Vad vill du boka?

Välkommen till Qarma!

Behandlingar
Här på vår bokningssida kan du i lugn och ro boka din tid när det passar dig som bäst och även se hela vårt utbud av behandlingar. 
Hittar du ingen lämplig tid eller önskar boka en personligt utformad behandling eller Må Bra kväll så rekommenderar vi dig att du ringer oss så hjälper vi dig gärna. 

Friskvårdsbidrag
Hos oss kan du som företag köpa friskvårdstjänster till era anställda. Ni som är anställda och har friskvårdsbidrag via arbetsplatsen kan komma till oss för massage, självklart får du skrivet kvitto.

Har du pengar kvar som du inte kommer hinna använda inom utsatt tid så hjälper vi dig. Hos oss kan du köpa fler behandlingar vid samma tillfälle för att sedan lösa in efterhand som det passar dig, då hinner du redovisa dina kvitton i tid till din arbetsgivare och du kan tillgodogöra dig dina massager.

Presentkort är gåvan som gör alla glada!
Du är alltid välkommen in till oss och få ett fint inslaget presentkort att ge bort på valfri summa eller behandling. Har du mer bråttom än så kan du även köpa ett elektroniskt presentkort här på sidan som du sen själv väljer om du vill skriva ut eller vidarebefordra till någon, som bor lite längre, bort via mail.
Observera att vid bokning kan man endast lägga in elektronsikt köpta presentkortkoder, presentkort köpta hos oss skriver ni bara nummer till i meddelanderutan och tar med vid din bokning.

Vi arbetar med svensk ekologisk & vegetabilisk hudvård och makeup i alla våra behandlingar.
du hittar också ett stort utbud av dessa produkter på våra hyllor i butiken. Vill du ha en lite mer utförlig hudanalys och vad som passar din hud bäst så boka en tid nedan.

I butiken har vi möjlighet för både kort- och kontant betalning. Större beställningar av företag kan även faktureras. 

Bröllop eller bal
Vill hjälper er att hitta drömklänningen! Alla provningar sker utifrån bokade tider för att ni ska kunna få bästa service. Håruppsättningar och makeup går att få utanför ordinare tider i bokningskalendern. Ring oss så hjälper vi dig.

Vänligen läs igenom och respektera våra regler för ändring och avbokning av tider.

Vi ser fram emot att träffa dig!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

ERBJUDANDEN

En härlig genomgång av hela kroppen!
Vi inleder med en peeling och massage av ryggen. Därefter följer en ansiktsbehandling, huden görs ren, fransar och bryn färgas och formas innan du får en underbar massage av ansikte, nacke och dekoltage. Som avslutning lägger vi en liftingmask som stramar upp och lugnar ner huden.

Provning av Brud- & Balklänning

Avhämtning av beställd klänning
För att kunna ge dig bästa service så arbetar vi med tidsbokning. Detta ger dig full uppmärksamhet och vi kan hjälpa till och guida dig genom olika modeller, material och färger för att till slut hitta just din favoritklänning.

Observera att denna tjänst är kostnadsfri men om du får förhinder måste tiden avbokas.

Vid EJ avbokad tid senast 24 tim innan bokning, utgår annars en debitering på 300:-
För att kunna ge dig bästa service så provar vi bara med en brud åt gången. Detta ger dig full uppmärksamhet och vi kan hjälpa till och guida dig genom olika modeller och material för att till slut hitta just DIN drömklänning.

Observera att denna tjänst är kostnadsfri men om du får förhinder måste tiden avbokas.

Vid EJ avbokad tid senast 24 tim innan bokning, utgår annars en debitering på 300:-

Fransar & Bryn

Lashlift är en permanent böjning av dina egna fransar som håller ca 6-8 veckor beroende på hur snabbt dina egna fransar växer.

I behandlingen färgar vi och stärker också fransarna med keratin som återställer fransens naturliga skydd och fyller den med närande ämnen. Se det som en energikick till trötta och slitna fransar. Vi ger också en eftervård i form av ett serum som är fylld med vitaminer, kollagen och keratin.

Detta serum, Elleeplex, finns och köpa på salongen för dig som bryr dig lite extra om dina fransar och vill fortsätta att vårda och stärka dem hemma.

Behandlingen passar väldigt bra för dig som inte vill eller kan ha fransförlängning.

Kom utan smink runt ögonen till din behandling!

