1. Hem
 2. Friskvård Göteborg

Postural Träning Göteborg, Postural Workout, Physiorasmus

betyg4.9 Fantastiskt bra(463 betyg)
Pontus Wiknersgatan 7, 412 57, Göteborg
Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han var en av de 2 första personerna i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut med över 10 års terapeutisk erfarenhet. Han har därefter skapat konceptet Postural Workout™ och utbildat Danielle, Linnea & Linus i sitt team. Vår team besitter en bred kompetens från många discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Danielle, Linus och Rasmus tar emot dig i Göteborgsområdet. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. Många upplever omgående funktionsförbättring och därigenom ibland direkt symtomlindring redan vid första träffen. Vårt mål är att alla som besöker oss ska få en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Vi vill arbeta igenom 6 funktionella faser med våra patienter, ibland hinns 2 eller fler faser med på ett besök, ibland behöver 1 fas ta ett helt besök. Symtomlindring sker oftast innan alla faser har arbetats igenom men chanserna till ett hållbart resultat ökar om du som patient är motiverad att jobba igenom hela förloppet. Det krävs 2-6 besök i regel för att få en komplett behandling med alla faser av funktionsförbättring. Välkommen på ett besök! Frågor? Rasmus: 0733443484 eller maila rasmus@posturalworkout.com Danielle 0704353670 eller maila danielle@stillakroppsterapi.se Linus: 0730871337 eller maila linus@posturalworkout.com Rasmus är också verksam i Stockholm, kontakta mig för mer info om det är aktuellt för dig eller nära och kära!  Svårt att hitta en tid som passar? Hör av dig i så fall, det kan även finnas morgon och kvällstider samt akut-tider eller om du skriver upp dig på vår återbudslista så kontaktar vi dig vid återbud.

Boka tjänst

Postural Träning Göteborg

 • Postural Träning Behandling 80 minuter Göteborg (Centrum), Rasmus
  80 minuter, 2 200 krMer info
 • Postural Träning Behandling 80 minuter Göteborg (Mölnlycke), Rasmus
  80 minuter, 2 200 krMer info
 • Postural Träning Behandling 90 min Göteborg (Centrum), Danielle
  90 minuter, 1 800 krMer info
 • Postural Träning Behandling 90 minuter Göteborg (Centrum), Linus
  90 minuter, 1 500 krMer info

utövare

noImage
Danielle Jervelycke
4.8
(120 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut
noImage
Linus Ånevall
4.8
(25 betyg)
Dipl. Postural Terapeut & Dipl. Massör
noImage
Rasmus Svärd
4.9
(318 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
463 betyg
Carin S.
till Danielle Jervelycke
Fantastiskt att få hjälp med att bli av med mångårig värk i axlar o nacke samt förbättrad hållning.

Visa mer

Bosse B.
till Linus Ånevall
Väldigt noggrann, förklarade allt jättebra! Mycket nöjd med mitt besök

Visa mer

Cristian H.
till Rasmus Svärd
Proffsig och mycket grundlig i sin genomgång. Samtidigt försäkrar han sig om att jag som klient/patient förstår problembilden och varför det är som det är! 10/10 möjliga poäng!

Visa mer

Johanna D.
till Rasmus Svärd
Den absolut bästa hjälp man kan få! Jag låter alltid Rasmus undersöka mina skador/krämpor innan jag vänder mig till sjukvården!!

Visa mer

Om företaget

Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han var den andra personen i Sverige att bli utbildad både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Han har därefter utökat sitt team för att kunna hjälpa fler människor. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Har du frågor om hur denna metod kan hjälpa just dig? Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt samtal.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån08:00 - 18:00
  • Tis07:30 - 16:30
  • Ons08:00 - 17:00
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre08:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07334434 XXVisa nummer

 • Pontus Wiknersgatan 7, 412 57, Göteborg