Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

DROP IN

Vakna veckan med ett gött kom-igång-pass med Eva Fridman på kanten. Här vet man aldrig vad som dyker upp på reportoaren, det enda du kan vara lugn med är att du får till riktigt bra simträning. Ena veckan kan det vara teknikfokus för att nästa vecka få ett riktigt "Håll käften-pass" att ta dig igenom. Intensitet blandas med teknik, paddlar och utan paddlar. Boka ett pass då och då eller kanske varje vecka? Det avgör du! Du coachas med Aqua Talk och du behöver fenor, dolme och paddlar till varje pass (kan inhandlas smidigt i vår shop på www.simcoachen.se).

Tid: Måndagar, klockan 07.00-08.00.

För vem? Du ska kunna simma 400 m i ett streck. Brukar betyda allt mellan Simcoachen 3 tom Masters!

Pris: 300:- (betalas inom 10 min annars avbokas du automatiskt). Entré ingår ej. Du kan boka så sent som 1 h före passet, men behöver då maila coach Eva på eva@simcoachen.se

Plats: Valhallabadets femtia, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach Eva
Simcoachen

Simcoachen Camps

Haka på vår långhelg till Mallorcas sydöstra sida: Colonia Sant Jordi - en pärla för fantastisk Öppet vatten-simning. Här gör vi Öppet vatten-safaris, vi simmar båda kortare och längre sträckor. Du kommer få en boost både teoretiskt och praktiskt under denna kortvecka så att du får ett fint lyft i din simning. Du kommer simma i ett härligt, salt hav och får fantastiska simupplevelser att bära med dig. På morgonen står en frukostbuffé framdukad och på kvällarna en middagsbuffé. Sedan surrar vi tills solen går ner och beyond. Vi bor på Hotel Marques, Universal Hotel och 10 steg utanför dörren finns den fantastiskt vackra Es Trenc-stranden.

När? 6/6 - 10/6, 2018

Var? Colonia Sant Jordi, Mallorca

Vad? Boende i dubbelrum (4 nätter) med halvpension (frukost och middag), OW-coachning (fyra dagar). Vi erbjuder också ledarledda löpturer med Löplabbet.
Enkelrum mot avgift kan ev bokas.

För vem? Du är trygg i vattnet och kan simma längre sträckor (1000 m och mer). Två ledare är med från Simcoachen för din säkerhet (varav en finns på en SUP/kayak) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper - vi har ALLTID en simbuddy.

Max: 18 deltagare

Kostnad: 4 900:-

OBS! Flyg beställer du själv samt transfer (det tar ca 50 minuter från Palma). Anmälan är bindande och återbetalas EJ. Däremot kan du själv sälja vidare din resa, meddela oss till vem i så fall.

Att ta med: Badkläder, bra glasögon med solfilm, badmössa får du av oss, Vaselin/Body glide, våtdräkt om man önskar (vattnet är ca 24 grader i juni) och Safety Boy. Ta gärna med fenor och paddlar - kan vara skönt att växla om med. Du kan inhandla allt du behöver hos oss på www.simcoachen.se.

Varmt välkommen!
Coach AK

Välkommen till Simcoachens populära simläger på Playitas 9-16 april 2018. Simcoachen älskar simning och brinner för att lära ut hållbar, smart och snabb simning för alla nivåer. Med en bred kompetens inom det senaste vad gäller teknik och metodik guidar vi dig individanpassat och högteknologiskt och garanterar en bättre simning vare sig du vill simma snabbare, längre eller med mer komfort.

På Playitas erbjuder Simcoachen tre olika upplägg; Effektiv Simning, Race och Masters. Det finns 10 platser i varje grupp. Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så tid finns även att träna annat.

Din simning filmas och analyseras i början av veckan, det blir föreläsningar, gemensamt häng och Du har även möjligheten att delta i gemensamma löpturer i samarbete med Löplabbet, Skandinaviens ledande löpspecialist.

För vem?
SC 1: du ska kunna ta dig fram 25 m med "frisimsliknande stil" och ej vara vattenrädd.
Race: kunna simma 400 m frisim
Masters: har gått vår RACE-kurs innan

När: 9-16 april 2018

Max: 30 deltagare

Kostnad: från 12 998:-

Allt bokas på:

www.apollo.se/resor/traningsresor/playitas/playitas-kalender/simcoachen-simlager-for-alla-nivaer


Varmt välkommen!
Simcoachen

Intensivhelg

Välkommen till en helg som kommer göra din simning snabbare! Helgen vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race lär du dig vilket tempo som ger den bästa tekniken och farten och vi tar hjälp av en så kallad Tempo Trainer - den är obligatorisk på kursen. Du behöver också paddlar, fenor och dolme. All utrustning hittar du här: https://simcoachenshop.tictail.com
Vi siktar in oss på att ta dig till nästa nivå!

