Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

DROP IN

YOU MAY NOT LIKE THIS BUT IT IS GOOD FOR YOU!
Om du går/har gått Race eller Masters, siktar mot längre simning och vill behålla fokus och fart så: Give it a go - du kommer definitivt att lära dig saker om både dig själv och din simning. Du kanske tom blir sur och irriterad under passet - känslor som är bra att kunna tampas med under tävling. Negativa tankar som kan vara svåra att hantera när det börjar bli tufft - detta passet lär dig att fortsätta vara positivt fokuserad med bibehållen fart. Detta behöver vi träna på lite till mans. :) Ditt CSS kommer även bli bättre.

Innehåll: En lång, rak serie där vi börjar på låg fart för att öka i slutet. Även om Swim Fitness står högst upp på listan finns även två tekniska fokus: behålla tekniken när man kommer nära tröskelfart (som du behöver när du ska tävla) samt att pränta in fartkänsla vilket är viktigt för att nå din potential som simmare.

Att ta med: Tempotrainer. Paddlar och dolme om du tävlar med det.

När: Fredagar 12:00-13:00. Vi hoppar i prick 12.00 för att hinna med. Kom i tid!

Var: Åbys femtia, Mölndal

Pris: 250:-

Förkunskaper: Du behöver ha simmat Race, Masters, FASTLANE eller ha liknande kunskaper från PT med dig.


Varmt välkommen!
Coach Martin
Simcoachen
Vakna veckan med ett gött kom-igång-pass med Eva Fridman på kanten. Här vet man aldrig vad som dyker upp på reportoaren, det enda du kan vara lugn med är att du får till riktigt bra simträning. Ena veckan kan det vara teknikfokus för att nästa vecka få ett riktigt "Håll käften-pass" att ta dig igenom. Intensitet blandas med teknik, paddlar och utan paddlar. Boka ett pass då och då eller kanske varje vecka? Det avgör du! Du coachas med Aqua Talk och du behöver fenor, dolme och paddlar till varje pass (kan inhandlas smidigt i vår shop på www.simcoachen.se).

Tid: Måndagar, klockan 07.00-08.00.

För vem? Du ska kunna simma 400 m i ett streck. Brukar betyda allt mellan Simcoachen 3 tom Masters!

Pris: 300:- (betalas inom 10 min annars avbokas du automatiskt). Entré ingår ej.

Plats: Valhallabadets femtia, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach Eva
Simcoachen

Simcoachen Camps

FÖRLÄNG SOMMAREN!!! Haka på vår långhelg till Mallorcas sydöstra sida: Colonia Sant Jordi - en pärla för fantastisk Öppet vatten-simning. Här gör vi Öppet vatten-safaris, vi simmar båda kortare och längre sträckor. Du kommer få en boost både teoretiskt och praktiskt under denna kortvecka så att du får ett fint lyft i din simning. Du kommer simma i ett härligt, salt hav och får fantastiska simupplevelser att bära med dig. På morgonen står en fin frukostbuffé framdukad och på kvällarna en buffé och sedan surrar vi tills solen går ner och beyond. Vi bor på Hotel Romantica, Universal Hotel och ett glittrande hav finns precis utanför husknuten.

När? 27/9 - 1/10, 2017

Var? Colonia Sant Jordi, Mallorca

Vad? Boende i dubbelrum (4 nätter) med halvpension (frukost och middag), OW-coachning, all träning (fyra dagar). Vi erbjuder också ledarledda löpturer med Löplabbet.
Enkelrum mot avgift kan ev bokas.

För vem? Du är trygg i vattnet och kan simma längre sträckor (1000 m och mer). Två ledare är med från Simcoachen för din säkerhet (varav en finns på en SUP) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper.

Max: 18 deltagare

Kostnad: 4 700:-

OBS! Flyg beställer du själv samt transfer (det tar ca 50 minuter från Palma). Anmälan är bindande och återbetalas EJ. Däremot kan du själv sälja vidare din resa, meddela oss till vem i så fall.