Skötselråd vid Lash Lift:
Första 48 timmar - ingen mascara, inget smink eller övriga produkter runt ögonen eller på fransarna förutom vatten.
Efter 48 timmar kan du använda allt som vanligt igen.
Vi formar och plockar dina ögonbryn med pincett för att få fram dina ögon på bästa sätt.
Med hjälp av vax kan vi få bort alla små fjun runt dina ögonbryn. Vi formar och plockar kompletterande med pincett om det behövs.

Ansiktsbehandling

En uppfräschande ansiktsbehandling med peeling, massage och c-vitamin, som ger lyster och boostar din hud med vitaminer och goda fettsyror. Vi formar dina bryn och avslutar med en specialmask.
Önskar du ta bort dina milier utan att göra en hel ansiktsbehandling så är det möjligt.
Du betalar efter hur lång tid det tar. Vi tar alltid ut ett minimibelopp på 225:- för de första 10 min och sedan 55:- per efterföljande fem minutersperiod. välkommen in på en konsultation om du är osäker
En avslappnande och fantastiskt skön stund!
Behandlingen inleds med en ryggmassage för att komma ner i varv. Därefter rengör vi och peelar ansiktet för att sedan lägga allt fokus på massage av huvud, ansikte, nacke och dekoltage.
Behandlingen vänder sig till dig som gillar att njuta!
Denna behandling motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer den stärker också collagenfibrerna. Vi jobbar för att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Här ger vi huden bättre lyster genom peelingeffekten.
Vi rekommenderar att man gör en kur för bästa resultat.
Pris för kur vid 5 behandlingar 2125:-
Detta är en behandling som passar en känslig hud med ytliga blodkärl och/eller rosacea. Vi jobbar för att lugna din hud, förebygga och stärka ytliga blodkärl.
Denna behandling underhåller och förbättrar även resultatet efter en laser- eller ljusbehandling.
Vi rekommenderar att man gör en kur för bästa resultat.
Pris för kur vid 5 behandlingar 2125:-
En skön och vitaliserande behandling med upplevelse för alla sinnen.
Passar alla hudtyper, även känslig och kan med fördel göras året om.
Avslappnande och trevlig behandling att ge bort som present!
Behandlingen inleds med hudanalys för val av bästa produkter för just din hudtyp. Den fortsätter sedan med rengöring, peeling, ånga och djuprengöring av porer, brynplockning, massage av ansikte, nacke och dekoltage. Behandlingen avslutas med att vi lägger en ansiktsmask och sedan avslutande creme.
Behandlingen inleds med hudanalys för val av bästa produkter för just din hudtyp. Den fortsätter sedan med rengöring, peeling, massage av ansikte, nacke och dekoltage. Behandlingen avslutas med att vi lägger en ansiktsmask och sedan avslutande creme.
Om du fått ett värdebevis på en Må Bra behandling ska du boka den här. I den behandlingen ger vi dig en stunds skön avkoppling i form av en liten ansiktsbehandling anpassat efter ditt värdebevis.
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!
Behandlingen inleds med hudanalys för val av bästa produkter för just din hudtyp. Den fortsätter sedan med rengöring, peeling, ånga och djuprengöring av porer. Behandlingen avslutas med att vi lägger en ansiktsmask och sedan en avslutande creme.
Denna behandling är rabatterad och gäller endast för ungdomar under 18 år.

Behandlingen inleds med hudanalys för val av bästa produkter för just din hudtyp. Den fortsätter sedan med rengöring, peeling, ånga och djuprengöring av porer. Behandlingen avslutas med att vi lägger en ansiktsmask och sedan en avslutande creme.
Ren livskraft från växtriket - total lyx!
Levande celler för unik lyster - fantastiskt bra Antiage behandling

Prova marknadens första unika ansiktsmask med levande stamceller från rosenrot. Inkapslade i sitt naturliga cellmembran får du här antioxidanter och vitaminer i levande form. Aktiva stamceller har en stärkande effekt på alla hudtyper varför det här är en behandling som ger mycket goda resultat på alla hudtyper.

De aktiva stamcellerna innehåller näring i sin mest potenta form och masseras in i huden. Rosenrotstamcellerna är en färskvara som hålls levande i 30 % kokosvatten. Precis före användandet krossas cellmembranen så att näringen i cellkärnan görs tillgänglig.

