Vad vill du boka?

Få dina slöa knivar slipade medan du väntar. Boka en tid för att vara säker på att vi har tid för just dig när du kommer till oss. Vi slipar knivar och saxar medan du väntar.
En del föremål tar längre tid så vi reserverar oss för att du kanske måste komma tillbaka senare eller en annan dag för att hämta alla dina produkter.

Väntservice lämpar sig bäst för upp till cirka 10 knivar, men självklart går det bra med fler föremål om du så önskar. Cirkatider för arbetet anges i bokningen. Är du osäker på vad du ska boka så välj gärna 11 - 20 knivar så reserveras rätt tid i kalendern. Bokningen är inte bindande och du måste inte betala något i förskott eller om det inte stämmer överens med vad vi sedan har slipat. Det justerar vi på plats här vid betalningen. Har du frågor så kontakta oss. Varmt välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Knivslipning

Knivslipning för fler än 10 knivar eller andra föremål som du önskar få slipade. Tid kan variera om det är andra föremål än bara knivar. Som exempel tar 15 knivar cirka 30 minuter att slipa.
Knivslipning av 1 kniv.
Knivslipning av 10 knivar
Knivslipning av 2 knivar
Knivslipning av 3 knivar
Knivslipning av 4 knivar
Knivslipning av 5 knivar
Knivslipning av 6 knivar
Knivslipning av 7 knivar
Knivslipning av 8 knivar
Knivslipning av 9 knivar

Sliperi Eggen

Professionellt sliperi som slipar knivar, saxar och allt inom restaurangkök, livsmedelsbutiker och även till privatpersoner.

Vi har även en webshop där du kan köpa knivar och tillbehör samt en liten butik du kan handla i när du är här.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Torsdag 09.30 - 18.00
Fredag 09.30 - 16.00
Helger - Stängt

Lunch cirka 12.00 - 13-30
Adress
Sundbyvägen 30
16345 Spånga
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