RM Kliniken Umeå

betyg4.6 Fantastiskt bra(189 betyg)
Industrivägen 22, 901 30, Umeå
RM Kliniken arbetar dagligen med att hjälpa personer med kroppsliga besvär till ett bättre välmående genom att finna psykisk och fysisk harmoni och balans i kroppen via Bowenterapi, Zonterapi och Massage. Vi erbjuder kurser och utbildningar inom zonterapi samt kost & hälsa, Genom våra utbildningar och kurser vill vi kunna utbilda och ge den kunskap som vi i dag bär på till dig. I dagsläget kan du även boka skönhetsbehandlingar i form av konstnaglar och bryn hos oss. OBS! Innan du bokar din tid försök boka din tid så att det är minst 3 veckor sedan du tog din covid spruta!

Boka tjänst

 • Bowenterapi 25 min25 minuter, 625 kr · Mer info
  Boka
 • Förstagångsbehandling55 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Bowenterapi 55min55 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Zonterapi55 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • MSTR45 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

Personal

noImage
JessyGlamor
Presentkort
noImage
RM Kliniken
(185 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
189 betyg
till RM Kliniken
Bästa hjälp med våran speciella och inte lätta problem. Kan bara rekommenderas hos världens bästa Rose-Marie!!! Tusen tack för all din hjälp!!
till RM Kliniken
Alltid trevligt och positivt bemötande och behandling av alla krämpor.
till RM Kliniken
💖
till RM Kliniken
Hemma i Umeå och tog såklart kontakt med Rose-Marie för en behandling, något min kropp efterfrågade för många veckor sedan. Kroppen fick sig en omgång och mycket som jag kände där och då bekräftade hon. Det känns tryggt att ha en så duktig terapeut! Väntar nu spänt på de kommande dagarnas resultat och hoppas på att det blir lika bra som förra gången!

Om företaget

RM Kliniken arbetar dagligen med att hjälpa personer med kroppsliga besvär till ett bättre välmående genom att finna psykisk och fysisk harmoni och balans i kroppen via Bowenterapi, Zonterapi och Massage. VI är stationerad på västerslätt i Umeå men är även resande i Sverige och vi brukar jobbar på firmor med företagsmassage. Bahndlingar som ej avbokas 24-timmar före utsatt tid debiteras till fullt pris! OBS! Innan du bokar din tid försök boka din tid så att det är minst 3 veckor sedan du tog din covid spruta!

Bilder