Du möter ett Swim Smooth-inspirerat upplägg som är varierat, tufft och utvecklande – vi kommer jobba på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är att få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

Var? Fyrishov simhall, Uppsala

När? 14-15 april 2018

Vad? 2 x 1,5 h-pass per dag, fika, lunch både kördag och söndag samt föreläsning och videoanalyser.

Upplägg:

OBS! Vi ses på kanten 15 minuter innan varje pass!

Lördag:
Meet up i receptionen 09:15
Simpass 1: 10:00-11:30
Lunchbuffé 12-13
Föreläsning och filmanalyser 13:15-15:00
Simpass 2: 15:30-17:00

Söndag:
Simpass 3: 10:00-11:30
Lunchbuffé 12-13
Simpass 4: 13:30-15:00

Kostnad: 3 290:- inkl banhyra, inträde, coachning, fika, lunch båda dagarna samt föreläsning, filmanalys och badmössa.

Deltagare: max 8

Förkunskaper: Du ska kunna simma 400 meter i ett sträck obehindrat samt vara van vid längre serier.

Frågor:
jens.samuelsson@simcoachen.se
Välkommen!

Coach Jens
Simcoachen

Open Water

Inomhusträningen är avklarad och det är dags att ta sig an sommarens härliga utmaningar med Öppet vatten, triathlontävlingar, swimrun och annat. Väldigt annorlunda från att simma i pool. Du behöver inte ha det perfekta armtaget för du simmar inte själv, du blir omkullsimmad, slagen på och vågor får dig ur spel. Däremot VILL du ha den fitness som krävs för att bemästra dessa situationer, och det handlar mkt om frekvens. Låg frekvens, långa armtag blir det inte mkt av under denna kurs. Här gäller det att bli VÄLTRÄNAD för att kunna ha hög frekvens - då bemästrar du livet i OW bättre. Vi kör intensivt under tre veckor, två pass i veckan.

Innehåll:
Andningsteknik, drafting, bilateral andning, armföring, Race Pace, CSS-träning/att hålla distansen ut, simma rakt, siktning, drafting, vändning vid bojar, startträning, distanssimning mm

När? Veckorna 24-26, 2017: tisdagar och torsdagar 18.00-19.30

Plats: Stora badplatsen i Delsjön, Göteborg (vi samlas 15 minuter innan utsatt tid för genomgång och påtagning av våtdräkt mm)

Max: 30 deltagare

Pris: 1 900:-

För vem? Du ska kunna simma 400 m i ett streck och vara bekant med Critical Swim Speed och hur man använder en TempoTrainer. Du behöver inte ha simmat med oss innan.

Varmt välkommen!
Coach AK

Stockholm

Välkommen till nästa kurs och Simcoachen Race 2! Vi fortsätter att blanda teknik med god kondition och snabbare simning. 15-20 minuter ägnar vi oss åt teknik. Vi övar, drillar, rättar till, testar, reflekterar. Sedan simmar vi härliga serier där vi matar in rätt tempo för just dig. Och tänjer på gränserna. Du behöver en TempoTrainer, paddlar, dolme och mjuka fenor. Allt finns på vår shop: https://simcoachenshop.tictail.com/

När: Onsdagar 10:55-11:55, 2/5-30/5. Fem veckor.

Var: Vasalundshallen, Solna

Pris: 1 590:- (bet sker inom 10 min annars sker automatisk avbokning). OBS! Inträde ingår ej.

Förkunskaper: Du behöver ha bekantat dig med någon av våra Racekurser eller s k CSS-träning.

Varmt välkommen!
Coach Anna
Simcoachen
PT Gubbängen måndag
Fullbokat
60 min 1.390,00 kr Mer info
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går kort igenom din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid första besöket ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Gubbängens simhall, Gubbängsskolan

Adress:
Gubbängsbadet (25-metare med saltvatten) som ligger i ansutning till Gubbängsskolan ), Gubbängsvägen 63, Stockholm. Entré E1 i byggnaden längst bort. Inträde ingår. Ring på dörrklockan så öppnar jag : )

Betalning (1390:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Coach: Linda Morin


Varmt välkommen!
Linda och Simcoachen
Vill ni ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går kort igenom er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid första besöket ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Gubbängens simhall, Gubbängsskolan

Adress:
Gubbängsbadet (25-metare med saltvatten) som ligger i ansutning till Gubbängsskolan ), Gubbängsvägen 63, Stockholm. Entré E1 i byggnaden längst bort. Inträde ingår. Ring på dörrklockan så öppnar jag : )

Betalning (1690:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Coach: Linda Morin


Varmt välkommen!
Linda och Simcoachen
PT Par Spångabadet
Fullbokat
60 min 1.600,00 kr Mer info
PT för två! Filmanalyser och upplägg ingår samt individuell coachning för att hitta effektiv crawl.

