Runviks Osteopati

betyg4.9 Fantastiskt bra(99 betyg)
Stationsgatan 46, 753 24, Uppsala

Boka tjänst

Osteopati

  • Osteopati 45 min, 800kr.45 minuter, 800 kr
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Pontus Runvik
(99 betyg)
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
99 betyg
Den totala närvaron med min kropp som Pontus hade under behandlingen gav mig en chans att gå riktigt djupt in i min kropp och känna in där hans händer kontaktade och hela kroppen för den delen. Hans stilla närvaro och uthållighet har gett mig hopp om en djupare läkning .
Pontus är skicklig, kunnig och inkännande. En av de bästa Kroppsterapeuter/ osteopater Jag gått till ( och jag har gått till många genom livet!) Jag rekommenderar honom verkligen och varmt!
Fantastiskt vilken hjälp som finns att få, för nåt som läkarkonsten står maktlösa inför. Prova, med ett öppet sinne, det är så värt det!
Bra genomgång av kroppen. Trött när jag kom, piggare efteråt.

Om företaget

Jag som driver Runviks osteopati heter Pontus Runvik. Osteopatin och dess närhet till det naturliga - att alltid stimulera människans inneboende självläkning och att försöka hitta grundorsakerna som stör hälsa - var något som lockade mig till yrket. Vidare värdesätter jag att se till hela människan, kropp-, själ- och tanke-konceptet tilltalade mig. Jag utbildade mig till osteopat vid Stockholm College of Osteopathic Medicine. Utbildningen är en 4,5 årig osteopatisk yrkesutbildning som är kvalitetssäkrad av Brittish College of Osteopathic Medicine. Utbildningen innefattar bland annat undervisning i anatomi, fysiologi, patologi samt teoretisk och praktisk utbildning i osteopatiska principer och tekniker. Under stora delar av utbildningen har jag fått utveckla mina praktiska och teoretiska färdigheter då vi under handledning av erfarna osteopater behandlat på skolans elevklinik. Jag tog min examen i juni 2015. Jag är medlem i svenska osteopatförbundet vilket innebär att jag är behandlings- och ansvarsförsäkrad och går på regelbunden fortbildning. Välkommen!

Bilder

Inga bilder ännu.