Att ta med: Badkläder, bra glasögon, badmössa får du av oss, Vaselin/Body glide, våtdräkt om man önskar (vattnet är ca 24 grader i september) och Safety Boy. Ta med fenor om du vill - kan vara skönt att växla om med. Du kan inhandla allt du behöver hos oss på www.simcoachen.se.

Varmt välkommen!
Coach AK

Välkommen till Simcoachens populära simläger på Playitas 9-16 april 2018. Simcoachen älskar simning och brinner för att lära ut hållbar, smart och snabb simning för alla nivåer. Med en bred kompetens inom det senaste vad gäller teknik och metodik guidar vi dig individanpassat och högteknologiskt och garanterar en bättre simning vare sig du vill simma snabbare, längre eller med mer komfort.

På Playitas erbjuder Simcoachen tre olika upplägg; Effektiv Simning, Race och Masters. Det finns 10 platser i varje grupp. Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så tid finns även att träna annat.

Din simning filmas och analyseras i början av veckan, det blir föreläsningar, gemensamt häng och Du har även möjligheten att delta i gemensamma löpturer i samarbete med Löplabbet, Skandinaviens ledande löpspecialist.

För vem?
SC 1: du ska kunna ta dig fram 25 m med "frisimsliknande stil" och ej vara vattenrädd.
Race: kunna simma 400 m frisim
Masters: har gått vår RACE-kurs innan

När: 9-16 april 2018

Max: 30 deltagare

Kostnad: från 12 998:-

Allt bokas på:

www.apollo.se/resor/traningsresor/playitas/playitas-kalender/simcoachen-simlager-for-alla-nivaer


Varmt välkommen!
Simcoachen
Välkommen till en tropisk träningsvecka som kommer göra din simning snabbare! Lär dig att bli en dieselmotor som bara går och går! Vårt camp vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race och Masters kommer vi fokusera på att hitta DIN rätta frekvens och vi tittar på vad som håller dig tillbaka i din simning. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå!

Under veckan coachas du av Anna-Karin Lundin, Simcoachen (tillika Swimsmooth-coach). Din simning filmas och analyseras i början av veckan. Du har även möjligheten att delta i gemensamma löpturer i samarbete med Löplabbet, Skandinaviens ledande löpspecialist. Thanyapura Sport Hotel erbjuder faciliteter i världsklass. En 50-meters olympisk bassäng (utomhus), en 25:a (utomhus), gratis gym, 500 m löparbana mm.

Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Simcoachen erbjuder nu ett Swim Smooth-upplägg där vi kommer jobba på att slipa teknik, jobba på tröskelnivå, hitta rätt frekvens och vad du gör under vattnet. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så att du också har tid att träna annat. Även Open water kör vi om du är sugen (2 pass).

För vem?
För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim. Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.

Två grupper:
1) Här simmar du 100 frisim på 1:45-2:45
2) Här simmar du 100 frisim på 1:10-1:45
När? 4-13 februari, 2018

Max: 20 deltagare

Kostnad: från 15 998:-
Allt bokas på:

http://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/simcoachen-race

Anmäler du dig till oss (via denna länk) så skickar vi vidare din intresseanmälan till Apollo och ser till att de kontaktar dig personligen.


Varmt välkommen!
Coach AK

Intensivhelg

Välkommen till en helg som kommer göra din simning snabbare! Helgen vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race lär du dig vilket tempo som ger den bästa tekniken och farten och vi tar hjälp av en så kallad Tempo Trainer - den är obligatorisk på kursen. Du behöver också paddlar, fenor och dolme. Allt hittar du här: https://simcoachenshop.tictail.com
Vi siktar in oss på att ta dig till nästa nivå!

Du möter ett Swim Smooth-inspirerat upplägg som är varierat, tufft och utvecklande – vi kommer jobba på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är att få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

Var? Fyrishov simhall, Uppsala

När? 14-15 oktober 2017

Vad? 2 x 1,5 h-pass per dag, fika, lunch både kördag och söndag samt föreläsning och videoanalyser.

