SaraKi Gotland

betyg4.8 Fantastiskt bra(45 betyg)
Södrväg 6 a, 621 58, Visby

Boka tjänst

Behandling

  • CLB - Cool Lymphatic Breathing60 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka
  • Fysiopraktor®60 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka

Träning

  • Fysiopraktor PT50 minuter, 750 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Sara Östervall
(45 betyg)
Fysiopraktor, näringskinesiolog, träningsterapeutPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
45 betyg
till Sara Östervall
Sara är fantastisk på det hon gör! Kan verkligen rekommendera ett besök hos henne, speciellt om du har problem som ingen annan kan lösa.
till Sara Östervall
Så bra fantastiskt känner mej så lugn stärkt på något sätt
till Sara Östervall
Engagerad och lyhörd. Vad resultatet blir återstår att se. Lite hänger nog på att jag gör min hemläxa.
till Sara Östervall
Det var första gången jag var hos Sara vilket gav mycket nu ska jag ta till mig hennes råd och se om det blir bättre. Absolut inte sista gången jag var hos henne.

Om företaget

SARAKI Är ett företag som levererar träning, kost och hälsa i ett helhetsperspektiv! Med över 20 år erfarenhet kan jag leverera träning, kost och behandling till att få en optimal hälsa. Gruppträningsklasser som jag kan leverera: Zumba Fitness, Gotland Boot Camp, Soma Move, Power Yoga, Zumba Toning, Pilates Matwork, Afro, Aerobic, Box, TRX, Kettlebell Du träna i från norra/östra/mellersta Gotland. Titta närmare i bokningen för att se platser. Fysiopraktor® Med snabbt omhändertagande, gedigen kompetens och stort engagemang vill jag ge mina kunder effektiv behandling med målet att på kortast möjliga tid få dem åter till idrott och arbete. Målgrupp är alla åldrar främst med motions- och idrottsskador som söker en aktiv rehabilitering. Behandlingar: Rygg Höft, bäcken, Överrörlighet, foglossning, stela bäckenleder Muskelskador, Inflammationer etc Idrottskador Smärtor Obalanser Prestation ”Som med en idrotts-kinesiologisk träningsfilosofi har jag ett holistiskt sätt att se på prestationsoptimering där allt spelar in för att vara bäst när det gäller. Kinesiologi betyder på grekiska "rörelselära", med kunskaper från idrottskinesiologin kommer vi ha en djupare förståelse för hur alla kroppens system fungerar och samspelar vilket ger er förutsättningarna för att hjälpa idrottare inom alla idrotter så att de höjer sin prestationsförmåga.” Så om du vill träna i grupp eller träna utifrån egna mål och enskilt boka in en tid hos mig!

Bilder