Roslagens Musteri AB

betyg4.7 Fantastiskt bra(684 betyg)
Stationsvägen 26, 184 50, Åkersberga
Välkommen att boka tid för mustning av era äpplen! Bokningsbekräftelse kommer skickas via mail. Minst 50 kg äpplen behövs. Mindre mängder kan lämnas på drop-in, utan bokning. Har du mer än 200 kg så boka gärna två platser (vid varje bokningsbar tid finns det tre platser). Övermogna, mjukna äpplen kan vi tyvärr inte ta emot då de sätter igen pressen och inte går att musta. Räkna med att det kan ta upp till 1 timme från att du lämnat in äpplena till att de gått igenom alla stegen i processen och du kan hämta ut din färdiga must. Ofta går det snabbare.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Mustning
(684 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
684 betyg
till Mustning
Jättefin hjälp! Det trots att vi som kom för första gången brast lite i våra förberedelser. Jag tror att det hela gick på 20 minuter från att vi droppade våra äpplen till dess att vi var på väg iväg med vår must. Vi kommer igen nästa år, bättre förberedda. Tack!
till Mustning
Snabbt, enkelt och extremt gott.
till Mustning
Snabb service och trevligt bemötande
till Mustning
Gick super snabbt och fick musten i så himla fina flaskor!

Om företaget

Kom och musta din egna äpplen till fantastisk must! Du får musten i praktiska bag-in-box-förpackningar som håller minst ett år oöppnade. Vi har också vår egna äppelmust till försäljning i vår lilla musteributik. Se hemsidan för öppettider och mer information (www.roslagensmusteri.com)

Bilder