Pure Cell är växtceller med ren livskraft som utvinns ur celler som befinner sig i förstadiet till att bli rosenrot. Eftersom cellen befinner sig i ett odefinierat förstadie, kan den anpassas och ha effekt på många hudtillstånd då den kan ge huden kraft att reparera sig själv.
Detta gör behandlingen

Ökar cellförnyelsen
Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syraskyddsmantel
Ger lyster
Påskyndar reparationssystemet i huden
Ökar vitalitet och spänst
Passar alla hudtyper
Omedelbart resultat men verksam på lång sikt


Ansiktsbehandling tilläggs behandlingar

i samband med ansiktsbehandling betalar du en lägre kostnad
i samband med ansiktsbehandling betalar du en lägre kostnad
i samband med ansiktsbehandling betalar du en lägre kostnad
En mjukgörande och närande handinpackning som får verka under tiden du blir ompysslad i en skön och avkopplande ansiktsbehandling.
Denna behandling är ett tillval vid en ansiktsbehandling.

Make Up & Hår

I priset ingår att vi träffas några veckor innan bröllopet och gör en provmakeup där vi går igenom färger, tips och idéer inför bröllopsdagen.
Brudpaket
180 min 3.500,00 kr Mer info
Här hittar du både brudmakeup och bruduppsättning.
I detta paket hjälper vi dig från morgonen till att avslutningsvis klä dig till färdig brud. Vi bjuder på lite bubbel och något tilltugg under dagen.
Här anpassar vi oss till dina tider för dagen och öppnar tidigare eller stänger senare än vad du ser i våra ordinare öppettider.
I priset ingår att vi träffas några veckor innan bröllopet och gör en provuppsättning. Där går vi igenom det mesta runt bröllopet och saker att tänka på. Vi utgår ifrån stil på klänning, blommor och ev. tema på festen för att hitta en uppsättning som känns rätt.
I butiken har vi ett stort urval av slöjor, tiaror och hårsmycken som vi kan prova för att se vilket som stämmer bäst överens med din helhetsbild.
Fest Makeup
45 min 500,00 kr
I detta paket ingår en enklare uppsättning samt en festmakeup
Vi lägger en make up på dig och går igenom hur du på bästa sätt kan framhäva dina drag samt dölja det vi inte vill ska synas.
Efter denna lektion så går du hem med produkter till ett värde av 600:-.

Detta erbjudande gäller endast måndag-torsdag
Då du bokat en Brud makeup ingår denna provmakeup i priset. Vi går igenom färger, tips och idéer inför bröllopsdagen.
När du bokat en bruduppsättning hos oss så ingår att vi träffas några veckor innan bröllopet och gör en provuppsättning.
Här går vi igenom det mesta runt bröllopet och saker att tänka på. Vi utgår ifrån stil på klänning, blommor och ev. tema på festen för att hitta en uppsättning som känns rätt.
I butiken har vi ett stort urval av slöjor, tiaror och hårsmycken som vi kan prova för att se vilket som stämmer bäst överens med din helhetsbild.

Massage

En djupgående massage för hela eller delar av kroppen där du behöver det som bäst.
En djupgående massage för hela eller delar av kroppen där du behöver det som bäst.
En djupgående massage för hela eller delar av kroppen där du behöver det som bäst.
Hot stone är en härligt avslappnande massage
med varma lavastenar som minskar
stress och ger ny energi.

Hot stone är en härligt avslappnande massage
med varma lavastenar som minskar
stress och ger ny energi.
En lugn och avstressande massage för hela kroppen
Rygg & nacke
25 min 425,00 kr
Detta är en väldigt populär behandling att ge bort på presentkort.

I denna behandling ingår en avslappnande massage för hela kroppen samt en liten ansiktsbehandling innehållande; hudanalys, rengöring, peeling, massage, mask och avslutande creme.

En avslappnade massage med varma vegetabiliska oljor från Klintas massageljus.

Naglar

Enbart parraffinbad utan manikyr, passar utmärkt som en fuktgivare till torra händer eller som tillägg i en Shellac behandling.

Enbart parraffinbad 250:-

Tillägg till en Shellac lackning 150:-
Schellac är ett gelélack som sitter 14 dagar, kan sitta längre beroende på hur mycket du sliter på naglarna

Men det finns dock ingen garanti på att det sitter så länge då det beror på fler faktorer och hur du vårdar dina naglar.

Behandlingen inleds med en lätt manikyr och Shellac läggs sedan direkt på din naturliga nagel.

