Söders Fotvård

betyg4.8 Fantastiskt bra(127 betyg)
Södra Kungsgatan 35, 802 51, Gävle
Välkommen till en fotvårdssalong på Söder i Gävle. Lokalen ligger inne på gården i bottenplan för bra tillgänglighet med en liten park utanför fönstret. När du kommer till salongen får du behandling i en rogivande och lugn atmosfär. Vi erbjuder behandlingar inom medicinsk fotvård, fotvård som friskvård, fot- och underbensmassage, lackning av tånaglar samt en lyxigare Spabehandling med peeling, massage och fotvård. Du kan även kombinera fotvård med fot-och underbensmassage. Efter en behandling kommer dina fötter att kännas mjuka och fina. Väntrum delas med en massageterapeut. Betalning sker endast med swish eller betalkort. Vi tar ej faktura eller kontanter. Information om covid-19. Vi är mycket noga med hygienen och följer folkhälsomyndighetens och socialstyrelsen råd och riktlinjer. Vi är godkänd av miljö och hälsa att bedriva hygienisk verksamhet. Vi håller avstånd, tar inte i varann i hand och kommer inte till salongen med minsta symtom på sjukdom. Om du har någon i ditt hushåll eller närhet som är testad positiv, avboka din behandling genom ett samtal eller sms på 0760-212307 så bokar vi om din tid och vi tar tillfälligt bort kostnaden vid sen avbokning (inom 24 timmar) . Vi desinficerar alla kontaktytor mellan varje kund och det finns handsprit i lokalen. Jag som fotterapeut använder skyddsutrustning såsom munskydd, engångshandskar, engångsförkläden och har även munskydd åt dig. Jag kommer självklart till jobbet utan minsta symptom och förväntar mig samma av dig så är vi rädda om varandra. Betala gärna med swish så slipper vi kontakten med kortterminalen. Om det ej är möjligt så spritar vi kortläsaren mellan kunderna. '

Boka tjänst

 • Medicinsk fotvård 60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk fotvård delbehandling30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk fotvård samt fot- och underbensmassage 90 minuter, 900 kr · Mer info
  Boka
 • Medicinsk fotvård och lackning av tånaglar80 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Vårtbehandling400 kr · Mer info
  Boka
 • Vårtbehandling återbesök250 kr · Mer info
  Boka
 • Nagelkorrigering Onyfix30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Lackning av tånaglar30 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Handla produkter eller köpa presentkort15 minuter · Mer info
  Boka
 • Fotvård med friskvårdsbidrag 60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Lyxig Fot SPA behandling 90 minuter, 1 100 kr · Mer info
  Boka
 • Fot- och underbensmassage30 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Ekologisk Spa behandling med fotvård och massage90 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
127 betyg
Lugnt och skönt, så fina fötter nu. Jag kommer tillbaks. Cecilia, du var toppen.
Suveränt bemötande och behandling!
Så mysig stund och fint omhändertagande. Fötterna har aldrig varit såhär fina och Cissi är superproffsig. Kan varmt rekommendera Söders Fotvårz.
Proffsigt och vänligt bemötande. Ovårdade fötter blev fina fötter. Mycket trevligt inredd lokal.

Om företaget

Söders Fotvård hjälper dig med medicinska problem med dina fötter och tånaglar men även med förebyggande fotvård för att undvika problem i framtiden. Utbildad fotterapeut via Axelsons och medlem i Sveriges fotterapeuters riksförbund och har behandlingsskadeförsäkring. Du är välkommen på en skön fotvårdsbehandling!

Bilder