Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Simcoachen Camps

Välkommen till en tropisk träningsvecka som kommer göra din simning snabbare! Lär dig att bli en dieselmotor som bara går och går! Vårt camp vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race och Masters kommer vi fokusera på att hitta DIN rätta frekvens och vi tittar på vad som håller dig tillbaka i din simning. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå!

Under veckan coachas du av Anna-Karin Lundin, Simcoachen (tillika Swimsmooth-coach). Din simning filmas och analyseras i början av veckan. Du har även möjligheten att delta i gemensamma löpturer i samarbete med Löplabbet, Skandinaviens ledande löpspecialist. Thanyapura Sport Hotel erbjuder faciliteter i världsklass. En 50-meters olympisk bassäng (utomhus), en 25:a (utomhus), gratis gym, 500 m löparbana mm.

Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Simcoachen erbjuder nu ett Swim Smooth-upplägg där vi kommer jobba på att slipa teknik, jobba på tröskelnivå, hitta rätt frekvens och vad du gör under vattnet. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så att du också har tid att träna annat. Även Open water kör vi om du är sugen (2 pass).

För vem?
För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim. Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.

Två grupper:
1) Här simmar du 100 frisim på 1:45-2:45
2) Här simmar du 100 frisim på 1:10-1:45
När? 4-13 februari, 2018

Max: 20 deltagare

Kostnad: från 15 998:-
Allt bokas på:

http://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/simcoachen-race

Anmäler du dig till oss (via denna länk) så skickar vi vidare din intresseanmälan till Apollo och ser till att de kontaktar dig personligen.


Varmt välkommen!
Coach AK

Höganäs

Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Höganäs simhall, Höganäs Sportcenter, vi ses strax innan utsatt tid inne i simhallen.

Coach, Simcoachen: Anna Rosén Rösiö

Betalning sker i anslutning till bokning (efter 10 min avbokas du automatiskt).

Välkommen med din bokning!


Varmt välkommen!
Anna
Simcoachen
Vill ni ha en hjälp med er simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid ert första besök för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar er med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i er simning. Ni behöver alltså inte vänta tills ni har nått andra kanten. Ta gärna med badmössa.

Plats: Höganäs simhall, Höganäs Sportcenter, vi ses strax innan utsatt tid inne i simhallen.

Betalning sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

TI-coach: Anna Rosén Rösiö

Info om Anna:
Efter att ha kämpat mig igenom min första crawlkurs 2011 (om än som snabbaste elev) var det först när jag såg Shinji Takeuchi simma Total Immersion som poletten trillade ner. Sådär ville jag också simma! Tyst, glidande, vackert och ansträngningslöst. Min man och jag tjatade upp Anna-Karin Lundin till Stockholm och gick vår första TI-workshop våren 2012. Sedan dess har jag sett fram emot varje simpass och att simma i öppet hav fascinerar mig mest. Jag är en erfaren pedagog med vana att lära ut på ett begripligt sätt och mitt mål som instruktör är att individanpassa träningen oavsett nivå. Eftersom Total Immersion har ett syfte med varje ”drill” kan vi lätt bestämma vilket enskilt fokus vi vill ha under varje träningspass. Man tröttnar aldrig på Kaizen-tänket: continous improvement. Att köra triathlon och öppet vatten-tävlingar tycker jag är oerhört roligt och satsar 2015 på swimrun. TI-coach blir jag i mars.


Varmt välkommen!
Anna
Simcoachen
Nu har du chansen att ta tag i din teknik med denna kurs. Fokuserade teman varje pass som passar alla! Fem tisdagar kör vi och satsar på att korrigera och djupdyka i andning, kick, catch, recovery och timing. Vi filmar och feedback får ni direkt under vatten via en s k Aqua Talk.

När: Tisdagar kl 12-13, v. 27-32, dock uppehåll v.30

Var: Höganäs Simhall. Vi ses inne vid bassängen

Förkunskapskrav: Du ska vara bekväm med att crawla 25 meter

Obligatorisk utrustning: Mjuka fenor, dolme och paddlar. 20% rabatt med kod Simcoachen på www.swimshop.se

Pris: 1250:- (betalas direkt vid bokning annars avbokas platsen efter 10 minuter)

Välkomna!
Coach Anna och Simcoachen

Lysekil

PT Junior - Lysekil
Fullbokat
25 min 350,00 kr Mer info
Välkommen till PT Junior - för barn från 4 år.

