1. Hem
 2. Friskvård Göteborg

Postural Träning Göteborg, Postural Workout, Physiorasmus

betyg4.9 Fantastiskt bra(852 betyg)
Pontus Wiknersgatan 7, 412 57, Göteborg
Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han var en av de 2 första personerna i Sverige som är utbildade både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut med över 10 års terapeutisk erfarenhet. Han har därefter skapat konceptet Postural Workout™ och utbildat Danielle, Linnea & Linus i sitt team. Vår team besitter en bred kompetens från många discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Danielle, Linus och Rasmus tar emot dig i Göteborgsområdet. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. Många upplever omgående funktionsförbättring och därigenom ibland direkt symtomlindring redan vid första träffen. Vårt mål är att alla som besöker oss ska få en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Vi vill arbeta igenom 6 funktionella faser med våra patienter, ibland hinns 2 eller fler faser med på ett besök, ibland behöver 1 fas ta ett helt besök. Symtomlindring sker oftast innan alla faser har arbetats igenom men chanserna till ett hållbart resultat ökar om du som patient är motiverad att jobba igenom hela förloppet. Det krävs 2-6 besök i regel för att få en komplett behandling med alla faser av funktionsförbättring. Välkommen på ett besök! Frågor? Rasmus: 0733443484 eller maila rasmus@posturalworkout.com Danielle 0704353670 eller maila danielle@stillakroppsterapi.se (Föräldraledig från 27/10 2023 tillsvidare) Linus: 0730871337 eller maila linus@posturalworkout.com Rasmus är också verksam i Stockholm, kontakta mig för mer info om det är aktuellt för dig eller nära och kära!  Svårt att hitta en tid som passar? Hör av dig i så fall, det kan även finnas morgon och kvällstider samt akut-tider eller om du skriver upp dig på vår återbudslista så kontaktar vi dig vid återbud.
14701

Boka tjänst

Postural Träning Göteborg

 • Postural Träning Behandling 80 minuter Göteborg (Centrum), Rasmus
  80 minuter, 2 200 krMer info
  Boka

Fotanalys & Behandling Göteborg

 • Fotanalys & Behandling 80 min, Göteborg (Centrum), Rasmus
  80 minuter, 2 200 kr
  Boka

Postural Träning Kungälv

 • KUNGÄLV - Postural Träning Behandling 90 minuter, Helena (Utmarksvägen 8, Kungälv).
  90 minuter, 1 800 krMer info
  Boka
 • KUNGÄLV - Fotanalys & Behandling 90 min, Helena - INTRODUKTIONSPRIS, ord.pris 1800:-
  90 minuter, 1 200 krMer info
  Boka

Osteopatbehandling Kungälv

 • KUNGÄLV - Osteopatbehandling, Helena (Utmarksvägen 8, Kungälv).
  45 minuter, 850 krMer info
  Boka
 • KUNGÄLV - Massage, Helena (Utmarksvägen 8, Kungälv).
  40 minuter, 750 kr
  Boka

utövare

noImage
Rasmus Svärd
4.9
(585 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut
noImage
Helena Zätterberg
4.9
(31 betyg)
Dipl. Postural Terapeut, Dipl. Optimum-terapeut, Dipl. Osteopat & Massör
Helena har jobbat med Postural Träning sedan 2017, och är Osteopat sedan 2012. Helena tar emot kunder på Utmarksvägen 8 i Kungälv (ingång Yoga Shala), gratis parkering utanför.
noImage
Danielle Jervelycke
4.8
(166 betyg)
Leg. Fysioterapeut, Dipl. Postural Terapeut
Föräldraledig från 27/10 2023 tillsvidare.
noImage
Linus Ånevall
4.7
(70 betyg)
Dipl. Postural Terapeut & Dipl. Massör
Jobbar just nu deltid & har inte möjlighet att ta emot fler nya patienter

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
852 betyg
Christina R.
till Rasmus Svärd
Rasmus har koll på hur kroppen fungerar

Visa mer

Anne K.
till Rasmus Svärd
Väldigt nöjd med träningstipsen speciellt för mina fötter och jag känner mig hoppfull att bli rörlig igen.

Visa mer

Andreas H.
till Rasmus Svärd
Jag vill uttrycka min stora uppskattning för den fantastiska fysträning som min dotter har fått av Rasmus Svärd. Han är otroligt engagerad och kunnig, vilket har haft en enorm positiv inverkan på hennes utveckling. Rasmus har en unik förmåga att motivera och inspirera sina klienter. Han anpassar träningen utifrån varje individs behov och förmåga, vilket gör att min dotter alltid känner sig utmanad men samtidigt trygg i sina framsteg. Hans kunskap inom fysträning fysioterapeut är imponerande, och han delar gärna med sig av sin expertis på ett sätt som är lättförståeligt och pedagogiskt. Dessutom är han alltid positiv och uppmuntrande, vilket skapar en fantastisk träningsmiljö. Jag kan varmt rekommendera Rasmus till alla som söker en engagerad och kompetent fystränare. Han har verkligen gjort en stor skillnad för min dotter, och jag är tacksam för all den tid och energi han lägger ner på att hjälpa henne nå sina mål.

Visa mer

Madelen J.
till Helena Zätterberg
Fint möte med kunnig tjej. Behandlingen och övningarna kommer förhoppningsvis få min kropp att bli sitt bättre jag igen.

Visa mer

Om företaget

Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! Ofta ont i ländrygg, höfter,knän eller axlar? Återkommer problemen vad du än gör? Räcker det inte att vila? Har du precis blivit bra i ett område för att få en nytt ställe som gör ont? Då är detta metoden för dig. Rasmus erbjuder en unik kompetens, då han var den andra personen i Sverige att bli utbildad både Postural Terapeut och Leg. Fysioterapeut. Utöver detta besitter han en bred kompetens från många andra discipliner/utbildningar för att skräddarsy en unik åtgärdsplan för dig och dina symtom. Han har därefter utökat sitt team för att kunna hjälpa fler människor. Under ett besök utförs en noggrann hållning och funktionsanalys som ligger till grund för en åtgärdsplan. Du får ett skräddarsytt träningsprogram som korrigerar dina obalanser och det kompletteras med manuell behandling eller andra tekniker efter behov. De flesta upplever omgående symtomlindring redan vid första träffen och alla får en djup förståelse för hur just din kropp fungerar och vad som lett fram till dina besvär. Har du frågor om hur denna metod kan hjälpa just dig? Kontakta mig gärna för ett kostnadsfritt samtal.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppet nu
  • Mån08:00 - 18:00
  • Tis07:30 - 16:30
  • Ons08:00 - 17:00
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre08:00 - 16:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07334434 XXVisa nummer

 • Pontus Wiknersgatan 7, 412 57, Göteborg