Vad vill du boka?

Välkommen till oss!

Jag vet att ni är många som frågat efter det och nu äntligen kan även vi erbjuda bokning på nätet! 
Här på vår bokningssida kan du i lugn och ro boka din tid när det passar dig som bäst och även se hela vårt utbud av behandlingar. 
Hittar du ingen lämplig tid eller önskar boka en personligt utformad behandling eller tjejkväll så rekommenderar vi dig att du ringer oss så hjälper vi dig gärna. 

Bröllop eller bal
Vill hjälper er att hitta drömklänningen! Alla provningar sker utifrån bokade tider för att ni ska kunna få bästa service. Håruppsättningar och makeup går att få utanför ordinare tider i bokningskalendern. Ring oss så hjälper vi dig.

Presentkort är gåvan som gör alla glada!
Du är alltid välkommen in till oss och få ett fint inslaget presentkort att ge bort på valfri summa eller behandling. Har du mer bråttom än så kan du även köpa ett elektroniskt presentkort här på sidan som du sen själv väljer om du vill skriva ut eller vidarebefordra till någon, som bor lite längre, bort via mail.

Vi arbetar med svensk ekologisk & vegetabilisk hudvård och makeup i alla våra behandlingar.
du hittar också ett stort utbud av dessa produkter på våra hyllor i butiken. Vill du ha en lite mer utförlig hudanalys och vad som passar din hud bäst så boka en tid nedan.

I butiken har vi möjlighet för både kort- och kontant betalning. Större beställningar av företag kan även faktureras. 

Vänligen läs igenom och respektera våra regler för ändring och avbokning av tider.

Vi ser fram emot att träffa dig!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Provning av Brud- & Balklänning

Avhämtning av beställd klänning
För att kunna ge dig bästa service så arbetar vi med tidsbokning. Detta ger dig full uppmärksamhet och vi kan hjälpa till och guida dig genom olika modeller, material och färger för att till slut hitta just din favoritklänning.

Observera att denna tjänst är kostnadsfri men om du får förhinder måste tiden avbokas.

Vid EJ avbokad tid senast 24 tim innan bokning, utgår annars en debitering på 300:-
För att kunna ge dig bästa service så provar vi bara med en brud åt gången. Detta ger dig full uppmärksamhet och vi kan hjälpa till och guida dig genom olika modeller och material för att till slut hitta just DIN drömklänning.

Observera att denna tjänst är kostnadsfri men om du får förhinder måste tiden avbokas.

Vid EJ avbokad tid senast 24 tim innan bokning, utgår annars en debitering på 300:-

Qarma

Qarma är en kombinerad butik, stylingstudio och hudvårdssalong som bland annat erbjuder ansiktsbehandling, massage, vaxning, manikyr och frans- och brynfärgning. Du kan även få hjälp med din makeup och håruppsättning inför festen eller bröllopet.

I butiken samsas klänningar och accessoarer med hudvård och makeup.

Där hittar du allt ifrån brudklänningar, tärnklänningar, balklänningar, festklänningar, festväskor, skor, slöjor, handskar och smycken.

I produkthyllorna hittar du ett stort utbud av ekologiska hudvårdsprodukter och makeup ifrån det svenska märket Maria Åkerberg

Telefon 0455-175 00
Webbsida
E-post
Adress
Hantverkaregatan 17 B
371 35 Karlskrona