1. Hem
 2. Nagelvård / Naglar Nyköping

Sofias Fothälsa

betyg4.9 Fantastiskt bra(168 betyg)
Lilla Strömgatan 1, 611 34, Nyköping
Varmt välkomna till Sofia's Fothälsa!  Jag finns på Lilla Strömgatan 1b (Folkungagården) Nyköping. Du kan se lediga tider och boka enkelt och smidigt via Boka Direkt. Vid frågor är du välkommen att kontakta mig på E-post eller mobil. *Ang. Covid-19* Jag följer noggrant våra redan strikta hygienregler, och desinficerar alla ytor som berörs, behandlingsstol, arbetsbord mm. Jag arbetar alltid med munskydd, handskar och vid behov/önskemål nu även med visir. Jag månar om allas hälsa, stannar hemma vid sjukdom och önskar att ni gör detsamma. Välkomna!

Boka tjänst

Fotbehandlingar

 • Medicinsk fotvård
  60 minuter, 570 krMer info
 • Fotvård som friskvård inkl. moms
  60 minuter, 720 krMer info

Delbehandlingar

 • Fot -och underbensmassage
  30 minuter, 400 krMer info
 • Medicinsk fotvård -Delbehandling
  30 minuter, 370 krMer info

utövare

noImage
Sofia Gustavsson
(168 betyg)
Diplomerad medicinsk fotterapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
168 betyg
Maj-Len H.
till Sofia Gustavsson
Mina fötter fick nytt liv igen,tack vare Sofias kunnighet!

Visa mer

Jana N.
till Sofia Gustavsson
Har fått all hjälp som jag behöver! Tack

Visa mer

Marie S.
till Sofia Gustavsson
👍👍

Visa mer

Ingalill B.
till Sofia Gustavsson
Sofia är en mycket omtänksam och lyssnar en mycket trevlig och go person.Lätt på handen när hon jobbar med fötterna och fin massage . En superfin stund Tack👌

Visa mer

Om företaget

Medicinsk fotvård förebygger, behandlar och lindrar olika fotbesvär. De flesta kunder som söker medicinsk fotvård har besvärande problem som nageltrång, förhårdnader/liktorn, fot-/nagelsvamp eller vårtor. Jag behandlar dessa problem och vägleder kunderna i förebyggande egenvård. Många äldre människor har inte den möjligheten att själva ta hand om sina fötter och söker därför hjälp med att få sina fötter ompysslade. Vid vissa sjukdomar som ex. diabetes, reumatism och olika hudsjukdomar är medicinsk fotvård av största vikt för att undvika fotrelaterade komplikationer. Fler och fler upptäcker också lyxen och nyttan av att gå på fotvård utan att man har några större problem med sina fötter. Många blir förvånade att den sköna känslan av "lätta fötter" sitter i länge efter avslutad behandling, -testa du också! Jag är diplomerad medicinsk fotterapeut och utbildad på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm, medlem och försäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Hos mig kan du få alla typer av behandlingar inom medicinsk fotvård och även rådgivning inom allt som rör fötterna.

Bilder

Detaljer och kontakt