Detta är en väldigt skonsam metod då ingen slipning sker på din naturliga nagel och du kan sedan välja på att ta bort materialet hos oss vid ditt nästa besök eller att ta bort det hemma efter instruktioner från oss.
Denna behandlingen är en riktigt fuktgivande och välgörande behandling för dina torra händer.
Vi inleder med att peela dina händer, forma naglarna och fixa nagelbanden.
Sedan fortsätter vi med att massera dina händer och underarmar för att slutligen låta dina händer bada i ett parraffinbad.
Vi kan lova att det blir stor skillnad på dina torra händer!

Live It

Har du ett värdebevis ifrån Live it kan du boka din behandling hos oss.
Har du däremot ett presentkort, i pengar, från Live It måste du iså fall först lösa in det till en valfri upplevelse på deras hemsida.
Vid bokning av en klassisk behandling kan du välja mellan en liten ansiktsbehandling, en frans- och brynfärgning eller en rygg och nackmassage.
Var vänlig att ange i bokning vilket du önskar samt att du lämnar Värdebevisnr och säkerhetskod.
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!
Har du ett värdebevis ifrån Live it kan du boka din behandling hos oss.
Har du däremot ett presentkort, i pengar, från Live It måste du iså fall först lösa in det till en valfri upplevelse på deras hemsida.
Vid bokning av en Lyx behandling kan du välja mellan en komplett klassisk ansiktsbehandling när du bokar hos Åsa eller en kominerad avslappnande helkroppsmassage och liten ansiktsbehandling om du bokasr hos Gun-Britt.

Ange i bokning vilket du önskar samt att du lämnar Värdebevisnr och säkerhetskod till din upplevelse.
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!
Har du ett värdebevis ifrån Live it kan du boka din behandling hos oss.
Har du däremot ett presentkort, i pengar, från Live It måste du iså fall först lösa in det till en valfri upplevelse på deras hemsida.
Vid bokning av en Special behandling kan du välja mellan en ansiktsbehandling eller en helkroppsmassage.
Var vänlig att ange i bokning vilket du önskar samt att du lämnar Värdebevisnr och säkerhetskod.
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!

Smartbox

Har du en upplevelsepresent ifrån Smartbox kan du boka din behandling hos oss.
Med denna box ger vi dig en liten ansiktsbehandling och en avslappnande helkroppsmassage.

Vid bokning önskar vi att du lämnar nummerserien som finns på baksidan av ditt värdebevis.

Behöver du aktivera din Smartbox gör du det innan på www.mysmartbox.se
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!
Har du en upplevelsepresent ifrån Smartbox kan du boka din behandling hos oss.
Du kan här välja mellan att få en liten ansiktsbehandling eller en makeuprådgivning.

Vid bokning önskar vi att du lämnar nummerserien som finns på baksidan av ditt värdebevis.

Behöver du aktivera din Smartbox gör du det innan på www.mysmartbox.se
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!
Har du en upplevelsepresent ifrån Smartbox kan du boka din behandling hos oss.
Med denna box ger vi dig en klassisk ansiktsbehandling samt färgning av fransar och bryn om du bokar Åsa eller en avlappnande helkroppsmassage kombinerat med en liten ansiktsbehandling om du bokar hos Gun-Britt.

Vid bokning önskar vi att du lämnar nummerserien som finns på baksidan av ditt värdebevis.

Behöver du aktivera din Smartbox gör du det innan på www.mysmartbox.se
Glöm inte att kolla giltighetsdatum och att du måste ta ditt värdebevis med dig till oss!

Vaxning

Med hjälp av vax kan vi få bort alla små fjun runt dina ögonbryn. Vi formar och plockar kompletterande med pincett om det behövs.
Vaxning rygg
30 min 425,00 kr

Övrigt

Denna tid kan du boka om du önskar köpa produkter efter våra vanliga öppettider eller om du kanske önskar lite extra hjälp vid hyllorna.

Qarma

Qarma är en kombinerad butik, stylingstudio och hudvårdssalong som bland annat erbjuder ansiktsbehandling, massage, vaxning, manikyr och frans- och brynfärgning. Du kan även få hjälp med din makeup och håruppsättning inför festen eller bröllopet.

Hos oss hittar du allt ifrån brudklänningar, balklänningar, festväskor, skor, slöjor, handskar och smycken.

I produkthyllorna hittar du ett stort utbud av ekologiska hudvårdsprodukter och makeup ifrån det svenska märket Maria Åkerberg

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Norra Kungsgatan 5
371 33 Karlskrona
Galgamarken-Trossö
Öppna i Google Maps 🗗