Upplägg:

OBS! Vi ses på kanten 15 minuter innan varje pass!

Lördag:
Meet up i receptionen 09:30
Simpass 1: 10:30-12:00
Lunchbuffé 12:15-13:15
Föreläsning och filmanalyser 13:15-15:00
Simpass 2: 15:30-17:00

Söndag:
Simpass 3: 10:00-11:30
Lunchbuffé 12-13
Simpass 4: 13:30-15:00

Kostnad: 3 290:- inkl banhyra, inträde, coachning, fika, lunch båda dagarna samt föreläsning, filmanalys och badmössa.

Deltagare: max 8

Förkunskaper: Du ska kunna simma 400 meter i ett sträck obehindrat samt vara van vid längre serier.

Frågor:
anna@simcoachen.se
Välkommen!

Coach Anna Rosén Rösiö
Simcoachen
Vill du lära dig Grunderna i Effektiv simning är du välkommen till denna kurs. Vi kommer först att jobba med att du ska kunna känna dig avslappnad och bekväm i vattnet - just det där kluriga med andning och utblås är i fokus. Därefter går vi vidare med hur kroppen bör bete sig i vattnet för att ta sig fram och därefter tränar vi på hur armtaget går till och vilken koordination du ska ha för att känna dig balanserad och trygg. Du kommer bygga del för del till ett effektivt simtag både över och under ytan och vi hittar en lätt kick som inte tar energi och vi försöker koppla samman allt i lite längre sammanhang.

Du behöver fenor och glasögon (inhandlas enkelt på i shopen på www.simcoachen.se) till helgen.

Max: 8 deltagare

Förkunskaper: Du behöver kunna simma ca 25 m frisim.

Var? Fyrishov simhall, Uppsala

När? 21-22 oktober 2017

Vad? 2 x 1,5 h-pass per dag, fika, lunch både lördag och söndag samt föreläsning och videoanalyser.

OBS! Vi ses på kanten 15 minuter innan varje pass!

Upplägg:

Lördag:
Meet up i receptionen 09:30

Simpass 1: 10:00-11:30
Lunchbuffé 12:00-13:00
Föreläsning och filmanalyser 13:15-15:00
Simpass 2: 15:30-17:00

Söndag:
Simpass 3: 10:00-11:30
Lunchbuffé 12:00-13:00
Simpass 4: 13:30-15:00

Kostnad: 3 290:- inkl banhyra, inträde, coachning, fika, lunch båda dagarna samt föreläsning och badmössa.


Varmt välkommen!
Coach Jens
Simcoachen

Kalmar

Vill du lära dig att simma frisim med balans, avslappning och effektivitet är Grunderna i energieffektiv simning något för dig! Vi kör 8 söndagkvällar mellan den 24 september - 26 november. (Inga pass 8 och 15 oktober).

Vi jobbar med avslappning, balans, streamline, framdriv och hur en effektiv kick ska gå till. De sista veckorna får du träna på att koppla ihop de saker du har lärt dig i ett längre sammanhang - du tränar på att få en hållbar simning under lite längre distanser. Du coachas med Aqua Talk - direkt får du instruktioner via ditt öronben. Ta med badmössa.

OBS! Inför kursen behöver du skaffa dig ett par simfenor. Finns att köpa på simcoachen.se

När du bokar kommer det stå Vallhallabadet som plats, men det är så klart Äventyrsbadet Kalmar som gäller, inget annat :)

Förkunskaper: Du behöver kunna ta dig fram med 25 meter "frisimsliknande" stil.

Tid: Söndagar 19:30 . 8 tillfällen. Max: 8 deltagare. Start 24 september.

Pris: 2 000:- (entré ingår).

Plats: Äventyrsbadet i Kalmar. Vi ses en kvart innan passet börjar vid ingången bredvid restaurangen, där Oskar släpper in er. Ring Oskar, 0705409265 om du blir sen.

