visste du att även djur och växter kan behandlas med homeopatiskamediciner?
Dipl. Homiatriker Monika Swärd har mångårig erfarenhet av att behandla husdjur. Hon har även varit huvudlärare på NMF-ducation i ämnet på deras 2-åriga utbildning.

Berättelser om djur som Monika behandlat med homeopatiskmedicin (homeopatika) hittar du under bibliotek/artiklar och uppsatser av Monika.

Välkommen att boka en tid.
Kraniosakral Behandling

KranioSakral behandling (K.S.) är en behandlingsmetod där du ligger på behandlingsbänken med kläderna på. Behandlingen har för avsikt att återställa den naturliga rörelsen i benen mellan ditt kranium (skallen) och sakrum (korsben). Behandlingen påverkar även alla skelettben som ryggradens kotor, ända ner till bäckenet, korsbenet och svanskotan.
Arbetsområdets fokus hålls på skelettbenens samband till den yttersta av de tre hjärnhinnorna, inneslutande i kraniet genom vätskorna i ryggradskanalen, ända ner till svanskotan.

Massagebehandling Svensk Massage
Genom behandling med Svensk Massage stimuleras ditt nervsystem, vilket ger en lugnande och helande effekt. De flesta uppskattar också den kroppsberöring som massage medför. Du blir bearbetad i muskler och bindväv som gör att dessa åter igen blir mjuka och smidiga. På så vis befrias Du från onödigt lidande av värk och spänningar. Lymfan aktiveras så att bort-transportering av slaggämnen underlättas. Energiflödet aktiveras och eventuella energiblockeringar kan släppa så kroppens energi åter kan flöda fritt.
Regndropps Behandling
Regndropps massageRegndroppsbehandling är en härlig, väldoftande och rogivande metod. Den ger en kraftfull effekt där 9 stycken olika eteriska örtoljor från Young Living Essential Oils används. I det först steget i behandlingen applicerar oljorna på fötterna med en skön massage, sedan droppas de längs ryggraden och stryks ut med fjäderlätta massagerörelser.
Webb Homeopaten
Kan du inte ta dig till mig i Visby? Då ses vi på Webben.
I en dator eller telefon nära dig!
Homeopathy Monika Swärd

Det går även bra att nå mig för konsultation via internet. Antingen för dina akuta åkommor eller för dina kroniska besvär.

Forum som vi använder är:
Facetime: Tfn: +46 708-33 89 14
Skype: monikasward

Du bokar enklast via:
BokaTid_Vit_MorkBakgrund_120px

World clients.
Webb Homeopathy. I´ll see you on the webb.

It is possible to reach me for consultation via internet. Either for your acute ailments or for your chronic diseases.

Forums we use are:
Facetime: +46 708-33 89 14
Skype: monikasward

QED: Questions for Empowering Dialogue

Monika S Swärd erbjuder tjänster inom coachning för individer eller grupper.
QED- en metod som lägger särskild tonvikt på att arbeta med motivation som ansluter till känslor. Metoden bygger på att knyta-an till den högsta potentialen i personen genom dialoger som utmynnar från stödjande och uppmuntrande frågor och djupt lyssnande.

Monika har mångårig erfarenhet att handleda individer, par och grupper framförallt i företagsutveckling, privat och personliga frågor samt andliga.

Phenixkliniken AB

Phenixkliniken är en alternativ medicinsk mottagning i Visby innerstad.
Här får du hjälp av våra välutbildade terapeuter inom komplementär- och
alternativ medicin, coachning, utbildning, kurser och mycket mer.
En riktig kraftkälla innanför ringmuren.
Vi använder och erbjuder dig personliga behandlingar
med miljöalternativ som inte förgiftar vare sig jorden, djuren eller människan.
Vår verksamhet är kvalitetssäkrad enligt hälso- och sjukvårdslagens riktlinjer.
På Phenixkliniken är du garanterad välutbildade yrkesutövare med mångårig erfarenhet inom sitt yrke. Som homeopati, kraniosakral behandling, massage, näringsmedicin, meditation, kurser och mycket mer.

Nyfiken på vad som passar dig?

Patient- och ansvarsförsäkrad. Godkänd för F-skatt.


Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Via avtalad tid.
Adress
Lejongränd 2
621 57 Visby
Gotland
Öppna i Google Maps 🗗