Plats: Spångabadet, Solhemsvägen 46, Spånga
Badet ligger i anslutning till Spånga Gymnasium och Spånga Idrottshall. Vänstra dörren, ring på så öppnar jag.

Ta med: simmössa och glasögon samt utrustning, om finnes.

Det står Göteborg i bokningsbekräftelsen då företaget har sitt säte där men ni ska till Spånga!

Betalning skall ske inom tio minuter från det att bokningen gjorts. annars blir det en automatisk avbokning.

Coach:
Anna Rosén Rösiö

Välkomna!
PT Par Vasalundshallen
Fullbokat
55 min 1.500,00 kr Mer info
Vill ni ha en hjälp med er simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid första besöket ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar er med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag er direkt respons i er simning. Ni behöver alltså inte vänta tills ni har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö

Betalning (1500:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter). OBS! Inträde ingår EJ!

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
PT Spångabadet
Fullbokat
60 min 1.490,00 kr Mer info
Vill du ha hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Du får filmanalyser på mail efter passet.

Medtag simmössa och -glasögon samt utrustning, om finnes

Plats: Spångabadet, Solhemsvägen 46, Spånga
Dörren till vänster - ring på klockan så öppnar jag! Badet ligger i anslutning till Spånga Idrottshall.

Det står Göteborg i bekräftelsen men vi håller till i Spånga denna timme : )

Coach: Anna Rosén Rösiö
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö

Betalning (1350:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
PT-timme Spångabadet
Fullbokat
60 min 1.390,00 kr Mer info
Vill du ha hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Du får filmanalyser efter passet.

Plats: Spångabadet, Solhemsvägen 46, Spånga
Dörren till vänster - ring på klockan så öppnar jag! Badet ligger ianslutning till Spånga Idrottshall

Välkommen!

//Coach Jens
YOU MAY NOT LIKE THIS BUT IT IS GOOD FOR YOU!

Om du går/har gått Race eller Masters, siktar mot längre simning och vill behålla fokus och fart så: Give it a go - du kommer definitivt att lära dig saker om både dig själv och din simning. Du kanske tom blir sur och irriterad under passet - känslor som är bra att kunna tampas med under tävling. Negativa tankar som kan vara svåra att tampas med när det börjar bli tufft - detta passet lär dig att fortsätta vara positivt fokuserad med bibehållen fart. Detta behöver vi träna på lite till mans och kvinns. :) Ditt CSS kommer även bli bättre.

Innehåll: En lång, rak serie där vi börjar på låg fart för att öka i slutet. Även om Swim Fitness står högst upp på listan finns även två tekniska fokus: behålla tekniken när man kommer nära tröskelfart (som du behöver när du ska tävla) samt att pränta in fartkänsla vilket är viktigt för att nå din potential som simmare.

Att ta med: Tempotrainer (obligatoriskt). Paddlar och dolme om du tävlar med det.

När: Torsdag 29/3 12-13:30. Vi hoppar i PRICK 12:00 för att hinna med. Kom i tid! Kan vara lite tricky m parkering : )
Jag öppnar 11:45

Var: Spångabadet, Solhemsv. 46

Pris: 250:-

Förkunskaper: Du behöver ha simmat Race, Masters, FASTLANE eller ha liknande kunskaper från PT med oss eller träning med Swim Smooth. Du behöver en s k CSS-tid och vara bekant med hur man använder en Tempo Trainer.


Varmt välkommen!
Coach Anna
Välkommen till nästa kurs och Simcoachen Race 2! Vi fortsätter att blanda teknik med god kondition och snabbare simning. 15-20 minuter ägnar vi oss åt teknik. Vi övar, drillar, rättar till, testar, reflekterar. Sedan simmar vi härliga serier där vi matar in rätt tempo för just dig. Och tänjer på gränserna. Du behöver en TempoTrainer (20% rabatt på www.swimshop.se med kod: Simcoachen) och paddlar, dolme och korta fenor.

När: Torsdagar 21:00-22:00, start 12 april 2018. Åtta veckor. OBS!!!! Uppehåll vecka 10/5!!!

Var: Spångabadet, Solhemsv 46, vä dörr

Pris: 2 290:- (bet sker inom 10 min annars sker automatisk avbokning)

Förkunskaper: Du behöver ha bekantat dig med någon av våra Racekurser. Om du är tveksam så maila gärna på jens.samuelsson@simcoachen.se

Varmt välkommen!
Coach Jens
Simcoachen
Välkommen till Simcoachen Race.

Här blandar vi två element - teknik med god kondition. 15-20 minuter ägnar vi oss åt teknik. Vi övar, drillar, rättar till, testar, reflekterar och siktar mot bättre simning. Sista delen av passet kör vi serier där vi behåller fokus på tekniken.

