Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Botox är ett muskelavslappnande medel som ges med en tunn nål för att reducera rynkor. Områden kan vara mellan ögonbryn, linjer bredvid ögat, i pannan, på näsan, sura mungipor, kysslinjer, stärka upp käklinjen, mjuka upp hakan. Man kan också få ett ögonbrynslyft med botox.
Botox kan hjälpa mot huvudvärk, migrän och tandgissling och hyperhidros under armarna.
Microneedling med Dermapen är en penna med sterila nålar som gör en kontrollerad skada för att stärka upp huden med nytt kollagen. Man får uppstramning av huden, minskar linjer, pigmenteringar och porer samt ger återfuktning till huden på djupet.
Filler behandling med Juvederm. En hyaluronsyra som injiceras under huden med tunn nål för att återge volym, ta bort linjer samt förstärker konturer. Behandling kan ges i läppar, kinder, käklinje, haka, tinningar, panna, hals samt på händer.
Kemisk peel för ökad lyster, minska ålderstecken som fläckar och fina linjer. Huden stimuleras till cellförnyelse. Valet av peel blir efter just din hudtyp.
Kostnadsfri konsultation ges för att skräddarsy vad just du behöver för att din hud ska må bra i form av produkter och behandlingar.
Skin booster med Juvederm Volite ger huden föryngring och återfuktning med en jämnare hudstruktur. Resultatet sitter i 6-9 månader och till skillnad från andra skin boosters behövs bara en behandling.

Skincare Stureplan

Skincare Stureplan är en modern klinik med legitimerad och certifierad personal som utför medicinska och estetiska behandlingar. Vi har över 10 års erfarenhet av injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård.

Varmt välkommen

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Stureplan 6, 3 tr
11435 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