Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Runviks Osteopati

Jag som driver Runviks osteopati heter Pontus Runvik. Osteopatin och dess närhet till det naturliga - att alltid stimulera människans inneboende självläkning och att försöka hitta grundorsakerna som stör hälsa - var något som lockade mig till yrket. Vidare värdesätter jag att se till hela människan, kropp-, själ- och tanke-konceptet tilltalade mig.

Jag utbildade mig till osteopat vid Stockholm College of Osteopathic Medicine. Utbildningen är en 4,5 årig osteopatisk yrkesutbildning som är kvalitetssäkrad av Brittish College of Osteopathic Medicine. Utbildningen innefattar bland annat undervisning i anatomi, fysiologi, patologi samt teoretisk och praktisk utbildning i osteopatiska principer och tekniker. Under stora delar av utbildningen har jag fått utveckla mina praktiska och teoretiska färdigheter då vi under handledning av erfarna osteopater behandlat på skolans elevklinik. Jag tog min examen i juni 2015.

Jag är medlem i svenska osteopatförbundet vilket innebär att jag är behandlings- och ansvarsförsäkrad och går på regelbunden fortbildning.

Välkommen!

Telefon 073 - 613 02 77
Webbsida
E-post
Adress
Stationsgatan 46
753 24 Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