Förkunskaper: Du behöver kunna simma 400 meter frisim obehindrat.

Obligatorisk utrustning: Finis Tempo Trainer, korta mjuka fenor (t ex DMC Elite), dolme och paddlar - Här beställer du: https://simcoachenshop.tictail.com/

Tid: Fredagar 07:30-08:30 med start den 20/4 2018. Sju tillfällen. OBS - uppehåll v. 19 (11 maj). Sista tillfälle 8 juni.

Plats: Vasalundshallen, Solna. Badhusplanen 1-3, 169 55 Solna

Betalning (2180:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter.

OBS!! Inträde ingår EJ.

Coach:
Charlotte Feijen
Fortsättningskurs för SC1:or

För er som går SC1 Med Vattenfall.

Datum & tid: 17 och 24/4, 8-22/5 kl 12:15-13:00 i Vasalundshallen

Kostnad: 750:- - betalas i samband med bokning.

Välkomna!
Coach Anna
Fortsättningskurs för SC2:or

För er som går SC2 Med Vattenfall.

Datum & tid: 17 och 24/4, 8-22/5 kl 11.30-12:15 i Vasalundshallen

Kostnad: 750:- - betalas i samband med bokning.

Välkomna!
Coach Anna

Valhallabadet, Göteborg

Välj PT i par om du vill ha en analys/träning med din tränings- eller arbetskompis eller varför inte din partner?

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och filmning/filmanalys genomförs första gången du kommer.

Betalning (1350:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadets 25-metersbassäng, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Många väljer att boka PT i liten grupp. Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlemmar som delar samma intresse. Då är PT i liten grupp perfekt.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången du kommer. Att ta med: kortare fenor.

Betalning (1650:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Många väljer att boka PT i mindre grupper (max tre). Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlem som delar samma intresse. Då är PT Trio perfekt. Ta gärna med korta fenor.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången ni kommer.

Betalning (1500:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadets 25-metersbassäng, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
PT 30
Fullbokat
30 min 600,00 kr Mer info
Få en snabbcheck på din simning! Perfekt som uppföljning efter en PT med videoanalys. Eller om du känner att något behöver ses över med tekniken. Under 30 minuter analyserar och justerar vi din simning. Att ta med: korta fenor.

Betalning (600:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg


Vi ses inne i 25:an på Valhalla!!

Varmt välkommen!
Simcoachen
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.
OBS! Att ta med: korta fenor.

Betalning (1195:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg


Vi ses inne i 25-metersbassängen!

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Välkommen till Simcoachens nyaste kurs: Simcoachen Race med Coach Ola. Här blandar vi två element - teknik med god kondition. 15-20 minuter ägnar vi oss åt teknik - utifrån filosofin bakom SwimSmooth. Vi övar, drillar, rättar till, testar, reflekterar och siktar mot bättre simning. Och blir snabbare. Du behöver en TempoTrainer (inhandlas enkelt i shoppen på www.simcoachen.se) samt gärna längre fenor, paddlar och dolme för att kunna deltaga på kursen. Du kommer även få läxor att göra mellan passen som utgår från Din tröskelfart.

När: Torsdagar 07.00-08.00. Start 22 mars. 8 tillfällen. Ej v 14.

Var: Valhallabadets femtia, Göteborg

Pris: 2 500:- (bet måste ske inom 10 min annars sker automatisk avbokning)

Förkunskaper: Du behöver inte simmat med Simcoachen innan, dock ska du kunna simma 400 m crawl/frisim.

Varmt välkommen!
Coach Ola
Fastnat i din simning? Vill du veta vad som håller dig tillbaka? Få din simning analyserad av certifierade Swim Smooth-coachen Anna-Karin Lundin. Analysen kommer exakt att visa dig vad du gör i vattnet och hur du kan utveckla din simning till nästa nivå.

- Du blir filmad i HD ovan och under vattnet, i alla vinklar
- Vi tittar igenom materialet tillsammans på dator och din simning analyseras samt att vi kikar på elitsimmare och animationer (ca 30 minuter) för att understryka viktiga områden för din egen simning
- Allt vi säger spelas in och du får med dig ett USB-minne hem så du kan gå tillbaka till analysen när du önskar
- andra delen av lektionen sker i vattnet; då gör vi korrigeringar och vi utgår exakt från det filmerna visar (du har även hörlurar på dig så du hör instruktioner från AK direkt)
- I slutet får du även med dig 10-15 sidor lång guide med en träningsplan, individuellt anpassad efter hur du är som simmare (inkl drills som vi jobbat med i vattnet)

Plats: Valhallabadet, Göteborg (vi ses vid 25 metersbassängen)

Pris: 1 595:- (betalas inom 10 min, annars avbokas du automatiskt)

Att ta med: glasögon, badkläder (ej badshorts), badmössa och kortare fenor

Tid: 75 minuter

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen