1. Hem
 2. Annan Malmö

P.W. Osteopati

betyg4.9 Fantastiskt bra(102 betyg)
Helmfeltsgatan 4, 211 48, Malmö
Välkommen till P.W. Osteopati i Malmö, den lilla kliniken med stort hjärta! Vi erbjuder individanpassad osteopatisk behandling. Allt för att hjälpa dig vid smärtproblematik eller för ett ökat välmående. Här behandlas många olika typer av besvär, några exempel: Besvär i rygg, nacke, bäcken, höft eller annan led- och muskelvärk, huvudvärk/migrän, trötthet, stress och skadeproblematik. Osteopati passar även utmärkt som förebyggande behandling! Om du önskar en tid som ej finns tillgänglig eller har frågor kring ditt besök är du varmt välkommen att höra av dig via telefon. Betalning via swish eller kort. Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag här.

Boka tjänst

Tjänst

 • Osteopatisk Behandling - Återbesök
  40 minuter, 800 kr
 • Osteopatisk Behandling - Nybesök
  50 minuter, 850 kr

utövare

noImage
Pontus Westring
4.9
(102 betyg)
Osteopat D. O

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
102 betyg
Cecilia W.
till Pontus Westring
Mycket bra. Informativ Tydlig Vänlig

Visa mer

Åsa A.
till Pontus Westring
Alltid lika trevlig och bemötande

Visa mer

Marie S.
till Pontus Westring
Det var som magi. Har haft ont i nästan 2 år. Några enkla övningar, vridningar + tryckningar. Även om jag inte blev felfri så absolut omdelbar förbättring! Det kändes fantastiskt! Pontus är även trevlig med ett proffsigt bemötande. Jag kan varmt rekommendera!

Visa mer

Karin P.
till Pontus Westring
Efter en jobbig behandling åkte jag hem utan att det kändes bättre. Dag 2 kunde jag börja träna och var lite rörligare. Dag tre klart mycket rörligare och har inte alls lika ont även om det tar emot lite vid träningen. Sov för första gången på en vecka på sidan

Visa mer

Om företaget

Pontus Westring är dipl. osteopat, via Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg och medlem i Svenska Osteopatförbundet. Inom osteopatisk medicin anses varje individs hälsa och livskvalité påverkas av kroppens funktion, vår omgivning och sammanhang. En samverkan av vår förmåga att hantera påfrestningar och situationer påverkar hur vi mår. Osteopati fokuserar på kroppens funktion och de faktorer som kan skapa hälsa. Genom att förbättra kroppens funktion påverkas bland annat kroppens cirkulation, lymfatiska system och nervsystem så att kroppens egna läkande mekanismer kan fungera optimalt. Mitt främsta redskap är mina händer, där en manuell undersökning genom palpation ger mig en indikation om vävnaden i din kropps tillstånd och funktion. Varje behandling är flexibel och utformad utefter de förutsättningar och behov som varje person har. Med målet att skapa de bästa möjliga förutsättningar för hälsa och välmående. Ett helhetsperspektiv är centralt för mig och därför betraktas hela personen och inte bara symptomen. Ni finner mig i IMCs lokaler på Helmfeltsgatan 4 i Malmö. Ring på dörrklockan så öppnar vi åt dig. Sätt dig gärna ner i väntrummet och ta en kopp kaffe eller te så hämtar jag dig alldeles strax. Det uppskattas om du kommer 5-10 min innan bokad tid. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån08:00 - 16:00
  • Tis08:00 - 17:00
  • Ons07:30 - 16:00
  • Tor07:30 - 17:00
  • Fre08:00 - 13:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07304811 XXVisa nummer

 • Helmfeltsgatan 4, 211 48, Malmö