Sinnenas atelje

betyg4.7 Fantastiskt bra(131 betyg)
Sjöbodegränd 12, 94131, Piteå
Välkommen till vårt växthus på 350 kvadratmeter - i växthuset finns mitt samtals och behandlingsrum. Hos oss kan du känna dig vänligt bemött och komma till en bekväm och trygg miljö! Företagsmassage - för företag erbjuder jag olika lösningar med massage, kontakta mig vid intresse. Jouni är diplomerad Medicinsk Massageterapeut via Axelsons Gymnastiska Institut, Stockholm och Certifierad massör av Branschrådet Svensk massage. Jouni är utbildad på LTU samt Certifierad Coach via International Coaching Community. Läs mer om vad vi erbjuder inom Coachning och Massage genom att klicka på länkarna nedan. OBS! Just nu och tills vidare accepterar jag av och ombokning till och med massagetillfället om du känner av förkylningssymptom - vänligen kontakta mig via sms så återkommer jag.

Boka tjänst

Massage

 • Massage 30min30 minuter, 380 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 60min60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Massage 90min90 minuter, 850 kr · Mer info
  Boka
 • Taktil Massage70 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka

Coaching

 • Coaching 60min60 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Jouni Ekström
(131 betyg)
Medicinsk Massageterapeut

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
131 betyg
till Jouni Ekström
Är aldrig så smärtfri som jag är efter 1h hos Jouni, med kronisk smärta är det verkligen guld värt att någon kan lyckas minska den så pass mycket under perioder när det är som värst. Rekommenderar starkt!
till Jouni Ekström
Helt suverän, lyssnar då man beskriver och hittar rätt behandling direkt!
till Jouni Ekström
Fick bra behandling för krånglande skuldra.
till Jouni Ekström
Bra massör. Lyhörd och kunnig.

Om företaget

Sinnenas Atelje arbetar med tre huvudsakliga verksamhetsområden Handelsträdgård Friskvård Trädgårdsrehabilitering För närmare information kontakta oss gärna så berättar vi mer

Bilder