Vad vill du boka?

Välkommen till Salong Ljuva! 

Ge dig själv en stunds avkoppling. Skäm bort dig själv med en avkopplande ansiktsbehandling eller varför inte en ny frisyr som gör dig så snygg som bara du kan bli! Målet är att lyhört uppfylla dina önskemål och att inspirera dig att nå ytterligare lite längre. Förhoppningen är att ett besök på Salong Ljuva ger dig lite andrum & ny energi  i vardagen och såklart massvis med inspiration!

OBS! Presentkort köpta online på bokadirekt gäller INTE hos oss. Enbart presentkort köpta i salongen gäller hos oss! Välkommen in till oss för att köpa ditt presentkort!

Genom att boka tid hos oss godkänner du våran personuppgiftspolicy, dvs att vi kommer att lagra dina uppgifter du lämnar till oss i syfte att kunna kontakta dig angående din bokning samt för att spara information om exempelvis färgrecept, eventuella allergier osv. Mer om vår personuppgiftspolicy hittar du på www.salongljuva.se eller kontakta oss om du vill veta mer!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

FRANSAR OCH BRYN

Plockning av ögonbryn, samt färgning av bryn och fransar
Färgning av ögonbryn
Plockning av ögonbryn. Tiden varierar, därför finns ett frånpris på 220:-
Färgning av ögonfransar

HÅR

Balayagefärgning axellångt hår el. längre, utförd av trainee, erbjuder 10% rabatt på ordinarie priser.
Balayagefärgning är en frihandsteknik där man oftast vill ha en mörkare botten som övergår i ljusare toppar alt. toppar i en annan ton. Denna teknik är mer avancerad och kräver därför mer tid & material. Pris varierar beroende av tjocklek och längd!
Barnklippning upp till 11 år, tvätt ingår ej
Folieslingor axellångt hår el. längre utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Vänligen lämna ett meddelande om hur du ser ut i håret idag, och vad du har för önskemål angående slingorna för att tidsåtgången ska beräknas korrekt!
Folieslingor i kort hår, kortare än axellängd. Behandlingen utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Färgning en färg, axellångt hår eller längre. Färgningen utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Färgning en färg i hela håret alt. utväxten, kort hår (kortare än axellångt)
Behandling utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Färg med flera färger, axellångt hår eller längre utfört av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Vänligen lämna ett meddelande om hur du ser ut i håret idag, och vad du har för önskemål angående färgen för att tidsåtgången ska beräknas korrekt!
Färg med flera färger, kort hår (kortare än axellångt) utförs av trainee, som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Vänligen lämna ett meddelande om hur du ser ut ida, och vad du har för önskemål angående färgen för att tidsåtgången ska beräknas korrekt!
Klippning av kort frisyr där delar av håret ex sidor och nacke klipps med maskin, enklare styling. Klippningen utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Klippning av trainee som erbjuder 10% rabatt på ordinarie priser. Denna klippning passar dig med kort - långt hår där hela håret klipps med sax.
Klippning inkl. balayagefärgning axellångt hår el. längre. Behandlingen utförs av trainee, som erbjuder 10% rabatt på ordinarie priser. Balayagefärgning är en färgningsteknik där man oftast vill ha en mörkare botten som övergår i ljusare toppar alt. Toppar i en annan ton. Denna teknik är mer avancerad och kräver därför mer tid och material. Pris varierar beroende av tjocklek och längd.
Klippning inkl. Folieslingor axellångt hår el. längre, utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser. Vänligen lämna ett meddelande om hur du ser ut i håret idag, och vad du har för önskemål angående färgen för att tidsåtgången ska beräknas korrekt!
Klippning inkl. folieslingor kort hår, en eller flera färger i slingor, utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie tider.
Vänligen meddela hur håret ser ut idag och önskemål för att tidsberäkningen ska bli korrekt!
Klippning inkl färgning av kort hår alt. utväxt, en färg utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser
Klippning inkl. färg med flera färger, axellångt hår eller längre utförs av trainee som lämnar 10% på ordinarie priser.
Vänligen lämna ett meddelande om hur du ser ut i håret idag, och vad du har för önskemål angående färgen för att tidsåtgången ska beräknas korrekt!
Klippning inkl. färg med flera färger kort hår (kortare än axlarna) utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Klippning inkl. färgning en färg, axellångt hår eller längre. Behandlingen utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser
Klippning inkl. slingor i hätta en färg, axellångt hår eller längre, utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie tider.
Klippning inkl. slingor i hätta, en färg, kort hår (kortare än till axlarna) utförs av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie tider.
Klippning med enbart maskin
Lättare puts av ex nacke eller sidor. EJ TVÄTT/STYLING
Slingor i hätta EN färg, axellångt hår eller längre, utfört av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.
Slingor i hätta, en färg, kort hår (kortare än till axlarna)
utfört av trainee som lämnar 10% rabatt på ordinarie priser.

Salong Ljuva

Vi på Salong Ljuva hälsar dig varmt välkommen in till oss för en skön stund i en lugn & avkopplande miljö. Vi är en personlig salong och hos oss är det alltid du som kund som står i vårt fokus. Vårt mål är att med vår kunskap & service lyssna lyhört på dina önskemål och att få dig att lämna salongen med ett leende på läpparna! Vi utbildar oss ständigt inom det senaste och arbetar med produkter av högsta kvalité, där vi tar hänsyn till hälsan och miljön.

OBS! Presentkort som köps via bokadirekt gäller INTE hos oss då vi inte är anslutna till denna tjänst. Enbart presentkort köpt i butik gäller. Välkommen in i salongen för att köpa ditt presentkort!

Telefon 0739554144
Webbsida
E-post
Öppettider måndag-torsdag: 9-18
fredag: 9-15.30
lördag: stängt
söndag: stängt

Lunchstängt: 13-14
Adress
Storgatan 18
547 30 Gullspång
Öppna i Google Maps 🗗