Postural träning Stockholm, Optimum träning, Massage

betyg4.8 Fantastiskt bra(68 betyg)
Torsgatan 36, 11362, Stockholm
Välkommen till Stockholm Postural! Har du smärtor i kroppen som inte försvinner, ofta ont i knän, höfter, rygg eller axlar? eller känner du att du måste anstränga dig för att ha en god hållning? Då kan jag varmt rekommendera dig till Postural träning. Metoden hjälper dig till en långsiktig lösning och en god egen kroppskännedom. Genom unika övningar och behandlingstekniker återskapas så dina muskler hamnar i ett mer naturligt läge utan spänningar och överbelastningar, grundorsaken till smärtan försvinner och du upplever dig mer rörlig och balanserad. HemMassage och Företagsmassage: Hos mig kan du boka en massagetjänst antingen på plats eller att jag kommer hem till dig privat eller till företag. Jag märker av ett ökat behov av massage efter riktlinjerna om att arbeta hemifrån. Hemmakontoret är inte alltid lika ergonomiskt som arbetskontoret. Du är varmt välkommen på en klassisk svensk massage som passar dig med smärtor i kroppen och även dig som bara vill ha en skön, avslappnande stund. Jag anpassar massagebehandlingen utefter dina behov och önskemål. Ibland kan jag erbjuda tider utöver de som visas i bokningskalendern helgdag som vardag. Kontakta mig för mer info. Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Postural träning - Nybesök 1,5 h90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  Boka
 • Postural träning - Uppföljningsbesök 1,5 h90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlingstillfälle 1 h60 minuter, 990 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlingstillfälle 30 min30 minuter, 575 kr · Mer info
  Boka
 • Träningstillfälle 1 h990 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk Massage 50 min50 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk Massage 75 min75 minuter, 1 280 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk Massage 25 min25 minuter, 430 kr · Mer info
  Boka
 • HemMassageMer info
  Boka

utövare

noImage
Linnea Österberg
(68 betyg)
Dipl. Postural/Optimum tränare, Dipl. Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
68 betyg
till Linnea Österberg
Linnea är verkligen en jätteduktig terapeut! ☺️ Hon har en mycket speciell förmåga att direkt hitta alla konstigheter och följa dem till källan.
till Linnea Österberg
Hon får alltid 5 stjärnor. Både gällande massage o träning. Äntligen börjar jag få bukt med problem jag haft i tre år. Jag har prövat läkare naprapater o sjukgymnaster men det är först nu jag märker förbättring. Så tacksam
till Linnea Österberg
Linnea är otroligt kunnig, noggrann, lyhörd och inkännande som Postural Tränare. Jag sökte för jag har haft ont i höger axel, höger höft och höger fot en längre tid, över 10 år, och jag är allmännt stel med dålig hållning. Linnea visade och förklarade väldigt pedagogiskt hur min kropp och hållning var och vi gick genom övningar som skulle hjälpa mig förbättra min hållning och på så sätt minska mina besvär. Redan efter första besöket kände jag stor skillnad, det var en lätthet i kroppen jag inte kännt på länge. Jag är nu väldigt inspirerad att köra träningsprogrammet med övningar jag fått av henne, jag märker ju skillnad dag för dag! Jag kan varmt rekommendera Linnea!
till Linnea Österberg
Jag har mindre ont i ryggen efter ett besök än vad jag haft på flera månader.

Om företaget

Stockholm Postural hjälper dig helhjärtat att återställa din kropp till sin fulla potential där smärtfrihet, rörlighet och balans är givna målsättningar. Genom postural träning och behandling får du en långsiktig lösning och en egen god kroppskännedom. Stockholm Postural erbjuder individanpassad postural träning och behandling inom olika massagetekniker för både muskler och nervsystem. Postural träning/terapi har sin grund i USA och vidareutvecklats i Sverige. Metoden består utav unika träningsövningar och tillsammans med manuella behandlingstekniker har metoden hjälpt tusentals människor att bli fri från smärta. Det unika med metoden är återskapandet av en naturlig hållning, ökad rörlighet och styrka samtidigt som grundorsaken till eventuell smärta ofta försvinner eftersom muskler och leder hamnar i sitt naturliga läge och inte längre blir överbelastade. I Sverige har har man skapat en helhetsmetod kring postural träning vilket sker enligt Optimum Metodens utbildning, (läs mer om metoden och grundaren Marcus Greus på https://www.optimum-metoden.se) där man även lär sig behandlingstekniker och analysmetoder. En intensiv utbildning där man på djupet studerar orsaker till smärtor i rörelseapparaten. Ibland kan jag erbjuda tider utöver de som visas i bokningskalendern helgdag som vardag. Kontakta mig för mer info. Jag följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer mot Covid-19. Vid minsta tecken på symtom vänligen avboka. Om du behöver avboka inom 24h vänligen ta kontakt med mig. Vid minsta symtom från min sida så kontaktar jag dig och avbokar. Jag tvättar och spritar rent mellan alla besök och tvättar mina händer efter konstens alla regler. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig Önskar dig en fin dag Linnea

Bilder