Coach: Oskar Anneborg

Info om Oskar:

Här har du en riktig simnörd! Jag älskar simning och jag älskar att se personlig utveckling hos de jag tränar. För mig är simning den perfekta träningsformen, där du tränar både ditt inre och ditt yttre. Jag brinner för att lära ut såväl en klockren teknik i bassängen, men även att du ska känna dig trygg i öppet vatten.
Jag tävlar själv i triathlon på långdistans (4 x IronMan) och jobbar som träningsansvarig på Friskis&Svettis i Kalmar.
Om du har en önskan att utvecklas i din simning, oavsett på vilken nivå du är idag, så ska du kontakta mig. Varje människa är unik och tillsammans kommer vi hitta din egna utvecklingskurva. Du sätter ett mål med din simning, så hjälper jag dig att nå det.

Varmt välkommen!
Oskar, Simcoachen

Lysekil

Välkommen till Simcoachens nyaste kurs - Simcoachen RACE.

Här blandar vi två element - teknik med god kondition. 15-20 minuter ägnar vi oss åt teknik - utifrån filosofin bakom SwimSmooth. Vi övar, drillar, rättar till, testar, reflekterar och siktar mot bättre simning. Simmar bra serier efteråt där vi behåller fokus i "body and mind" och blir snabbare. Du kommer även få läxor att göra mellan passen som utgår från Din takt.

Förkunskaper:
Du behöver kunna simma 400 meter frisim och vara vattenvan.

OBLIGATORISK UTRUSTNING:
Finis Tempo Trainer, korta mjuka fenor, dolme och paddlar - allt du behöver finns att köpa här: https://simcoachenshop.tictail.com/

Tid: Varannan måndag 20:15 (när vattengympan har uppehåll kör vi 19:30)

Kurstillfällen:
2, 16, 30 oktober
13, 27 november
11 december
15, 29 januari
12, 26 februari
12, 26 mars

Plats:
Gullmarsborg, Lysekil.

Pris:
2600 kronor (sker i direkt anslutning till bokningen annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter). Det står Göteborg i bokningsbekräftelsen men kursen sker i Lysekil, inget annat.Simcoachen-instruktör:
Maria JungebroOm Maria:
"Uppvuxen" i simhallen, simtränade och badade mycket som barn. Arbetat extra till och från med simskola sedan 1990 och sedan 2008 som anställd på ett badhus i Bohuslän. Brinner för att lära nybörjare / rädda / osäkra elever känna trygghet och få självförtroende i vattnet.

"Jag upptäckte Simcoachen 2014 och blev fast direkt! Har sedan dess utvecklat min egen simning och ser nu fram emot att få lära fler bättre simning. Kapade tiden på 1 km simning med fyra minuter under första året efter att ha tränat och lärt in metodik och pedagogik (Learning by Doing) med Simcoachen."

/Maria

Stockholm

Vill ni ha en hjälp med er simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort er historik, tittar på nuet och var ni vill vara i framtiden. Jag filmar er vid första besöket ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur ni ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar er med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag er direkt respons i er simning. Ni behöver alltså inte vänta tills ni har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö

Betalning (1500:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter). OBS! Inträde ingår EJ!

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök ovan och under ytan för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.

Jag coachar dig med Olander Aqua Talk. Med bone conduction-teknologi ger jag dig direkt respons i din simning. Du behöver alltså inte vänta tills du har nått andra kanten eller att jag står och vevar och skriker och försöker få kontakt.

Plats: Vasalundshallen, Solna

Coach: Anna Rosén Rösiö

Betalning (1350:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Anna och Simcoachen
Har du aldrig varit i kontakt med effektiv simning och vill lära dig grunderna är du välkommen till denna kurs. Vi kör 12 torsdagkvällar och vi jobbar med avslappning, balans, streamline, framdriv och hur en effektiv och catch ska gå till. De sista veckorna får du träna på att koppla ihop de saker du har lärt dig i ett längre sammanhang - du tränar på att få en hållbar simning under lite längre distanser. Med hjälp av meriterade coach Linda Eriksson får du fin coachning!

