Boka Skinbooster - Volite (injektionsbeh för hudkvalitet) 30 min ,

Med denna injektionsbehandling som syftar till att förbättra hudkvalitet på olika sätt kan du få mer spänst, fukt och bättre hudkvalitet samt synligt färre ytliga linjer.

Behandlingen kan utföras i ansiktet (läppar, ögonområde, kinder, panna..), på halsen, dekolletaget, handryggar.

Volite kan behöva upprepas några gånger (beror på din hudkvalitet samt önskat resultat). Hållbarhet ca 6-9 månader.

I vissa fall kombinerar vi denna skinbooster med elastin- och kollagenstimulerande PDO-trådarna. Din läkare berättar mer i samband med konsultationen som sker innan behandlingen.

Volite 1 ml: 4 000 kr,
Volite 2 ml: 7 000 kr

PDO-trådar 10 st: 2 000 kr i samband med Volite

Ribelle Clinic

Vi på Ribelle Clinic jobbar med estetiska och medicinska injektionsbehandlingar. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (känt som Botox), Belkyra (behandling av dubbelhaka) mm. Vi har även medicinska behandlingar då vi lindrar smärtor som härrör från olika spänningstillstånd samt överdriven svettning.

Behandlingsansvarig är Dr. Iman Nurlin. Hon är legitimerad läkare med specialisering inom estetisk medicin och har utfört många tusentals behandlingar sedan starten 2010. Dr Nurlin är internationell föreläsare och anlitad konsult inom estetisk medicin.


Linda Lundqvist är vår sjuksköterska med erfarenhet inom akutsjukvård och onkologi. Linda utför fillerbehandlingar, bio-remodelling med Profhilo och botox. Linda älskar allt som innefattar möten med människor och kombinerar bäst sin goda stickvana och sitt estetiska öga med just injektionsbehandlingar.

Amanda Hansen är vår verksamhetsansvariga stjärna och är auktoriserad hud- och spaterapeut. Hon utför Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser och även vardagslyxigt piff av fransar och bryn samt vårdande och avkopplande ansiktsbehandlingar.

Ribelle Clinic finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och bekvämlighet.

Välkommen till oss!
https://www.ribelle.se/

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag till fredag 09:00-18:00
Lördag 10:00-16:00
Adress
Järntorgsgatan 7
703 61 Örebro
Öppna i Google Maps 🗗