1. Hem
 2. Annan Malmö

P.W. Osteopati

betyg4.9 Fantastiskt bra(157 betyg)
Helmfeltsgatan 4, 211 48, Malmö
Välkommen till P.W. Osteopati i Malmö, den lilla kliniken med stort hjärta! Vi erbjuder individanpassad osteopatisk behandling. Allt för att hjälpa dig vid smärtproblematik eller för ett ökat välmående. Här behandlas många olika typer av besvär, några exempel: Besvär i rygg, nacke, bäcken, höft eller annan led- och muskelvärk, huvudvärk/migrän, trötthet, stress och skadeproblematik. Osteopati passar även utmärkt som förebyggande behandling! Om du önskar en tid som ej finns tillgänglig eller har frågor kring ditt besök är du varmt välkommen att höra av dig via telefon. Betalning via swish eller kort. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag här eller betala via Epassi.
11861

Boka tjänst

Tjänst

 • Osteopatisk Behandling - Återbesök
  40 minuter, 800 kr
  Boka
 • Osteopatisk Behandling - Nybesök
  50 minuter, 850 kr
  Boka

utövare

noImage
Pontus Westring
4.9
(157 betyg)
Osteopat D. O

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
157 betyg
Barbro A.
till Pontus Westring
Jätteduktig, lugn och lyssnar på vad man upplever för problem. Kan varmt rekommenderas. Barbro

Visa mer

Sara J.
till Pontus Westring
Proffsig, nogrann och väldigt kunnig!

Visa mer

Gunlis A.
till Pontus Westring
Hjälpsam, kunnig, positiv och pedagogisk

Visa mer

Åsa H.
till Pontus Westring
Pontus är kunnig, mjuk och inkännande. För utom att han löser problemet, (eller kanske just därför) så är han inlyssnanade, och tydlig med vad han gör.

Visa mer

Om företaget

Pontus Westring är dipl. osteopat, via Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg och medlem i Svenska Osteopatförbundet. Inom osteopatisk medicin anses varje individs hälsa och livskvalité påverkas av kroppens funktion, vår omgivning och sammanhang. En samverkan av vår förmåga att hantera påfrestningar och situationer påverkar hur vi mår. Osteopati fokuserar på kroppens funktion och de faktorer som kan skapa hälsa. Genom att förbättra kroppens funktion påverkas bland annat kroppens cirkulation, lymfatiska system och nervsystem så att kroppens egna läkande mekanismer kan fungera optimalt. Mitt främsta redskap är mina händer, där en manuell undersökning genom palpation ger mig en indikation om vävnaden i din kropps tillstånd och funktion. Varje behandling är flexibel och utformad utefter de förutsättningar och behov som varje person har. Med målet att skapa de bästa möjliga förutsättningar för hälsa och välmående. Ett helhetsperspektiv är centralt för mig och därför betraktas hela personen och inte bara symptomen. Ni finner mig i IMCs lokaler på Helmfeltsgatan 4 i Malmö. Ring på dörrklockan så öppnar vi åt dig. Sätt dig gärna ner i väntrummet och ta en kopp kaffe eller te så hämtar jag dig alldeles strax. Det uppskattas om du kommer 5-10 min innan bokad tid. Jeans eller liknande plagg är ej att föredra så ta gärna med några mjuka kläder så som: tights, shorts, linne och t-shirt, ifall du skulle vilja byta om. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån08:00 - 16:00
  • Tis08:00 - 17:00
  • Ons08:00 - 17:00
  • Tor08:00 - 17:00
  • Fre08:00 - 13:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07304811 XXVisa nummer

 • Helmfeltsgatan 4, 211 48, Malmö