Max: 8 deltagare (två banor finns till förfogande - gott om plats alltså)

Förkunskaper: Du behöver kunna simma 25 meter crawl och vara vattenvan.

Utrustning: Korta, mjuka fenor och dolme! All utrustning hittar du i vår webshop: https://simcoachenshop.tictail.com


Tid: Torsdagar kl 21:00-22:00, start 21/9 2017. 12 tillfällen. OBS!!! UPPEHÅLL v. 40. Sista gång 14/12.

Plats: Gubbängsbadet (25-metare med saltvatten) som ligger i ansutning till Gubbängsskolan ), Gubbängsvägen 63, Stockholm. Entré E1 i byggnaden längst bort. Ring på ringklockan under kodlåset! Inträde ingår.

Betalning (2990:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Coach Linda Eriksson

Varmt välkommen med din bokning!
Linda och Simcoachen
Målet är att få en mer hållbar simning där du under en lite längre sträcka kan bibehålla form och fart. Varje pass har ett tydligt tema med alltifrån andning och catch till kick. Vi ägnar ca 20 minuter åt detta tema för att sedan under 40 minuter praktisera med fokus under en längre simning (vi börjar med korta sträckor för att sedan jobba oss upp mot något längre).

När: Onsdagar klockan 21-22, med start 27 september 2017. 8 gånger. Ingen lektion v. 44, sista vecka därmed v. 47.

Max: 10 deltagare.

Förkunskaper: Du behöver kunna simma ca 200-300 meter frisim.

Plats: Gubbängsbadet (25-metare med saltvatten) som ligger i ansutning till Gubbängsskolan ), Gubbängsvägen 63, Stockholm. Entré E1 i byggnaden längst bort. Ring på ringklockan under kodlåset! Inträde ingår.

Betalning (2190:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Coach: Jens Samuelsson

Varmt välkommen med din bokning!
Coach Jens och Simcoachen

Valhallabadet, Göteborg

PT - I par
Fullbokat
55 min 1.300,00 kr Mer info
Många väljer att boka PT i par. Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlem som delar samma intresse. Då är PT i par perfekt.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången du kommer.

Betalning (1300:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadets 25-metersbassäng, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Många väljer att boka PT i liten grupp. Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlemmar som delar samma intresse. Då är PT i liten grupp perfekt.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången du kommer. Att ta med: kortare fenor.

Betalning (1650:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
PT - Trio
Fullbokat
55 min 1.500,00 kr Mer info
Många väljer att boka PT i mindre grupper (max tre). Kanske man har tränings- eller arbetskompisar man stämmer träff med på stående tider eller med en partner/familjemedlem som delar samma intresse. Då är PT Trio perfekt. Ta gärna med korta fenor.

Alla coachas med Olander Aqua Talk där du får direkt feedback i örat och kortare filmning/filmanalys genomförs första gången ni kommer.

Betalning (1500:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadets 25-metersbassäng, Göteborg

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
PT 30
Fullbokat
30 min 600,00 kr Mer info
Få en snabbcheck på din simning! Perfekt som uppföljning efter en PT med videoanalys. Eller om du känner att något behöver ses över med tekniken. Under 30 minuter analyserar och justerar vi din simning. Att ta med: korta fenor.

Betalning (600:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg


Vi ses inne i 25:an på Valhalla!!

Varmt välkommen!
Simcoachen
PT Valhalla
Fullbokat
55 min 1.100,00 kr Mer info
Vill du ha en hjälp med din simning kan ett/flera PT-pass vara något att satsa på. Vi går igenom kort din historik, tittar på nuet och var du vill vara i framtiden. Jag filmar dig vid ditt första besök för att sedan gå igenom tillsammans vad som funkar och ej och jag ger förslag till förbättringsområden och hur du ska nå dit. Resten av timman läggs upp utifrån vad filmerna visar.
OBS! Att ta med: korta fenor.

Betalning (1100:-) sker i direkt anslutning till bokningen (annars avbokas du automatiskt efter 10 minuter).

