1. Hem
 2. Träning Stockholm

Postural Träning Stockholm - Optimum Metoden

betyg4.9 Fantastiskt bra(210 betyg)
Rapsgatan 3, 118 61, Stockholm
Vill du testa Postural träning? Välkommen till Postural Rörelse Stockholm!  Ofta ont i ländrygg, höft, axlar och nacke? Återkommer problemen vad du än gör? Känner du dig spänd, stressad och har svårt med balansen? Då är detta något för dig. Genom att återskapa en naturlig balans i kroppen och en bra hållning ges en möjlighet till en stark, lätt och smärtfri kropp.  Vill du läsa mera eller testa postural träning gratis online? Gå till posturalrorelse.se Träningen och behandlingarna är i grunden baserat på Optimum metoden med postural träning och olika behandlingsformer där vi jobbar med olika system som lymfsystemet, lungsystemet, tankar, känslor, energi, fascian, nervsystemet och musklerna. Alla system jobbar tillsammans och jobbar vi med ett så påverkar vi ett annat. Kroppen har dock oftast en prioritet vilket system som behöver hjälp först. Jag och Yvonne Kamb startade företaget Hälsoflödet Sverige AB där vi nu jobbar med föreläsningar, workshops och kurser. Titta gärna mer på det under halsoflodet.se Andra utbildningar: Stresshantering, Andningsinstruktör, Avspänningspedagogik Kostrådgivning, Kinesiologi, Biomagnetism, Optimummind, Aromaterapi, Djupvågsbehandling med atlas balans, Ärrbehandling med flera utifrån andra utbildningar och erfarenhet när det behövs. Frågor? Maila christina@posturalrorelse.se Välkommen in på ett besök!

Boka tjänst

Postural Träning Stockholm

 • Optimum Metoden Postural träning - Nybesök 90-110 min
  110 minuter, 1 700 krMer info
 • Optimum metoden Postural Träning - Återbesök 110 min
  110 minuter, 1 900 krMer info
 • Optimum Metoden Postural träning - Återbesök 80 min
  80 minuter, 1 500 krMer info

Massage

 • Lymfascia massage 110 min - Lymfmassage, mjuk bindvävs- och ärrbehandling i ett
  110 minuter, 1 700 krMer info
 • Lymfascia massage 80 min - Lymfmassage, mjuk bindvävs- och ärrbehandling i ett
  80 minuter, 1 500 krMer info

Behandling

 • Ärrbehandling
  30 minuter, 650 krMer info
 • Djupvågsbehandling - Swedish fascia vibes
  80 minuter, 1 500 krMer info

utövare

noImage
Christina Carlsson
(210 betyg)
Optimum Tränare | Kinesiolog | Hälsocoach

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
210 betyg
Eva O.
till Christina Carlsson
En Trasig kropp blir hel! Christina är en fantastisk terapeut.

Visa mer

Cecilia S.
till Christina Carlsson
Christina är riktigt proffsig på området och det blir skillnad vid första besöket.

Visa mer

Helena D.
till Christina Carlsson
Christina var personlig, tydlig och kunnig. Känner mig väl omhändertagen och känner skillnad i kroppen redan efter första behandlingen.

Visa mer

Annette T.
till Christina Carlsson
Christina hittar direkt mina punkter som behöver behandlas. Mycket bra.

Visa mer

Om företaget

Postural Rörelse hjälper dig att hitta en balans och medvetenhet i din rörelse, hållning och livsstil anpassat efter dina förutsättningar. Du får hjälp genom träning, behandling och rådgivning att nå dit, men vägen är din egen. Träningen och behandlingarna är i grunden baserat på Optimum metoden med postural träning och olika behandlingstekniker. En annan stor del är rörelseträning från Walkfeeling och inspiriation från olika terapier där rörelse är i fokus. Men använder även kunskaper från Stresshantering, Avspänningspedagogik Kostrådgivning, Andningstekniker, Kinesiologi, Biomagnetism, Optimummind, Aromaterapi, lymfasciamassage, djupvåg med flera utifrån andra utbildningar och erfarenhet när det behövs. Postural Rörelse har sammarbetspartners inom funktionsmedicin och andra behandlingsterapier vid behov. Ibland behöver vi komplettera med andra terapier för att kunna få så bra effekt som möjligt. Under somrarna håller vi retreats för både terapueter och kunder på vår gård. Gården i södra dalarna ligger isolerat i skogen nära en källsjö. Jag och Yvonne Kamb ger även föreläsningar, workshops och kurser under halsoflodet.se Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt