Sliperi Eggen

betyg4.7 Fantastiskt bra(218 betyg)
Sundbyvägen 30, 16345, Spånga
Få dina slöa knivar slipade medan du väntar. Boka en tid för att vara säker på att vi har tid för just dig när du kommer till oss. Vi slipar knivar och saxar medan du väntar. En del föremål tar längre tid så vi reserverar oss för att du kanske måste komma tillbaka senare eller en annan dag för att hämta alla dina produkter. Observera att det inte går att boka tid för trädgårdsverktyg och liknande produkter som tar lång tid att slipa. Vanliga knivar och saxar går bra att vänta på. Övriga produkter hämtas senare efter överenskommelse. Väntservice lämpar sig bäst för upp till cirka 10 knivar, men självklart går det bra med fler föremål om du så önskar. Cirkatider för arbetet anges i bokningen. Är du osäker på vad du ska boka så välj gärna 11 - 20 knivar så reserveras rätt tid i kalendern. Bokningen är inte bindande och du måste inte betala något i förskott eller om det inte stämmer överens med vad vi sedan har slipat. Det justerar vi på plats här vid betalningen. Klarnabetalningar aktiveras av oss efter att slipningen är utförd. Har du frågor så kontakta oss. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Knivslipning

 • Knivslipning 11 - 20 knivar / föremål40 minuter · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 1 kniv10 minuter, 50 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 10 knivar30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 2 knivar10 minuter, 100 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 3 knivar15 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 4 knivar15 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 5 knivar15 minuter, 250 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 6 knivar20 minuter, 300 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 7 knivar20 minuter, 350 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 8 knivar25 minuter, 400 kr · Mer info
  Boka
 • Knivslipning av 9 knivar25 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Sliperi Eggen
(218 betyg)
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
218 betyg
Snabbt billigt och bra
Har bokat tid 11.40 men kommer 11.25. Frågar om det är ok eller om jag ska komma tillbaka på min bokade tid. Får till svar att jag kan komma vid 3-tiden.! Jag bor i Vallentuna och har därför bokat tid men får ett surt svar att han håller på med en maskin. Han tar dock med sur min mina 5 globalknivar och en sax och säger han fixar ändå. Hemkommen testar jag mina knivar på en färsk tomat. 2 glider igenom, 1 glider igenom med lite kraft, 2 glider ovanpå och kräver kraft och sågande för att gå igenom skalet!!! Tyvärr nog sista gången jag åker 6 mil turoretur för knivslipning.
Som vanligt trevlig bemötande, snabbt och väldigt bra. Nu dessutom med en kopp (gott)kaffe medans du väntar.
Snabb service och bra resultat!

Om företaget

Professionellt sliperi som slipar knivar, saxar och allt inom restaurangkök, livsmedelsbutiker och även till privatpersoner. Vi har även en webshop där du kan köpa knivar och tillbehör samt en liten butik du kan handla i när du är här.

Bilder