1. Hem
  2. Annan Trollhättan

PMU By NANA

Inte tillräckligt med recensioner än
MODHS VÄG 25 A, 46155, Trollhättan
Välkommen till PMU By NANA. PMU BY NANA specialiserar sig på semi-permanenta tatueringar, med fokus på att erbjuda de mest naturliga och realistiska resultaten. Vi erbjuder en rad behandlingar, microblading, benämns även 3D ögonbryn skapar ett realistiskt intryck av hårstrån, Lip-tatuering eller permanent lip-makeup som det också heter och Eyeliner-tatuering eller permanent eyeliner. Vi arbetar för att skapa unika och skräddarsydda lösningar för varje kund, baserat på deras individuella behov och önskemål. Förutom våra huvudtjänster erbjuder vi även kostnadsfria konsultationer inför behandling, där vi går igenom allt du behöver veta för att känna dig trygg och säker. Dessutom erbjuder vi behandlingar som microneedling och Plasma Pen Plaxel för att förbättra hudens kvalitet och struktur.
9877

Boka tjänst

Fransförlängning

  • Eyeliner kosmetisk tatuering
    120 minuter, 3 600 krMer info
    Boka

Övrigt - Annan

  • Microblading
    120 minuter, 3 600 krMer info
    Boka
  • Kosmetisk tatuering av läppar
    150 minuter, 3 600 krMer info
    Boka

Personal

noImage
NanaKosmetisk tatuerare
Jag Nana Är utbildad på MT Akademi Stockholm och har certifikat därifrån Har även diplom från skönhetskliniken Göteborg.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Nana PMU Artist – Skräddarsydda, naturliga och långvariga skönhetsbehandlingar för dina ögonbryn och mer. Boka en kostnadsfri konsultation för att lära dig mer om våra skräddarsydda och personliga behandlingar.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • OBS, vi har stängt mellan 11/4 - 28/4. Varierande öppettider. Öppet efter tidsbokning. Kan du inte hitta en tid? Ring oss för att boka en anpassad tid utanför våra ordinarie öppettider.
  • 07625772 XXVisa nummer

  • MODHS VÄG 25 A, 46155, Trollhättan