Smartnaprapati GÄRDET

betyg4.9 Fantastiskt bra(64 betyg)
Sandhamngatan 63A, 11528, Stockholm, Gärdet
Välkommen till SMARTnaprapati på Gärdet! Gällande Coronaviruset och COVID-19 Har du en bokad tid hos oss eller tänker du boka tid men har symptom som liknar luftvägsinfektion med några av följande symptom; feber, hosta, trötthet, huvudvärk, värk i kroppen i övrigt och snuva? Om du har de symptom som nämns ovan bör du stanna hemma. Bra information om Coronaviruset får du via Folkhälsoinstitutet och Vårdguiden 1177. Om du har symptom och en bokad tid – kontakta oss via mejl eller telefon så hjälper vi dig att boka en ny tid vid ett senare tillfälle. I NULÄGET GÄLLER EJ ORDINARIE 24 TIMMARS AVBOKNINGSREGLER vid sjukdom.

Boka tjänst

Behandlingar

  • Naprapatbehandling35 minuter, 650 kr · Mer info
    Boka
  • Massage40 minuter, 795 kr · Mer info
    Boka
  • Personlig träning/Rehab55 minuter, 750 kr · Mer info
    Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Emma Haglund Naprapat
(60 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
64 betyg
Proffsig massage och mycket trevligt bemötande
Proffsig, trevlig, informativ och effektiv. Spot on 👍
E är fantastiskt kunnig , lyckas lösa de problem som man har och hon kan ta i då det behövs. Hon är dessutom väldigt trevlig och man får lätt förtroende för henne.
Emma är en smart utanför boxen tänkande naprapat som ser till helheten när hon via händer fysiskt känner in och läser av vad hon behöver göra för att hela <3

Om företaget

​Hos oss kan du få hjälp med allt från akuta till långvariga besvär, återhämtning efter ett lopp eller en stunds nedvarvning i en stressig vardag. Ryggskott och nackspärr är de mest klassiska tillstånden vi möter, men som naprapater jobbar vi givetvis med alla muskler och leder. Du hittar oss på Gärdet. Välkommen!

Bilder