1. Hem
  2. Terapi Alnö

Release Me

betyg4.9 Fantastiskt bra(40 betyg)
TALLBACKSVÄGEN 21, 865 92, Alnö
Varmt välkommen till mig på Release Me! Jag heter Caroline och är 49 år gammal. Jag lever med min familj i ett hus vi byggt själva i Hartungviken på Alnö i Sundsvall. Jag har gått från att vara en inbiten stadsbo till att älska att bo nära hav och skog-det ger mig ett själsligt lugn. Jag bedriver min verksamhet på hemmaplan som går ut på att möta människor som lever med oro, stress och tankar som är obehagliga att möta. Till mig är du välkommen precis som du är. Vi sitter i en lugn och trygg miljö i min stuga på tomten och vi dricker en kopp kaffe/the och pratar om det som känns utmanande/oroligt för dig. Vi kommer också titta på det som fyller dina värdefulla syften och vad du vill ha mer av i ditt liv. Vill du inte sitta "öga mot öga" så erbjuder jag även "walk and talk" där vi tar en promenad i den lugnande skogen eller till havet-du bestämmer. Jag erbjuder även webbterapi efter vårt första möte.
19693

Boka tjänst

ACT-terapi

  • ACT-terapi Återbesök
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka
  • ACT-terapi Nybesök
    60 minuter, 850 krMer info
    Boka
  • ACT-terapi Parsamtal
    60 minuter, Från 1 100 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Carro
4.9
(40 betyg)
ACT-terapeut, Beroendepedagog,Mindfulnessinstruktör och MI-samtalsledare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
40 betyg
Helena G.
till Carro
Proffsig! Rekommenderar starkt till andra!

Visa mer

jenny j.
till Carro
Proffsig och så otroligt duktig

Visa mer

jenny j.
till Carro
Caroline är otroligt professionell, tålmodig, empatisk och kunnig. Bäst helt enkelt

Visa mer

Tiffany L.
till Carro
Caroline är helt fantastisk, både som person och i sin expertis. Skulle rekommendera henne tusen gånger om!

Visa mer

Om företaget

Jag är utbildad certifierad ACT-terapeut, Mindfulnessinstruktör, MI-samtalsledare och Beroendepedagog med spetskompetens inom medberoende. Du bokar in dig på ACT terapi för det är grunden i alla mina samtal då det visat sig genom forskning att det är en framgångsrik metod att möta människor i. Första gången parkerar du vid "Release Me" skylten och där kommer jag möta upp dig så går vi tillsammans till stugan. Vi börjar med att skriva sekretessavtal innan samtalet. Vid nästa samtal så kommer du direkt till stugan för jag kommer sitta där och vänta på Dig. Jag knyter inte upp människor på viss många möten. Det finns inga sådana krav. Jag vill att våra möten ska vara byggda på största förtroende och frivillighet. Så efter varje möte så bokar vi en ny tid om allt känns bra för dig. Jag fakturerar efter varje möte. Om det skulle vara så att du inte hittar någon tid här så tveka inte att kontakta mig via mejl eller telefon. Det gäller även akuta situationer. Du är alltid varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån09:00 - 16:30
    • Tis09:00 - 16:30
    • Ons09:00 - 16:30
    • Tor09:00 - 16:30
    • Fre09:00 - 16:30
    • LörStängd
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Vill ni boka en kväll/helgtid så är ni varmt välkomna att kontakta mig. Taxa kväll/helg 1200 kr/1 timme session. Taxa kväll/helg parterapi 1400kr/1 timme session Ring/skriv till mig på 070-2774849 Mejla carro@releaseme.se OBS! Avbokning inom 24 t debiteras fullt pris. Jag har stor förståelse för att livet kan ge dig överraskningar i sista minuten. Då jag planerar våra samtal för att kunna möta dig på bästa sätt så har min arbetstid börjat långt innan vårt bokade möte. Kontakta mig på ovan uppgifter vid sen avbokning så hittar vi en lösning. Och du. Livet ger även mig plötsliga överraskningar och då får då självklart en ny tid omgående!
  • 7027748 XXVisa nummer

  • TALLBACKSVÄGEN 21, 865 92, Alnö