1. Hem
 2. Friskvård Farsta

Postural träning Stockholm, Optimum, Massage

betyg4.8 Fantastiskt bra(18 betyg)
sirapsvägen 3, 123 56, Farsta
Hej Vi tror på hälsofrämjande insatser. Jag eftersträvar att behandla problematik utifrån grundorsaken. Vårt mål är att öka människors livskvalité och välbefinnande. Jag tycker det är viktigt att människor får den hjälp och stöd de behöver för att förbättra sin hälsa. Och vi kan hjälpa dej med det. Sara har arbetat som massage terapeut sedan 2013 och har en kandidat i folkhälsa och idrottsvetenskap. Detta har lett till att mina behandlingar görs utifrån ett helhetsperspektiv, behandlingen blir mer effektiv och det blir enklare att återfinna balans.
20404

Boka tjänst

Optimum träning

 • Friskvård
  Nybesök, Postural träning och behandling med Optimum
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Återbesök, Postural träning och behandling med Optimum
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Framtidens personliga träning
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Prova på Postural träning och behandling Optimum
  90 minuter, 500 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Optimum Mind, energiterapi
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • Optimum Mind, energiterapi - 3x60 min
  60 minuter, 2 500 krMer info
  Boka

personlig träning

 • Friskvård
  Personlig träning på en ny nivå
  60 minuter, Från 600 krMer info
  Boka

Behandling och träning

 • Friskvård
  Mamma-träning och -behandling
  90 minuter, 1 200 krMer info
  Boka

Hälsocoaching

 • Friskvård
  Hälsocoach/Hälsofrämjande samtal
  60 minuter, 650 krMer info
  Boka

Massage

 • Friskvård
  Massageterapeutiskt behandling
  60 minuter, Från 950 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Massage kurs för familj
  180 minuter, 4 000 krMer info
  Boka
 • Friskvård
  Postural massage behandling
  60 minuter, 950-1 000 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Sara
4.8
(18 betyg)
Bergdahls Boon-Treatment
Jag är en entusiastisk person som drivs av folkets egna hälsa! Min förkärlek är ett salutogent arbetssätt och jag tror på att dels jobba hälsofrämjande och hitta till grundorsaken av problemet och behandla utifrån det. Mitt mål är att öka människors livskvalité och välbefinnande. Jag tycker det är viktigt att människor får den hjälp och stöd de behöver för att förbättra sin hälsa.
noImage
JohannaJohannas Optimumträning
Jag är OptimumTränare och OptimumMindCoach utbildad av den svenske grundaren till den posturala tränings- och behandlingsmetoden; Markus Greus https://www.optimum-metoden.se/ Postural träning har en fantastisk effekt för dig som vill ha en smärtfri, välfungerande och högpresterande kropp genom hela livet! https://www.optimum-metoden.se/optimumtraning/ Med OptimumMind-processen kan vi komma åt grundorsaken till psykisk ohälsa i form av fobier, tidigare livshändelser som påverkar negativt, stress och oro för framtiden med bestående resultat. https://www.optimum-metoden.se/optimummind-coachning/

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
18 betyg
Anna J.
till Sara
En helt fantastisk upplevelse med en helt underbar människa. Kommer gå till Sara så många gånger jag kan. Har artros i höften med tillhörande smärta, haltande gång m.m. Efter första besöket känner jag skillnad i kroppen. Kan bara rekommendera detta.

Visa mer

Johanna M.
till Sara
Hittade alla knutar - toppen!

Visa mer

Amanda R.
till Sara
Sara är helt fantastisk på det hon gör. Hon har gått igenom min kropp från topp till tå och skräddarsytt övningar och behandling utifrån den. Var på mitt första besök i söndags och min rygg känns redan mycket bättre. Ser fram emot mitt nästa besök! Kan varmt rekommendera Sara!!

Visa mer

Agneta L.
till Sara
Väldigt informativ ang behandlingens utförande samt syfte. Kroppen kändes lättare o mera smidig Allt som allt en väldigt positiv upplevelse samt bra träningstips efteråt

Visa mer

Om företaget

Jag har arbetat som massage terapeut sedan 2013 Idag vidareutbildar jag mig till optimum tränare som är framtidens fysioterapeuter. Mer info om optimum metoden : https://www.optimum-metoden.se/ Efter att studerat 3 år på Gymnastik och idrottshögskolan, (kandidat i idrottsvetenskap och folkhälsa) fick jag upp ögonen för folkhälsa och betydelsen av livsstil och livskvalité. Med mina utbildningar och den erfarenhet har lett mig till att jobba utifrån ett helhetsperspektiv och kan mer effektivt återfinna din balans.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt