Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fransförlängning Grace

Har det gått upp till 5 veckor, du vill få extra maxat eller har du av någon anledning tappat mycket fransar så kan du boka detta återbesök.
Ett litet återbesök kan bokas om du antingen vill gå väldigt ofta för att ha fransarna i perfekt skick eller om du skall göra något speciellt och vill piffa till dom lite innan ditt ordinarie återbesök.
Då vi inte lägger samma tid på rensning som vid ett stort återbesök rekommenderas detta endast vid enstaka tillfällen.
Det bör rimligtvis inte gå mer än ca 2,5 veckor.
Är du osäker på vilken behandling du skall boka så ber vi dig kontakta oss.
1-6 fransar per naturlig frans sätts på.
Välj ett naturligt resultat eller fylliga fransar!
En snabbfix av fransarna om du behöver lite extra piff mellan tiderna.
Boka bara om vi pratat om det innan.
Under detta besök rensar vi inte så det bör inte gått mer än 2,5 vecka emellan. Detta är mest som en "nödlösning" och inte någonting vi gör för ofta. Har du fler frågor vänligen kontakta oss.

Hollywood treatment, Yag Laser Carbon Deep Cleanse

Hur går behandlingen till?
Först appliceras en kolmask, som sedan skjuts bort med Yaq Laser. Kolen tränger ner djupt till porerna och binder till sig smuts, gifter, fett samt döda hudceller. Lasern neutraliserar all huddebris, samt stimulerar kollagen- och elastinproduktion. Huden blir lenare, fastare, får mindre porer samt förbättrad hudton och lyster.

Vilket resultat kan jag förvänta mig?
Silkeslen och fastare hy
Renare och mindre porer
Lyster
Behandlingen kommer att gradvis förbättra huden genom att hjälpa till att stimulera kroppens egna produktion av kollagen. Efter din behandling kommer du att se omedelbara resultat, men det kan ta upp till 3 veckor för det optimalt resultatet att framstå.

Vem kan genomföra behandlingen?
Till dig som vill minska porer, få lyster och en slätare hud.

Att tänka på:
Undvik direkt solljus på behandlingsområdet i 48 timmar efter behandlingen.
Känsliga personer kan få en lätt rodnad på grund av ökad blodcirkulation, vilken ser till att alla hudceller syresätts, som resulterar i lyster.
Hos vissa kan behandlingen trigga ett tillfälligt utslag med vita prickar och allmän rodnad under ett par dagar.
Behandlingen är både avkopplande och resultatinriktad.

Is Clinical Ansiktsbehandling

Fire & and Ice är en exklusiv behandling som levererar synliga och långsiktiga förbättringar i hudens struktur och utseende. En fruktsyrabehandling som rengör på djupet och rekommenderas till personer med hyperpigmentering, fina linjer, förbättring av acne och påskyndar cellförnyelsen. Även kallad “röda mattan-behandlingen” i Hollywood efter det direkta resultatet.

Keratosis pilaris

Borttagning av Keratosis pilaris med yag laser

Lash Lift

En behandling med Lash Lift ger fantastiskt uppböjda fransar i ca 8v.
Passar även de kortaste fransar.

Behandlingen ger öppna och uttrycksfulla ögon och fransarna upplevs längre. Du behöver aldrig mer använda franstång.
En behandling med Lash Lift ger fantastiskt uppböjda fransar i ca 8v.
Passar även de kortaste fransar.

Behandlingen ger öppna och uttrycksfulla ögon och fransarna upplevs längre. Du behöver aldrig mer använda franstång.

Kosmetisk tatuering, microblading, Julia Petersson

Konsultation för din microbladingbehandling. Vi går igenom sjukdomar, allergier, hur resultatet påverkas av mediciner, etc.
Kosmetisk tatuering med microblading.

* Avbokning skall ske senast 48h innan bokad tid, annars debiteras kunden på hela beloppet.
Återbesök efter 6 veckor från och med första behandlingen.

* Ingår med första behandlingen.
* Endast bokningsbar av kunder från QUI, som gjort sin microbladingsbehandling hos Julia Petersson
Endast bokningsbar av kunder från QUI
Endast bokningsbar av kunder från QUI
Endast bokningsbar av kunder från QUI

Kosemtisk tatuering, microblading, Linda Hällsten

Denna teknik kallas stråteknik/3D. Vid microblanding används ett handverktyg för att lägga små fina snitt som sedan pigmenteras.
Det håller mellan 1-3 år,
Vi kommer tillsammans överens om vilken form och färg som passar. Förbered dig gärna genom att titta på bilder på bryn du tycker är fina, både form och färg så vi vet vad du har för förväntningar så vi kan diskutera sedan.Området som ska tatueras bedövas med en gelé innan behandlingen inleds. Du kan ha smink på dig vid behandlingen men området runt brynen tvättas av noga. Läkningstiden efter behandlingen är 5-10 dagar, men hela läkningsprocessen tar ca 6v och det är efter det vi gör ett återbesök för stt få det slutgiltiga resultatet.