Plats: Valhallabadet, Göteborg


Vi ses inne i 25-metersbassängen!

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen
Välkommen till Simcoachens nyaste kurs: Simcoachen Race. Här blandar vi två element - teknik med god kondition. 15-20 minuter ägnar vi oss åt teknik - utifrån filosofin bakom SwimSmooth. Vi övar, drillar, rättar till, testar, reflekterar och siktar mot bättre simning. Och simmar bra serier efteråt där vi behåller fokus in mind och body. Och blir snabbare. Du behöver en TempoTrainer (inhandlas enkelt i shoppen på www.simcoachen.se) samt korta fenor, paddlar och dolme för att kunna deltaga på kursen. Du kommer även få läxor att göra mellan passen som utgår från Din tröskelfart.

När: Onsdagar kl 14.00-15.00, start 8 november 2017. Sex veckor: (ej v 47).

Var: Valhallabadets femtia, Göteborg

Pris: 1 900:- (bet måste ske inom 10 min annars sker automatisk avbokning)

Förkunskaper: Du behöver inte simmat med Simcoachen innan, dock ska du kunna simma 400 m crawl/frisim.

Varmt välkommen!
Coach AK
Fastnat i din simning? Vill du veta vad som håller dig tillbaka? Få din simning analyserad av certifierade Swim Smooth-coachen Anna-Karin Lundin. Analysen kommer exakt att visa dig vad du gör i vattnet och hur du kan utveckla din simning till nästa nivå.

- Du blir filmad i HD ovan och under vattnet, i alla vinklar
- Vi tittar igenom materialet tillsammans på dator och din simning analyseras samt att vi kikar på elitsimmare och animationer (ca 30 minuter) för att understryka viktiga områden för din egen simning
- Allt vi säger spelas in och du får med dig ett USB-minne hem så du kan gå tillbaka till analysen när du önskar
- andra delen av lektionen sker i vattnet; då gör vi korrigeringar och vi utgår exakt från det filmerna visar (du har även hörlurar på dig så du hör instruktioner från AK direkt)
- I slutet får du även med dig 10-15 sidor lång guide med en träningsplan, individuellt anpassad efter hur du är som simmare (inkl drills som vi jobbat med i vattnet)

Plats: Valhallabadet, Göteborg (vi ses vid 25 metersbassängen)

Pris: 1 550:- (betalas inom 10 min, annars avbokas du automatiskt)

Att ta med: glasögon, badkläder (ej badshorts), badmössa och kortare fenor

Tid: 70 minuter

Varmt välkommen!
Coach AK
Simcoachen

Åby, Mölndal

Vill du fortsätta att utveckla din simning och få till ett energieffektivt frisim är du välkommen till denna kurs, med start 28 september 2017. Du kommer att få mer och mer träna på allt längre hållbar simning. Vi kör varje torsdag under tio veckor i samarbete med MOIF, Mölndal Outdoor. Alla medlemmar kan vara med och är du inte medlem så går det jättebra att lösa ett medlemskap. Hela tiden finns Coach Martin på kanten med fina råd och tips. Dessutom blir du coachad med Aqua Talk där du får direkt feedback i örat.

Max: 15 deltagare på två banor.

Förkunskaper: Du behöver ha gått någon form av fortsättningskurs eller liknande tidigare eller simmat i någon av MOIFs simgrupper.
Kursen anpassas till deltagarnas nivå och vi sätter tillsammans en sunt utmanande målsättning för terminen.

Tid: Torsdagar 20.30-21.30 med start 28 september 2017. Tio tillfällen.

Plats: Åby Simhall, Mölndal (vi ses inne i simhallen strax innan utsatt tid)

Utrustning: Fenor, paddlar, dolme och Finis tempotrainer.

Pris: 1 700:- (automatisk avbokning sker efter 10 min om betalning ej är genomförd)

Simcoachen-instruktör: Martin Törnqvist

Vi ses inne i simhallen!

Varmt välkommen!
Martin och Simcoachen