Behöver ditt barn stöttning med simkunnighet, vattenvana eller/och utveckla sin simteknik är ni varmt välkomna på PT Junior. Med sitt mycket varsamma och stöttande sätt guidar Coach Maria in dig eller er som behöver guidning för att bli mer säker i vatten genom stegen vattenvana, position och balans, bentag, armtag och andning. Ni sätter tillsammans upp målen!

Plats: Gullmarsborg, Lysekil
Vi ses ombytta och klara inne i simhallen. Entré tillkommer.

Betalning: 350:- / 25 min (behöver betalas inom 10 min, annars sker avbokning). Det står Göteborg i bokningsbekräftelsen men lektionen är i Lysekil, inget annat.


Varmt välkommen!
Simfröken Maria och Simcoachen

Om Maria:
"Uppvuxen" i simhallen, simtränade och badade mycket som barn. Arbetat extra till och från med simskola sedan 1990 och sedan 2008 som anställd på ett badhus i Bohuslän. Brinner för att lära nybörjare / rädda / osäkra elever känna trygghet och få självförtroende i vattnet.

"Jag upptäckte Simcoachen och TI 2014 och blev fast direkt! Har sedan dess utvecklat min egen simning och ser nu fram emot att få lära fler bättre simning. Kapade tiden på 1 km simning med fyra minuter under första året efter att ha tränat och lärt in metodik och pedagogik (Learning by Doing) med Simcoachen."

/Maria

Open Water

För för dig som vill lära dig grunderna till simning i öppet vatten. Här får du tips och trix hur du på smartast sätt tar dig fram i hav och sjö.

Saker vi bland annat går igenom:

Vad är skillnaden mellan simning i bassäng och öppet vatten?
Att andas när det går vågor
Siktning, hur gör man?
Att simma i våtdräkt
Drafting, ta hjälp av andra simmare
Hur rundar man en boj?
”Det finns inga hajar i Kalmarsund” Hitta lugnet i öppet vatten
Och mycket mer…

Plats och tid:
9-12 ca. Vi ses vid bryggan på Kattrumpan.
Kursen innefattar två simpass med fika mellan. Ta med matsäck.

För dig som kan simma minst 200 m frisim i pool utan vila.

Att ta med:
Badkläder
Våtdräkt
Handduk
Plastpåse till blöta kläder
Badmössa
Glasögon
Gärna en termos med varm dryck
Matsäck
Extra lager varma kläder och mössa till efter simningen!

Betalning sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter). (I bokningsbekräftelsen står det Göteborg men det är så klart Kalmar som gäller.)


Max 8 deltagare per kurs

Har du frågor? oskar@simcoachen.se

Varmt välkommen!
Coach Oskar, Simcoachen


Allt deltagande i öppet vatten-simning sker på egen risk och varje kund ska vara försäkrad. Alla säkerhetsrutiner ska vara dokumenterade och väl genomgångna med alla berörda. Din instruktör har SaferSwimmer till hands för att göra din träning säker. Ha gärna med dig din egen simboj, det är bra att börja träna med den redan från början.
Vill du få teknikhjälp, frekvenshjälp och simma en längre sträcka i slutet är detta PT-timmen för dig! Lär dig samarbeta med vågor och vind, sikta rakt och se till att få momentum och fart i ett längre sammanhang. Jag som coach är med bredvid dig/er hela tiden (på en SUP (stand up paddle board).

Plats: Delsjön, Göteborg, samling vid stora badplatsen

Tid: 55 min.

Pris: 950:-

Coach: Anna-Karin Lundin

Varmt välkommen - vi ses längst ut vid badbryggan.
Coach AK, Simcoachen
Fix och trix med din simning i Öppet vatten, att simma inne och ute är inte samma sak. Tekniken och frekvensen behöver anpassas efter rådande förhållanden. Lär dig samarbeta med vågor och vind, sikta rakt och se till att få momentum under vattnet (du simmar nära bryggan).

Plats: Tumleheds badplats, Torslanda

Tid: 30 min.

Pris: 500:-

Coach: Anna-Karin Lundin

Varmt välkommen - vi ses längst ut vid badbryggan.
Coach AK, Simcoachen
Fix och trix med din simning i Öppet vatten, att simma inne och ute är inte samma sak. Tekniken och frekvensen behöver anpassas efter rådande förhållanden. Lär dig samarbeta med vågor och vind, sikta rakt och se till att få momentum under vattnet.

Plats: Tumleheds badplats, Torslanda

Tid: 30 min.

Pris: 550:-

Coach: Anna-Karin Lundin

Varmt välkommen - vi ses längst ut vid badbryggan.
Coach AK, Simcoachen