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som mycket stark direkt efter behandling, ca 50% av det pigment som förs in kommer stötas bort under den första veckan då sårskorpan som bildats faller av. Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet.

Det är viktigt att du följer dessa råd för att undvika infektioner
Före besöket: -Sola inte på 24h innan ditt besök. – Du ska inte heller äta starka mediciner eller vara alkoholpåverkad. -Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. -Färgerna är milda och snälla men om du är känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.
Efter besöket: Inget annat än koksalt och vasselin får användas på området som pigmenterats under de första 24 timmarna. Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet. Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.

Vid fler frågor kontakra oss eller boka kostnadsfri konsultation
OBS Denna behandling får endast endast bokas om du gjort ditt förstabesök hos Linda

Fransförläning hos Linda Hällsten

Har det gått upp till 5 veckor, du vill få extra maxat eller har du av någon anledning tappat mycket fransar kan du boka detta återbesök.
Fixa snygga bryn samtidigt som du får dina fransar påfyllda!
En snabbfix av fransarna om du behöver lite extra piff mellan tiderna.
Boka bara om vi pratat om det innan.
Under detta besöket rensar vi inte så det bör inte gått mer än 2,5 vecka emellan.
Detta är mest som en "nödlösning" och inte någonting vi gör för ofta.
hat du fler frågor vänligen kontakta oss
Ett litet återbesök kan bokas om du antingen vill gå väldigt ofta för att ha fransrna i perfekt skick eller om du skall göra någonting speciellt och vill piffa till dom lite innan ditt ordinarie återbesök.
Då vi inte lägger samma tid på rensning som vid ett stort återbesök rekommenderas detta endast vid enstaka tillfällen.
Det bör rimligtvis inte gått mer än ca 2,5 veckor.
Detta för att
är du osäker vilken behandling du skall boka så ber vi dig kontakta oss.
1-6fransar per naturlig frans sätts på.
Välj ett naturligt resultat eller fylliga fransar!

Naglar av Linda Hällsten

Klassisk fransk manikyr med rosa/vitt

Tjänster

Kändisarnas hemlighet till vacker hy.

PRP eller vampyrbehandling som den också kallas, är en hud föryngrande metod som använder sig av tillväxt faktorer och näringsämnen i ditt egna för att stimulera huden till nybildning.

Behandlingen utförs med hjälp av microneedling, som i sig är en perfekt hudföryngrande metod.
Microneedlingen orsakar en kontrollerad skada av det yttersta hudlagret. När skadan sedan läker, bildas nytt kollagen och elastin - byggstenarna i huden och har en tendens att brytas ned med åldern.

Användning av PRP i samband med microneedlingen, gör att näringsämnena penetrerar djupt ner i huden och ger en kraftigare stimulering av cellerna.

Resultatet blir en fantastisk uppfräschning utav trött och glåmig hy.

Huden blir fastare, jämnare i tonen, porerna minskar, och rynkorna blir mindre framträdande.
Passar även perfekt till Acne ärr.


Metod:
En liten mängd blod dras från ditt armveck som vid en vanlig "blodprovs tagning", som därefter centrifugeras och separeras från plasman.
Detta ger en koncentrerad vätska full med tillväxthormoner som man stryker eller injicerar i huden.

Resultat:
Man får ett fint glow direkt efter behandlingen, men effekten man är ute efter kommer efter 1-2 månader och är ett succesivt uppbyggande utav hudstrukturen. Det behövs oftast mellan 1-3 behandlingar för att bygga upp huden på nytt.
Därefter skall effekten hålla i 18 månader.

Biverkningar:
Rodnad, svullnad och små blåmärken kan förekomma och hålla i sig i några dagar hos känsliga personer. Det är lämpligt att inta ha något stort event planerat 1-2 veckor innan behandlingstillfället.

Att tänka på:
För att minimera risken för eventuella blåmärken rekommenderas avhållsamhet från läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (exempelvis Treo eller Magnecyl), NSAID (tex. Ipren, naproxen, voltaren) eller kosttillskott såsom Omega 3 i ca 1 vecka innan behandlingen.


Pris:
Ansikte: 3990 kr
Ansikte + hals + dekolletage: 6990 kr.
Tillför näring, vitaminer och antioxidanter direkt till huden genom små micro injektioner.

Genom att förse huden med en koncentrerad vitamin cocktail direkt anpassad till huden, får man en fräschare hud med ny lyster, mindre porer samt reducerade kärl.
Vitaminerna i kombination med dermapen, stimulerar hud cellerna att producera kollagen och elastin, vilket gör att åldringsprocessen bromsas.

Som regel får man ett fint resultat efter behandlingen, med gradvis reduktion av rodnad, oregelbunden pigmentering, por-storlek och fina linjer. Efter varje behandling känns huden mjukare och får en jämnare ton.

I början behövs ca 3-4 sessioner för att uppnå bästa resultat, med ca 2-3 veckors mellanrum. Därefter är det lämpligt med en touch-up var 6:e månad för att bibehålla hudens lyster.

På Qui gör vi även en special behandling med både vitamin cocktails och PRP (vampyrbehandling). Detta ger en "wow" effekt med kraftigt föryngrande resultat. Denna kombinations behandling görs vid separata tillfällen, men behöver i regel då inte lika många sessioner. (ca 2-3)
Mer information ges vid behandlingstillfället.


1 Botox och Fillers

Hyalase är ett medel som löser upp gammal filler.

Medlet injiceras i gammal filler och brukar lösa upp det mesta inom 24 h. Dock fortsätter nedbrytningen upp till två veckor efter behandlingen, varför man bör vänta med att fylla på med ny filler i minst 2 veckor om man så önskar.

Direkt efter behandlingen brukar man bli svullen eftersom extra vätska sprutats in i området. Denna svullnad är oftast borta inom några timmar. Blåmärken är vanligt men går att sminka bort.

Behandlingar med hyalase passar dig som har blivit felbehandlad, har små hårda kulor i huden (inkapslingar), svullnader runt ögonen eller helt enkelt tröttnat på din filler.
Boka gärna denna om du vill veta mer om en behandling eller vad som kan passa dig. Känner du att du vill gå vidare med en behandling kan vi göra detta vid samma tillfälle.Uteblivet besök debiteras med 1000 kr.
Vill du betala med faktura och är intresserad av att göra flera behandlingar samtidigt?
Välj då denna, och prata med mig antingen via

SMS : 0735-256965
Instagram: articine

Så beräknar jag vad det kommer kosta sammanlagt och kan sätt allt på samma faktura.

Dubbelhaka

Belkyra är ett läkemedel som använts i USA i flera år mot behanling utav fettet i dubbelhakan.
Äntligen är vi glada över att den också godkänts i Europa.

Belkyra innehåller ett enzym - oxicholsyra, en substans som injicereas med tunn nål i fettkudden och bryter ner fettet för gott. Den ger även en uppstramnings effekt i huden.

Före behandlingen märker man ut behandlingsområdet och använder en speciell mall som appliceras på huden för att få en jämn dosering. Själva behandlingen tar bara några minuter och innebär 10-20 små stick. Behandlingen innebär inget stort obehag, men man kan få bedövning eller lite kyla mot området vilket känns skönt.

Resultatet brukar noteras efter några veckor. Om man vill ha ännu mer effekt kan behandlingen upprepas efter 6 veckor.
Ibland kan det behövas mellan 2-4 behandlingar beroende på hur stor dubbelhaka man har. Studier har dock visat att 2 behandlingar är vanligast. Resultatet är permanent.

Biverkningar
Som med alla injektionsbehandlingar kan man kan få små blåmärken första dagarna. Det är också normalt med måttlig svullnad första veckan och därefter en övergående fasthet i behandlingsområdet. Biverkningarna är milda och brukar inte sitta i särskilt länge.

Hifu

Hifu- Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.

Endast 1 behandling krävs och Hifu fungerar för Alla hudtyper såväl män som kvinnor

Med Hifu ansiktslyft får man botox och fillers effekt helt naturligt

Vilka områden kan behandlas?
Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?
De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden med HIFU
I vissa fall om huden är väldigt lös kan en behandling upprepas efter minst 6 månader.


När ser man resultat?
Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastin produktionen pågår mellan 4-6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. så efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hur länge varar resultatet?
Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc.. men det kan hålla upp till 8 år. vill man så kan underhållsbehandlingar göras efter ca 1-2 år.

Normala biverkningar är en ökad rodnad, lite svullnad och lite obehag eller smärta kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.
Rodnaden och svullnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats.

Hifu- Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.

Endast 1 behandling krävs och Hifu fungerar för Alla hudtyper såväl män som kvinnor

Med Hifu ansiktslyft får man botox och fillers effekt helt naturligt

Vilka områden kan behandlas?
Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?
De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden med HIFU
I vissa fall om huden är väldigt lös kan en behandling upprepas efter minst 6 månader.


När ser man resultat?
Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastin produktionen pågår mellan 4-6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. så efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hur länge varar resultatet?
Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc.. men det kan hålla upp till 8 år. vill man så kan underhållsbehandlingar göras efter ca 1-2 år.

Normala biverkningar är en ökad rodnad, lite svullnad och lite obehag eller smärta kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.
Rodnaden och svullnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats.

Hifu- Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.

Endast 1 behandling krävs och Hifu fungerar för Alla hudtyper såväl män som kvinnor

Med Hifu ansiktslyft får man botox och fillers effekt helt naturligt

Vilka områden kan behandlas?
Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?
De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden med HIFU
I vissa fall om huden är väldigt lös kan en behandling upprepas efter minst 6 månader.


När ser man resultat?
Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastin produktionen pågår mellan 4-6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. så efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hur länge varar resultatet?
Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc.. men det kan hålla upp till 8 år. vill man så kan underhållsbehandlingar göras efter ca 1-2 år.

Normala biverkningar är en ökad rodnad, lite svullnad och lite obehag eller smärta kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.
Rodnaden och svullnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats.

Hifu- Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.

Endast 1 behandling krävs och Hifu fungerar för Alla hudtyper såväl män som kvinnor

Med Hifu ansiktslyft får man botox och fillers effekt helt naturligt

Vilka områden kan behandlas?
Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?
De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden med HIFU
I vissa fall om huden är väldigt lös kan en behandling upprepas efter minst 6 månader.


När ser man resultat?
Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastin produktionen pågår mellan 4-6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. så efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hur länge varar resultatet?
Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc.. men det kan hålla upp till 8 år. vill man så kan underhållsbehandlingar göras efter ca 1-2 år.

Normala biverkningar är en ökad rodnad, lite svullnad och lite obehag eller smärta kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.
Rodnaden och svullnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats.

Hifu- Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgist lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp.

Genom HIFU levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer.

Endast 1 behandling krävs och Hifu fungerar för Alla hudtyper såväl män som kvinnor

Med Hifu ansiktslyft får man botox och fillers effekt helt naturligt

Vilka områden kan behandlas?
Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder.

Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?
De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden med HIFU
I vissa fall om huden är väldigt lös kan en behandling upprepas efter minst 6 månader.


När ser man resultat?
Det första resultatet kan upplevas direkt efter behandlingen och huden känns genast stramare, men kollagen och elastin produktionen pågår mellan 4-6 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. så efter ca 4-6 månader kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hur länge varar resultatet?
Detta varierar från person till person och beror på ålder, medicinering etc.. men det kan hålla upp till 8 år. vill man så kan underhållsbehandlingar göras efter ca 1-2 år.

Normala biverkningar är en ökad rodnad, lite svullnad och lite obehag eller smärta kan kännas under pågående behandling som avtar väldigt fort efter behandlingen.
Rodnaden och svullnaden samt stickningar kan hålla i sig i några timmar och försvinner för det mesta under samma dag. Detta är en bra indikation på att kollagenprocessen har påbörjats.

Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, massage, mask samt avslutande produkt.
Ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, uppvärmning av hud, portömning, mask samt avslutande produkt.
Rengöring, peeling under ånga, portömning, massage, ansiktsmask.
Tillägg av aha eller specialmask.
Rådfråga terapeuten
Detta är en överlägsen behandling vid olika typer av åldrande problematik som även behandlar halsen. I ansiktsområdet är det fokus på speciella problem som den känsliga ögonzonen och även läppzonen.
Naturlig stimulering av collagenproduktionen med en unik meso glow solution som appliceras runt läppar och ögon.
Kombinationen av olika syror, retinol, C-vitamin, cyto-stim, THPE och peptider har resulterat i en otroligt effektiv behandling med omedelbart synliga resultat.
Huden upplevs återfuktat, förfinad och har fått en ökad lyster
Fantastisk behandling med askungeeffekt
Synliga resultat efter bara en behandling
Behandlingen passa alla hudar.

Botox

Botox
20 min 1.890,00 kr Mer info
Botox passar perfekt för dig som vill släta ut dina rynkor, och hindra att de blir djupare.


Vanliga områden att behandla är:

Argrynkan
Pannan
Kråksparkarna

Andra mindre områden är:

Hakan (apelsin haka)
Sura mungiporOfta syns det inte att man behandlats, och man kan fortsätta med sin dag precis som vanligt. Man ska dock undvika att tŕäna, sola eller basta under 24 timmar.


En behandling håller i ca 4-6 månader, och kan i längden hålla längre än så.


Efter 14 dagar säger man att slutresultatet nåtts. Skulle det då behövas mer botox ingår detta i priset , och man bokar då en
"Botox uppföljning" .
Detta besök bör bokas in senast 3-4 veckor efter behandlingen.

Pris

1 område 1890
2 områden 2890
3 områden 3790

Mindre område + 800 kr st.

Vill du betala allt i förväg med klarna, DMa gärna mig på Instagram @articine, så kan jag ändra beloppet till det rätta. Det går även att ändra beloppet på plats.
Botox mot svettning, där nervimpulser till svettkörtlarna blockeras. Håller i ca 5-9 månader.
Områden som kan behandlas är :

Armhålor
Händer
Fötter

Pris- 4500 kr per område.
- 4900 kr inkl lidocaine injektions bedövning
Botox i käkmusklerna, passar bra för dig som besväras utav tandgnissling, och huvudvärk som kan uppstå pga det.
Genom att "masseter" musklerna slappnar av, spänns inte käkarna emot varandra, och tänderna besparas.


Estetiskt använder vi botox i käkarna till att smalna av och skulpturera ansiktet nedtill. Då framhävs även kinderna naturligt utan användning av fillers.
För att botoxen ska göra skillnad i ansiktsformen, behöver du ha relativt starka käkmusklerna att börja med.Det tar 2-4 veckor innan slutresultatet nåtts. Har du därefter fortsatta problem med spänningar, går det bra att boka in en
"Botox uppföljning" utan extra kostnad.

Effekten håller i ca 4-8 månader.
För ojämnt leende, gummy smyle (synligt tandkätt vid leende) eller för att utslätning av rynkor kring läpparna.

Mjukar upp läppkonturer om munnen ser ihopdragen ut.
Den slätar ut det läppröda för en känsla av fyllning.

Denna behandling fyller inte läpparna utan slappnar bara läppmuskeln.
Uppföljande besök efter din botoxbehandling. Vi tittar på effekten, korrigering om det behövs. En uppföljning ingår i priset.

Detta ska göras 14-21 dagar efter behandlingstillfället.

CO2 Laser

CO2

Fraktionerad laser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Till skillnad från traditionell laserslipning som skalar av huden ger Fraktionerad laser en miljon mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud. Läkningen går snabbt vid Fraktionerad laserbehandling. Man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden. Där stimulerar Fraktionerad laser till kollagennybildning och ökad elasticitet vilket resulterar i huduppstramning, skin tightening. Vid Fraktionerad laserbehandling gör vi oftast 3- 5 behandlingar med en månads

mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens. En mildare skin tightening kan man få med IPL. Fraktionerad laser är en behandlingsmöjlighet för åldrad eller solskadad hud och ger fantastiska resultat på åldersfläckar, solfläckar, linjer, rynkor, hudbristningar, striae, ärr och acneärr. Förutom ansikte kan man behandla hals, dekolletage och händer med Fraktionerad laser. Fraktionerad laser är också den enda behandlingsmetod vi har för acneärr på ryggen.

Hur går behandlingen till?

Innan laserbehanlingen strykes en bedövnings-
salva på området som skall verka i ca 30 minuter. Behandlingstiden är mellan 30-40 minuter. Efteråt kommer huden att vara röd och varm.

Rodnaden sitter kvar de första två till tre dagarna. Den tredje dagen börjar huden flagna. Under denna tid skall huden smörjas vid flera tillfällen under dagen med En Salva som vi rekommenderar. Då det slutat flagna kan man dölja kvarstående rodnad med make-up och det går bar att återgå till arbetet.

Det färdiga behandlingsresultatet ser man först efter ca sex-åtta veckor. Full effekt är inte föränn ca sex månader.
CO2 Laser borttagning av enstaka ärr från 1000kr

Fraktionerad laser är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Till skillnad från traditionell laserslipning som skalar av huden ger Fraktionerad laser en miljon mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud. Läkningen går snabbt vid Fraktionerad laserbehandling. Man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden. Där stimulerar Fraktionerad laser till kollagennybildning och ökad elasticitet vilket resulterar i huduppstramning, skin tightening. Vid Fraktionerad laserbehandling gör vi oftast 3- 5 behandlingar med en månads

mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens. En mildare skin tightening kan man få med IPL. Fraktionerad laser är en behandlingsmöjlighet för åldrad eller solskadad hud och ger fantastiska resultat på åldersfläckar, solfläckar, linjer, rynkor, hudbristningar, striae, ärr och acneärr. Förutom ansikte kan man behandla hals, dekolletage och händer med Fraktionerad laser. Fraktionerad laser är också den enda behandlingsmetod vi har för acneärr på ryggen.

Hur går behandlingen till?

Innan laserbehanlingen strykes en bedövnings-
salva på området som skall verka i ca 30 minuter. Behandlingstiden är mellan 30-40 minuter. Efteråt kommer huden att vara röd och varm.

Rodnaden sitter kvar de första två till tre dagarna. Den tredje dagen börjar huden flagna. Under denna tid skall huden smörjas vid flera tillfällen under dagen med En Salva som vi rekommenderar. Då det slutat flagna kan man dölja kvarstående rodnad med make-up och det går bar att återgå till arbetet.

Det färdiga behandlingsresultatet ser man först efter ca sex-åtta veckor. Full effekt är inte föränn ca sex månader.

Fettreducering med ultraljud

3400kr per område och behandling tex. Mage, kärlekshandtag, insida lår, utsida lår mm
För bästa resultat resultat rekomenderas 3 behandlingar med 2 veckors intervall.

Hur fungerar det med ultraljudskavitation?
Kavitationstekniken i sig innebär, mycket kortfattat,
att ultraljudspulserna får fettcellerna och vätskan i
dem att vibrera så snabbt att vakuumbubblor bildas i
cellen. Till följd av den värme som bildas ”sprängs”
sedan fettcellens ytterhölje (membranet) och
fettpartiklarna utsöndras i blodet där kroppens egen
ämnesomsättning, förbränning och utsöndring tar
hand om större delen av detta fett. Fettcellerna har ett
”inbyggt minne” som gör att de annars strävar efter
att återskapa sin tidigare form och storlek, varför
behandlingar som inte förstör cellerna har en väldigt
kortvarig effekt. Tekniken innebär också att man på
ett väldigt effektivt sätt lokalt kan forma och
”skulptera” kroppen efter eget önskemål.

