Postural Träning Stockholm - Optimum Metoden

betyg4.9 Fantastiskt bra(120 betyg)
Rapsgatan 3, 118 61, Stockholm
Vill du testa Postural träning? Välkommen till Postural Rörelse Stockholm! Ofta ont i ländrygg, höft, axlar och nacke? Återkommer problemen vad du än gör? Känner du dig spänd, stressad och har svårt med balansen? Då är detta något för dig. Genom att återskapa en naturlig balans i kroppen och en bra hållning ges en möjlighet till en stark, lätt och smärtfri kropp. Vill du läsa mera eller testa postural träning gratis online? Gå till posturalrorelse.se Träningen och behandlingarna är i grunden baserat på Optimum metoden med postural träning och olika behandlingstekniker. En annan stor del är rörelseträning från Walkfeeling och inspiriation från olika terapier där rörelse är i fokus. Men använder även kunskaper från Stresshantering, Avspänningspedagogik Kostrådgivning, Andningstekniker, Kinesiologi, Biomagnetism, Optimummind, Aromaterapi, med flera utifrån andra utbildningar och erfarenhet när det behövs. Garanti: Om du inte upplever någon skillnad efter första besöket och inte vill fortsätta så är besöket kostndsfritt. Nu finns vi även utanför Avesta i södra Dalarna! Frågor? Maila christina@posturalrorelse.se Om du precis har vaccinerat dig eller har haft corona, avvakta 2 veckor innan besök. Välkommen in på ett besök!

Boka tjänst

 • Djupvågsbehandling - Swedish fascia vibes90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Lymf och bindvävsbehandling90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Optimum Metoden Postural träning - Nybesök 90-120 min120 minuter, 1 550 kr · Mer info
  Boka
 • Optimum Metoden Postural träning - Återbesök 90 min90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Online Postural Träning 60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Christina Carlsson
(120 betyg)
Optimum Tränare | Kinesiolog | Hälsocoach

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
120 betyg
till Christina Carlsson
En riktigt bra och grundlig behandling som redan efter detta första möte korrigerat vissa bitar som jag haft problem med.
till Christina Carlsson
Christina är jätteduktig och kunnig. Hög förståelse för mina specifika besvär
till Christina Carlsson
Christina känns mycket kunnig o säker i sitt arbete. Har en stor empatisk förmåga.
till Christina Carlsson
Christina är väldigt bra på att lokalisera var ev problem sitter.

Om företaget

Postural Rörelse hjälper dig att hitta en balans och medvetenhet i din rörelse, hållning och livsstil anpassat efter dina förutsättningar. Du får hjälp genom träning, behandling och rådgivning att nå dit, men vägen är din egen. Träningen och behandlingarna är i grunden baserat på Optimum metoden med postural träning och olika behandlingstekniker. En annan stor del är rörelseträning från Walkfeeling och inspiriation från olika terapier där rörelse är i fokus. Men använder även kunskaper från Stresshantering, Avspänningspedagogik Kostrådgivning, Andningstekniker, Kinesiologi, Biomagnetism, Optimummind, Aromaterapi, med flera utifrån andra utbildningar och erfarenhet när det behövs. Postural Rörelse har sammarbetspartners inom funktionsmedicin och andra behandlingsterapier som lymfamassage och djupvågsbehandling vid behov. Ibland behöver vi komplettera med andra terapier för att kunna få så bra effekt som möjligt. Idag finns vi både i Stockholm och i Södra Dalarna. Gården i södra dalarna ligger isolerat i skogen nära en källsjö. Under somrarna håller vi retreats för både terapueter och kunder på gården. Varmt välkomna!

Bilder