Qi Me- Akupressur/Stressterapi

betyg5.0 Fantastiskt bra(19 betyg)
Älgövägen 320, 133 37, Saltsjöbaden
Qi Me är mitt motto och står för ett öppet sinne i en frisk kropp. Det har fått ge namn åt både min signaturbehandling och min praktik.

Boka tjänst

Akupressur

  • Akupressur/Qi Me behandling60 minuter, 850 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Ida Lonning
(19 betyg)
Akupressör/Stressterapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
19 betyg
Ida är fantastisk på det hon gör!!!
Hög kompetens, lyhördhet och en fantastisk känsla skapar långsiktiga resultat men med en omedelbar känsla av behandlingens effekt. Kan varmt rekommendera Ida och hennes meny.
Alltid lika bra behandling. Helt magisk miljö, en varm och skön behandlingsbänk och alltid bra behandlingar. Rekommenderar varmt att gå till stjärnan Ida. 💞
Ida är lösningen ifall jag har ont i ryggen, nacken el tennisarmbåge. Såååå bra behandlingar!

Om företaget

Varmt välkommen till mig Ida Lonning, Diplomerad Akupressör och Stressterapeut. I en rogivande skärgårdsmiljö i Saltsjöbaden – på Älgö – finner du min praktik “Qi Me Saltis AB”. I botten är jag utbildad Biolog och härstammar från Oslo. Har under senare år inriktat mig mer på människors problem med rörelseapparaten, stress m.m. När jag behandlar har jag nytta av min breda utbildningsbakgrund samt mitt intresse för kost och motion. Helheten är viktig och att varje patient, förutom själva behandlingen, får med sig något råd som förlänger resultatet eller väcker tankar om livsstilsförändring. I mina behandlingar utgår jag ofta från akupressur och kompletterar med andra terapier såsom öronakupunktur och koppning. Allt beroende på vad du söker hjälp för. Jag är professionellt utbildad vid bl.a. Axelsons Gymnastiska Institut och Certifierad av Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Har patient- och ansvarsförsäkring samt följer etiska regler om exempelvis tystnadsplikt.

Bilder