Kavitation är ingen viktminskningsmetod
En behandling med fettreducering av ultraljud är först
och främst en metod för att angripa svåra fettdepåer
och göra en effektiv huduppstraming,
ultraljudskavitation är med andra ord en
kroppsskulptering helt utan läkningstid eller kirurgiska
ingrepp.

Fillers

Contouring with fillers - är en ansikts skulptering, där man med hjälp utav fillers markerar och framhäver ansiktets naturliga linjer och kurvor.
Det utgår ifrån principen man använder inom sminkning, då man använder skuggor för att markera ansiktets drag.

Vid en Contouring with fillers, använder vi oss utav 3 - 4 ml fillers strategiskt placerat i ansiktet för en maximal highlighting effekt.
Oftast fylls kinderna, haka och/eller käkvinklarna för att uppnå den absolut snyggaste effekten.

Pris
3 ml- 7990:-
4 ml - 8890:-Önskar man lägga till en läppbehandling, kan detta göras till ett förmånligt pris på 1990:- (ord. 2990:-)

Hållbarheten på kindben och haka är mellan 1 år och 18 månader. Är det första gången man behandlar områdena, behövs oftast en påfyllning efter 4-6 månader.
Påfyllningspris kostar då 4500:- för ca 2 ml.

Haka
15 min 3.990,00 kr Mer info
För folk med små hakor som vill få en mer balanserad profil. Kan även få näsan att se mindre ut.
Märke: Restylane Lyft
Hållbarhet: ca 12 månader

1 ml 3990
2 ml 6790

Oftast går de åt 1 ml, men vill man även lägga ut åt sidorna av hakan kan det gå åt 2 ml.
Det går vi tillsammans igenom innan behandlingen.
Forma och lyft dina kindben naturligt med hjälp av hyaluronsyra.
Till kindbenen används "Restylane Lyft" som håller i ca 12-18 månader.
För att få ett synligt resultat rekommenderas 1 ml i varje kind (sammanlagt 2 ml).
1 ml passar bra för de som redan fyllt och endast vill ha en touch-up efter några månader.

Pris
1 ml 3990 kr
2 ml 6790 kr
3ml 8790 kr
Forma och lyft dina kindben naturligt med hjälp av hyaluronsyra.
Till kindbenen används "Restylane Lyft" som håller i ca 12-18 månader.
För att få ett synligt resultat rekommenderas 1 ml i varje kind (sammanlagt 2 ml).

0,5 ml Restylane

Ofta ger 0,5 ml ingen större skillnad på storleken av läpparna, utan mer en fräsh återfuktning.

Det kan dock passa bra för

1. Påfyllning av redan fyllda läppar
2. Nybörjare som vill "känna på " en läppförstoring
3. Smala läppar som behöver byggas upp succesivt
4. Ojämnheter eller där man främst vill bygga på antingen över eller underläpp.
Standard "lagom" läppförstoring.
Märke: Restylane Kysse

1 ml 2990 kr
1,5 ml 4490 kr

(1,5 ml som passar folk med stora läppar.)
Här använder vi Restylane Defyne, en filler med ökad hållbarhet ( 8-12 månader).

Passar folk som redan prövat på läppförstoring och vill ha längre hållbarhet.
Heartlips tekniken med tandtråd på underläppen - resulterar i att man får ett litet jack a la Angelina Jolie.
Vid konsultation/behandling beräknar vi hur mkt som går åt för just dig. Vanligast är att det vid en behandling går det åt 1 ml.
0,5 ml till dig som inte har alldeles för djupa veck och bara vill ha en liten utjämning.

Fillers 0,5 ml 2400 kr

Fillers 1 ml 3600 kr

Fillers 1,5 ml 5400 kr
Fillers 2 ml 6400 kr
Fyll i vecken runt munnen.
1 ml behanling passar de som är 30 - 40+ och ofta har lite grövre veck.
Förändra formen på näsan utan operation!

Med hjälp av fillers i näsan kan man bland annat få näsan att se mindre ut genom att fylla ut ojämnheter, dölja knölar, rätta till krokigheter, samt bygga ut plattare näsor. Man kan även få tippen att peka uppåt.

Är du ny på fillers i näsan, brukar hållbarheten till en början variera mellan ca 2-6 månader. Därför får man vid en påfyllning inom 6 månader ett reducerat pris på 1690kr.
(kan upprepas)

Efter man fyllt näsan 2-3 ggr, brukar fillersen hålla i hela 1-2 år!

