Postural träning Stockholm, Optimum träning, Massage

betyg4.9 Fantastiskt bra(125 betyg)
Torsgatan 36, 11362, Stockholm
Välkommen till Stockholm Postural! Har du smärtor i kroppen som inte försvinner, ofta ont i knän, höfter, rygg eller axlar? eller känner du att du måste anstränga dig för att hålla en god hållning? Då kan jag varmt rekommendera dig till Postural träning. Metoden hjälper dig till en långsiktig lösning och en god egen kroppskännedom. Genom unika övningar och behandlingstekniker återskapas så dina muskler hamnar i ett mer naturligt läge utan spänningar och överbelastningar, grundorsaken till smärtan försvinner och du upplever dig mer rörlig och balanserad. Ibland kan jag erbjuda tider utöver de som visas i bokningskalendern helgdag som vardag. Kontakta mig för mer info. Varmt välkommen!

Boka tjänst

 • Postural träning - Nybesök 1,5 h90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  Boka
 • Postural träning - Uppföljningsbesök 1,5 h90 minuter, 1 750 kr · Mer info
  Boka
 • Behandling 1 h60 minuter, 990 kr · Mer info
  Boka
 • Träningstillfälle 1 h990 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk Massage 50 min50 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk Massage 75 min75 minuter, 1 280 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk svensk Massage 25 min25 minuter, 430 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Linnea Österberg
(125 betyg)
Dipl. Postural/Optimum tränare, Dipl. Massör
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
125 betyg
till Linnea Österberg
Tredje besöket. Mycket intressant träningsprogram har gett mig ett smidigare vardagsliv och starkare träningsresultat. Vilosmärtan som jag sökte för är inte riktigt borta än, men jag har goda förhoppningar. Rörligheten i problemområdena har ökat och blivit mycket bättre än vad naprapat/fysioterapeut har lyckats med. Trevlig och inlyssnande/förstående.
till Linnea Österberg
Linnea var väldigt bra och kunnig, mycket seriös. Har fått övningar att göra hemma som passar just mig.
till Linnea Österberg
Superproffsigt! Så skönt att ga hem utan värk! TACK! Margareta
till Linnea Österberg
Efter flera års smärtor i axlar och höfter och försök till rehab hos både naprapat och fysioterapeuter hittade jag äntligen till Linnea och postural träning. Blev märkbart förbättrad efter bara några veckor och nu, dryga halvåret senare, har jag äntligen kunnat sluta med smärtlindring på nätterna. Kroppen har äntligen blivit mjuk och behaglig. Fantastiskt bemötande, engagerad och kunnig!

Om företaget

Stockholm Postural hjälper dig helhjärtat att återställa din kropp till sin fulla potential där smärtfrihet, rörlighet och balans är givna målsättningar. Genom postural träning och behandling får du en långsiktig lösning och en egen god kroppskännedom. Stockholm Postural erbjuder individanpassad postural träning och behandling inom olika massagetekniker för både muskler och nervsystem. Postural träning/terapi har sin grund i USA och vidareutvecklats i Sverige. Metoden består utav unika träningsövningar och tillsammans med manuella behandlingstekniker har metoden hjälpt tusentals människor att bli fri från smärta. Det unika med metoden är återskapandet av en naturlig hållning, ökad rörlighet och styrka samtidigt som grundorsaken till eventuell smärta ofta försvinner eftersom muskler och leder hamnar i sitt naturliga läge och inte längre blir överbelastade. I Sverige har har man skapat en helhetsmetod kring postural träning vilket sker enligt Optimum Metodens utbildning, (läs mer om metoden och grundaren Marcus Greus på https://www.optimum-metoden.se) där man även lär sig behandlingstekniker och analysmetoder. En intensiv utbildning där man på djupet studerar orsaker till smärtor i rörelseapparaten. Ibland kan jag erbjuda tider utöver de som visas i bokningskalendern helgdag som vardag. Kontakta mig för mer info. Jag följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer mot Covid-19. Vid minsta tecken på symtom vänligen avboka. Om du behöver avboka inom 24h vänligen ta kontakt med mig. Vid minsta symtom från min sida så kontaktar jag dig och avbokar. Jag tvättar och spritar rent mellan alla besök och tvättar mina händer efter konstens alla regler. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig Önskar dig en fin dag Linnea

Bilder