Biverkningarna av en näskorrigering är få, och består utav mindre svullnad i ett par timmar, och små blåmärken som lätt går att sminka bort.

1ml - 3990 :-
1,5 ml - 4790 :-

0,5 ml - 2690:- passar bra vid påfyllning.

* Håller i ca 8-12 månader


Tear trough behandling görs mot mörka ringar eller "ihåligheter" under ögonen.
Detta kan man ha haft sedan ung ålder och är då oftast genetiskt, eller så beror det på att huden runt ögonen blivit tunnare och fett kuddarna åkt ned med åldern.

Oavsett orsak behandlar man detta med att fylla ihåligheterna med "hyaluronsyra" eller fillers som det också kallas.

Hos oss utförs behandlingen oftast med en trubbig kanyl (istället för vass nål), vilket minskar riskerna för blåmärken. Det är dock vanligt med en övergående svullnad i några dagar efter behandlingen.

Teartrough behandlingen passar utmärkt både för kvinnor och män. Man uppfattas ofta som piggare och fräschare efter behandligen vilket leder till ett ökat välbefinnande och bättre självkänsla.

Det vanliga är att man behöver 1 ml (0,5 under varje öga), men har man väldigt djupa ringar kan det ibland behövas 1,5 ml. (0,75 under varje öga).
Behandlingen tar ca 30 minuter och de allra flesta tycker att den är relativt smärtfri.

(Obs! För denna behandlingen rekommenderas att välja en seriös behandlare med erfarenhet och en produkt med god kvalitet. Det är ett område som kräver en hel del utav behandlaren och man bör gå till en rutinerad och utbildad person )

Fransar & Bryn

NYHET! Henna Brows 🌱Färgar hår och hud
🌱Hållbart upp till 6 veckor
🌱100% naturligt
🌱Stärker och vårdar
🌱 Återställer naturlig hårväxt upp till 60%

Gellack

Gellack på tårna som håller minst 3 veckor

Ipl Permanent Hårborttagning

Haka Ipl
30 min 1.100,00 kr Mer info
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning
Permanent hårborttagning med Ipl
Lår Ipl
60 min 3.000,00 kr Mer info
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Rygg Ipl
60 min 3.500,00 kr Mer info
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl
permanent hårborttagning med Ipl
Permanent hårborttagning med Ipl

Konsultation

Kroppsbehandlingar

Portömning av rygg

Huden på ryggen rengörs och peelas därefter uppvärmning av hud, portömning och avslutas med en renande mask. Rengöring, peeling, mask samt avslutande produkt.

Led Mask

Ledmasken arbetar med att öka kollagen och elastina trådar, ger lyster, motverkar acne, reducerar rynkor samt ger en jämnare hudton.
Ledmasken kan även läggas till i andra ansiktsbehandlingar då det blir ett tilläg på 350kr

Makeup

Massage

Svensk klassisk massage

Naglar av Julia Petersson

Förstärkning med gelé på naturlig nagel, gelpolish ingår.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
En klassisk manikyr som avslutas med gellack på naturlig nagel.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
Avancerad/Sofistikerad design.
Exempel - Olika design på vardera finger, blandad glitter, gelpolish etc.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
Förlängning med gelé, enfärgad, valfri färg.

* Fransk samt faded french går under kategorin design.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.

Naglar - Återbesök

Gelpolish ingår.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
Lagning av en bruten nagel, alternativt en nagel som släppt.
Avancerad/Sofistikerad design.
Exempel - Olika design på vardera finger, blandad glitter, gelpolish etc.

* Ett litet återbesök bokar du då du har några veckors utväxt, men materialet på nageln fortfarande ser relativt fint ut och inte är för skadat.

* Vid större repereringar, som exempelvis släpp från materialet eller avbrutna naglar - vänligen gå under fliken "Stort återbesök".

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
Neutralt set, exempelvis enfärgat med en färg eller ett glitter.

* Ett litet återbesök bokar du då du har några veckors utväxt, men materialet på nageln fortfarande ser relativt fint ut och inte är för skadat.

* Vid större repereringar, som exempelvis släpp från materialet eller avbrutna naglar - vänligen gå under fliken "Stort återbesök".

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
Avancerad/Sofistikerad design.
Exempel - Olika design på vardera finger, blandad glitter, gelpolish etc.

* Stort återbesök väljer du då du har mycket att laga, exempelvis en bruten nagel, att materialet har släppt i nederkant etc.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.
Neutralt set, exempelvis enfärgat med en färg eller ett glitter.

* Stort återbesök väljer du då du har mycket att laga, exempelvis en bruten nagel, att materialet har släppt i nederkant etc.

• no shows debiteras, avbokning sker 24h innan bokad tid.

Pedikyr

Härlig fotvård i avkopplande miljö.
Fotvård för lättare problem. Inga sjukdomar så som svamp behandlas.
Förhårdnader avlägsnas, filning och rensning av naglar samt en underbar fotmassage.
Härlig fotvård i avkopplande miljö.
Fotvård för lättare problem. Inga sjukdomar så som svamp behandlas.
Förhårdnader avlägsnas, filning och rensning av naglar, underbar fotmassage samt gellack. Ett lack som håller i 3 veckor.
Härlig fotvård i avkopplande miljö.
Fotvård för lättare problem. Inga sjukdomar så som svamp behandlas.
Förhårdnader avlägsnas, filning och rensning av naglar, underbar fotmassage samt lackning av naglar.

pH formula

Denna behandling arbetar på acne.
Vid intresse för denna behandling boka in V.I.T.A.C. för en konsultation
Speciellt utvecklad för att bekämpa tecken på åldrande.
denna behandling görs i en kur på 6 ggr var 2-3 vecka.
Vid intresse för denna behandling boka in V.I.T.A.C. för en konsultation
C.R.
40 min 850,00 kr Mer info
En behandling för rosacea och känslig hur.
Vid behandling av C.R. boka in en konsultation på 10 min så får du hem produkter för att förbereda huden innan behandling.
Detta är en konsultation till C.R. kunder.
Denna behandling arbetar på pigmenteringar!
Vid intresse för denna behandling boka in V.I.T.A.C. för en konsultation
Denna behandling bidrar till att stimulera cellregenereringen, samtidigt som den stärker upp huden genom att öka collagen och elastin.
Minskar även pigmenteringar och minskar ojämn hudton vid regelbundna behandlingar.

Om man vill gå på en kur är detta en konsultationsbehandling då denna är bra för alla! undantag jätte känsliga och solbränd hud.

Vid fler frågor ring 031-130504

Restylane Skinbooster

Skinbooster är en unik behandlingar som återfuktar huden på djupet och ger en förbättrad hud kvalitet. Skinboosters minskar ojämnheter som exempelvis acneärr och fina linjer.
Man brukar rekommendera en kur med 3 behandlingar, med 3-5 veckors mellanrum. Vill man fortsätta med behandlingen behövs bara en påfyllning med 1 behandling var 6:e månad. Resultaten är långvariga och kan hålla upp till 12 månader.

Pris:
1 ml - 2750
2 ml - 4500
3 ml - 7250

Tandblekning

Tandblekning
60 min 3.500,00 kr

Tatueringsborttagning

Prislista:
2x2 cm 1000kr
5x5 cm 1495kr
10x10 cm 1995kr
15x15 cm 2995kr
20x20 cm 2995kr
25x25 cm 3495kr

Skleroterapi

Åderbråck, ådernät eller små brustna ytliga kärl är vanligt hos kvinnor. Ofta har det en genetisk orsak, men kan också orsakas utav vår livsstil. Bland annat har man en högre benägenhet till åderbråck i samband med graviditeter, arbeten där man står upp större delen av dagen, eller hos elit idrottare.

Skleroterapi är en injektionsbehandling där man injicerar ett läkemedel som får kärlen att skrumpna och försvinna.
Läkemedlet (aethoxysklerol) har en bedövande effekt och betyder därför att behandlingen inte är smärtsam.

Små enstaka kärl brukar oftast försvinna efter 1 behandling, men har man större nät kan det behövas 2-4 behandlingar med 6 veckors mellanrum. Oftast säger man att man uppnår 50-60% minskning av kärlen efter 2 behandlingar.

Efter behandlingen bör man ha på sig en stödstrumpa i ca 2 veckor. Detta finns att köpa på Qui.
Hård fysisk träning, bastu och solning skall undvikas de första 2 dygnen.


Biverkningar:
Efter behandlingen kan du ha lite sveda och klåda i det behandlade området i allt från några dagar till några veckor.
Detta går över av sig själv.
Röd, blå, gul missfärgning är vanligt i början och går normalt över av sig själv.
Små klumpar av levrat blod kan bildas. Om de inte försvinner av sig själv kan vi hjälpa till med att ta bort dem Detta är en enkel och snabb procedur.
Sårbildning kan uppstå i sällsynta fall.


Det tar allt från 1 till 6 månader innan du ser effekt av behandlingen.
Så om du vill ha fina ben till sommaren är det bäst att börja redan under höst och vinter med behandlingen.

Priset 1690 kr är per spruta. Har du större ådernät som behöver fler sprutor, kostar det 500 kr extra per spruta.Qui

Vi är Qui, en skönhetssalong mitt i centrala Göteborg. Vi arbetar med resultatinriktad hudvård med snabba
resultat som skräddarsys efter kundens behov. I en härlig miljö erbjuder vi vaxning, fransförlängning, naglar, botox, IPL, fillers, borttagning av tatuering och tandblekning mm.
Varmt välkomna till oss för en stunds avslappning i vacker miljö

Telefon 031-130504 / 0739959297
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag-fredag 10.00-19.00
Adress
Vasagatan 36
411 24 Göteborg
Västra Götaland